Dodaj do ulubionych

Linkin Park- Nowa Płyta

• esme1 Re: Linkin Park- Nowa Płyta 16.09.10, 19:08
      płyty raczej nie kupię, choć LP bardzo lubię c;
      a co do "The Catalyst" to nie jestem tak do końca zachwycona tym singlem, mieli
      już o wiele lepsze.
      • karmel_ Re: Linkin Park- Nowa Płyta 16.09.10, 19:15
        Kupię , jak będę miała czas.
        choć nie jestem zachwycona piosenką . to jakieś ... techno.
        nieporównywalna różnica między starym a nowym Lp .
        Stare lp wróć . !
    • fantabuu Re: Linkin Park- Nowa Płyta 16.09.10, 19:11
      nie. nie kupie.
    • aww Re: Linkin Park- Nowa Płyta 16.09.10, 19:17
      oczywiście ze jestem fanką LPbig_grintongue_out
      ale płyty nie mam zamiru kupować bo słyszałam że nie jest zbyt fajna, a sama mam
      zamiar przesłuchać ja dzisiaj, poza tym nie kupowałabym płyty nie wiedząc co na niej jest
      chociaż The Catalist jest świetną piosenką i moze się wydawać że cała płyta jest taka
      fajnatongue_out

a tak poza tym to jestem oburzona ze kotek nie wspomniało tym że płyta ujrzała już
      światło dzienneuncertainindifferentsciana

buziaczki bla wszystkich fanów LPkisskisskisskisskisskiss
      • rockowa Re: Linkin Park- Nowa Płyta 16.09.10, 19:24
        szczerze to się zawiodłam. mam płytę i nie jest rewelacją, to nie to co kiedyś ;/
    • yourbadream Moje kilka słów o płycie. 16.09.10, 19:32
      "A Thousand Suns"

Książeczka jest dziwna. Chodzi mi o teksty piosenek. Momentami nie wiem, co jest
      napisane. Przyzwyczaję się. No i miło widzieć Polaka w spisie Very Happy

Na początku powiem, że DVD strasznie krótkie. Raptem 28 minut bez napisów.
      Oprócz oczywistych fajnych i śmiesznych momentów były te poważne, w których
      widać, że chłopaki mieli swoje problemy z wydaniem, bo ich termin gonił, bo w
      dziwnym kierunku idą itp., aż prosili, żeby ich nie kręcono. Śmieszne było jak
      szukali dźwięków, innych niż wcześniej. Joe grał na jakieś zabawce dla dzieci, a
      Mike walił szczotą xD Padłam. Poza tym jest zmontowane tak jakby płyta miała
      jakieś wady. Kontrast się zmienia, są te ślady uszkodzenia taśmy, czy takie
      przywieszanie filmu, powtórki itd. Idzie się przyzwyczaić, chodź dziwnie było.
      Pooglądałam. Fajnie.

Płyta. Podoba mi się! Jestem po jednym przesłuchaniu i już wiem. Wiem, że im
      więcej tym bardziej będzie mi się podobać. Jak tak sobie leci, to człowiek nie
      wie kiedy jest w połowie. Po prostu tak płynie. Jest cała masa różnych dźwięków,
      które nie przeszkadzają. Przerywniki nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie, bez
      nich byłoby dziwnie. Płyta jest fajna, jest spójna. Gdybym miała porównać do
      ostatniej to zdecydowanie lepsza. Czemu? MTM to taka zbieranina spokojnych
      utworów z 3-4 wyskokowymi. ATS "płynie", wpada z jednego utworu do drugiego. Do
      niektórych nie dotarło, że powiedzieli "papa" czasom HT czy M. Chcieli
      poeksperymentować. No i dobrze! Niech nie robią czegoś co wymagają od nich fani.
      Po pierwszym przesłuchaniu oprócz The Catalyst lubię: When They Come For Me -
      mua! Zapadło mi w pamięć. Blackout. Waiting For The End ma fajny początek. Do
      listy dorzucę Wretches and Kings. Jak mnie się jeszcze coś uciula to napiszę.

Mój post z innego tematu. Nie chciało mi się pisać jeszcze raz.

Ci co mówią, że to jakieś techno NIECH SIĘ PALNĄ W ŁEB, bo chyba nie wiedzą,
      czego słuchają.
      • blackout_ Re: Moje kilka słów o płycie. 30.09.10, 20:37
        o! właśnie! Niektórzy piszą że LP zrobiło się komercyjne, a przecież to nieprawda.
        To był eksperyment taki...
        Hm. Ile oni kasy zarobili za HT, czy Meteorze... Gdyby byli komercyjni cały czas nagrywaliby
        takie płyty, bo przecież to sama kasa.

• czarna2 Re: Linkin Park- Nowa Płyta 16.09.10, 19:34
      Fanem jestem ; p
      Płytę pewnie kupię .
      ''The catalyst'' ? Super ! bardzo mi się podoba.
    • desires. ! : D 16.09.10, 19:41
      a moja przyjaciółka wygrała rano tą płytę w Esce Rock : D
      • aww LP 17.09.10, 19:32
        szczerze mówiąc płyta moim skromnym zdaniem nie jest taka fajna... Spodziewałam się
        czegoś lepszego, ja wole mocniejsze kawałki coś w stylu Numb i Bleed it out (mogłabym
        wymienic jeszcze kilka tych genialnych) - jak sie tego słucha to chce się postukać palcem
        w blat czy nogą do rytmu a ATS... The Catalist jest the best z tej płyty. ajbardziej
        wkurzaja mnie piosenki wręcz recytowane do podkładu muzycznego... Oprócz Catalist
        wyłapałam też Burning In The Skies, Empty Spaces, Iridescent. Jak na 15 utworów to
        trochę mało, bo np z MTM kocham wszystkie piosenkitongue_outbig_grinkiss
        • xicaughtmyselfx Re: LP 30.09.10, 20:49
          Uwielbiam LP i oczywiście , Catalist mi się jak najbardziej podoba .
          Wszystkie ich piosenki są świetne .
    • soulik. hem.. 08.10.10, 20:34
      Nie kupię płyty.

Poza tym uważam ,Że LP się .. "zepsuł" .Poprzednie albumy były lepsze ,A
      TheCatalyst to już w ogóle masakra ..

Jednak jeśli chodzi o piosenkę ,To wolę Waiting For The End ,Niż The Catalyst.
    • marsjanka115 x__x 10.10.10, 09:07
      jest ok ale mam nadzieję że wrócą do starego brzmienia.
      devil
    • scaryblood Re: Linkin Park- Nowa Płyta 10.10.10, 09:18
      Nie kupuję płyt.Dostaje często.Jak dostanę to fajnie.Wolę ściągnąć torrenta.Choć do gustu
      zbyt nie przypadła mi pierwsza piosenka .
    • e.m.m.a Re: Linkin Park- Nowa Płyta 10.10.10, 10:53
      nie, płyty nie kupię.
      tak, jestem fanką LP. szczególnie pierwszej, dobrze znanej wszystkim, Hybrid
      Theory
      .
      co do nowej płyty, to mam mocno mieszane uczucia. tak jak większość fanów Linkin
      Park kocham ich stare piosenki, a z nowej płyty jedynym zalatującym starym
      brzmieniem kawałkiem jest Wretches and Kings, które wielbie. The
      Catalyst
      fajne jednak razi elektroniką.
    • extraordinary umm, 10.10.10, 11:00
      uwielbiam starych Linkinów, bardzo, a ich nowa płyta po prostu mi się nie podoba.
    • pussy_ Linkin Park - nowa płyta. 10.10.10, 11:23
      uhm. nowa płyta... wg mnie jest beznadziejna. całkowicie nie podoba mi się. jak dla mnie za dużo eksperymentów. może jedynie jedna piosenka jest OK, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
    • monique18 Re: Linkin Park- Nowa Płyta 10.10.10, 19:11
      Czekałam na te płytę wieki smile
      Jest świetna ! wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka