anciaa 01.10.10, 23:24 Kim chciałybyście zostać w przyszłości?? PS. nie wiem czy taki wątek był... ale jak wam się nie podoba to wiecie co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilka11 Re: Kariera ;D 01.10.10, 23:30 Było mnóstwo takich wątków, bo sama osobiście na nie odpowiadałam, ale na ten też odpowiem A więc ja chciałabym występować w teatrze muzycznym To jest jak na razie moje marzenie, które się nie zmienia od wielu lat i mam nadzieję, że się szybko nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Kariera ;D 01.10.10, 23:32 Był. ale odpowiem.....psychologiem ( to zawod z powolania do pomocy ludziom ) ps. nie tylko chorym . Z problemami...a w wolnym czasie dorabiac sobie robiąc zdj. To już mam zapewnione poniewarz moja mama jest fotografką a ja dużo się od niej uczę , poza tym mam w szkole taki przedmiot Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Pisarką, aktorką, tłumaczem albo tancerką... 01.10.10, 23:41 chciałabym mieć wytwórnię muzyczną .^^ Coś typu Good Music... Odpowiedz Link Zgłoś