klaudynaa 21.09.10, 22:09 hEEJKA. KOCIAAKI) Słuchajcie prosze was o pomoc bo od kilku dni zastanawiamy sie z dziewczynami co kupić chłopcom na dzień chłopaka.;p Pomózcie plz.jesteśmy w 1 kl gim sry za bledy* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovejustin__ Re: Dzieeń chłooopaka.:) 24.09.10, 17:59 podpisuje się pod pytaniem. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: Dzieeń chłooopaka.:) 24.09.10, 18:06 jak byłam w pierwszej klasie , kupiłyśmy chłopakom takie musiki gerberki, do tego śliniaczki i takie fikuśne łyżeczki. W tym roku kupujemy bokserki, soczki z barbi i ciastka : - ) Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird14 Re: Dzieeń chłooopaka.:) 24.09.10, 18:06 niestety nie wiem chciałysmy dezodoranty ale nie wiemy kl6 Odpowiedz Link Zgłoś
smile_peace_ Re: Dzieeń chłooopaka.:) 24.09.10, 18:15 U mojej sis w tamtym roku dziewczyny kupiły chłopakom te takie lizaki-smoczki i śliniaczki. I podobno chłopaki chodzili w nich po szkole xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Hmm.. 24.09.10, 18:18 Hmm... my rok temu , gdy byłyśmy w Twoim wieku , kupowałyśmy klasowo im zegarki z biedronki. Wiesz takie z Hanna Montana , Myszka Miki, Dzwoneczkiem . Tak na jaja. A w podstawówce było najlepiej,różowe skarpetki dla niemowląt, smoczki i deserki , którymi się później zajadali Naprawdę fajny był to pomysł, odradzam jakieś poważne, beznadziejne pomysły typu. kukii czy coś . Dajcie trochę jaja w to Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Re: Hmm.. 24.09.10, 18:23 Nie wiem, uważam, ze ty powinnaś trochę sie wysilić. My kupiłyśmy dezodoranty axy z klikaczem i zmiotki firmy zelmer, a do tego lizaki smoczki. Ogólnie, tego dnia robimy konkursy dla chłopaków na godz. wychowawczej i kilka zabaw. Moim zdaniem to jest bardzo fajny pomysł, też jesteśmy w 1 gim. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaa Re: Dzieeń chłooopaka.:) 24.09.10, 18:22 Kinder niespodzianki . będą mieli zaciesze z zabawek , poza tym kto nie lubi kinderów ? xD Odpowiedz Link Zgłoś