julia1049 15.09.10, 19:55 Co powiedzieliby Wasi rodzice gdybyście przyprowadziły do domu swojego chłopaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chocolatex Re: wasi rodzice a chłopacy;) 15.09.10, 19:58 Nie wiem. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Myślę, że siedzieli by cicho dopóki by nie wyszedł. Potem zaczęliby gadać czy im się podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: wasi rodzice a chłopacy;) 15.09.10, 20:00 OMG, ale pytanie, nie wiem na pewno zaczęli by sie śmiać, Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: wasi rodzice a chłopacy;) 15.09.10, 20:00 co to jest 'chłopacy'? Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: wasi rodzice a chłopacy;) 15.09.10, 20:06 lovejustin__ napisał(a): > co to jest 'chłopacy'? o co ci kaman dziecko ? xd nie wiem jakby się zachowali ... Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaa_ Re: wasi rodzice a chłopacy;) 15.09.10, 20:03 o ku... hahh nie no, na mojego ex trochę dziwnie zareagowali Odpowiedz Link Zgłoś
lwica1234 ;) 15.09.10, 20:04 nie mam pojęcia.... pewnie zaczęliby mnie o niego wypytywać Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 i to mnie właśnie przeraża w tym... 15.09.10, 20:13 ...no bo kurcze...rodzice we wsyztsko ingerują...i kiedy będę miała chłopaka no to raczej będę musiała mówić mamie dokąd ide i z kim...a jak powiem że ide załóżmy z Rafałem do kina to się zacznie pytać czy to mój chłopak czy coś i ja się wwtedy będę czerwieniła...to będzie masakra...całe szczęście jeszcze nie mam...miałam ale nie mam...a tamten to był na wakacjach przez krótki okres więc spoko...xd Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: wasi rodzice a chłopacy;) 15.09.10, 20:14 taaa. moja mama - pewnie cośtam, że fajny kolega itp. potem, jakby już poszedł, tłumaczenia, żebym nie posunęła się za daleko i uważała. mój tata - pewnie ogólny szok, no bo przecież "moja mała córeczka...", a później to nie wiem. xD Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: wasi rodzice a chłopacy;) 15.09.10, 20:15 nie wie, nie sprawdzałam. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Y. ? 15.09.10, 20:19 Moja mama sama mi mówi ciągle , że nie mam się po mieście szlaajać tylko kolegów do domu przyprowadzać oO Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: Y. ? 15.09.10, 20:28 Pewnie byłoby tak '' Weź się do nauki, a nie chłopacy ci w głowie '' Wole nie ryzykować na razie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: wasi rodzice a chłopacy;) 16.09.10, 01:16 moi pewnie by się dziwnie uśmiechali, a potem wypytali o niego, ja zrobiłabym się czerwona i poszła do pokoju x dd. ale lubię wkręcać moich rodziców np. 'idę na randkę' , albo 'mamo, mogę zaprosić mojego chłopaka do domu ?' haha , ich reakcja jest bezcenna ; d Odpowiedz Link Zgłoś