karka99221 moda to moje życie 07.10.10, 16:23 jestem strasznie zła bo do mody ostatnio niestety wszedł takie styl jaki jest moim ulubionym i dość oryginalnym ,czyli sweetaśny , leginsy ,sukienki,kapelusiki i to co najważniejsze kokardki !!i inne sweetaśne duperele ,ogólnie wszystko co słodkie !! mam wzoruje sie najbardziej chyba blogiem takiej prześlicznej azjatki !lecz nie podam adresu bo jej styl jest tak wsapaniały że nie chce się z nim dzielić aa ogólnie to tak kocham mode że mam zamiar pójść na projektanta mody na studia już od roku rysuje pierwsze projekty * Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:26 czym jest dla mnie moda? przede wszystkim zabawą. swobodną możliwością wyrażenia siebie. jest również formą artystyczną. lubię bawić się kontrastami, dodatkami; łączyć to co jest 'in' z moimi ulubionymi ubraniami. czytam glamour i in style. od czasu do czasu kupuję jakiś shoppingowy magazyn. czerpię z nich. po prostu inspiruje się. Odpowiedz Link Zgłoś
ofusia Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:28 Dla mnie moda jest wszystkim, zazwyczaj patrze jak ubierają się inni i straram się ubierać podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:35 uwielbiam modę i interesuję się nią, od kiedy tylko pamiętam. czytam magazyny o modzie, przeglądam ciekawe strony w internecie, szukam inspiracji. czasem też sama wyznaczam sobie trend. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:33 ja się tak bardzo nią nie kieruję ale czsami jak coś się spodoba dostosowuję to do siebie więc krótko "używam" swojej mody Odpowiedz Link Zgłoś
nick_zajety Re: Czym jest dla nas moda? 08.10.10, 11:46 Ale często jest to Twoja moda zgodna z obowiązującymi trendami ;> Odpowiedz Link Zgłoś
dreammagiclove hmm... 07.10.10, 16:44 Ja zazwyczaj czytam Avanti i Hot. Sprawdzam tez strony ulubionych sklepow w sieci. Jednak najczesciej kieruje sie wlasna intuicja i mam najbardziej odjechane ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
obcas Re: hmm... 09.10.10, 12:40 nie wiem co to jest "Hot"? Chyba nie jestem na czasie? A jeśli chodzi o Avanti to jednak wolę juz od niego "Fashion magazine". Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi ach, moda... 07.10.10, 16:45 jestem raczej na bieżąco w temacie Bardzo podobają mi się projekty Johna Galliano, a moim ulubionymi polskimi projektantami są: Maciej Zień, Paprocki & Brzozowski,ciekawe kolekcje ma też Ewelina wróblewska.Na codzień raczej nie ubieram się jak Gaga paradokslanie nie podążam za modą.Zazwyczaj sama przerabiam sobie też ciuchy mamy albo wymyślam coś zupełnie nowego i szyje mi to trochę taniej znajoma krawcowa- chociaż i tak wychodzi drogo.Mnie się podoba taki styl lat 50, 60.Cuudo Kto wie, może zostanę kolejną projektantką, jak Ewa Minge na przykłąd haha Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_kredka Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:53 nie interesuję się modą. tworzę swój własny, niepowtarzalny styl. moda to dla mnie ubrania, które noszą tysiące osób. ja nie chcę do nich należeć, dlatego tworzę coś całkowicie odmiennego. [; Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.7 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:55 Ja, tak jak Ann_95, lubię nosić rzeczy które inni niekoniecznie by założyli. I też chcę sobie kupić takie z deka wojskowe buty z ćwiekami.. ;D I też lubię jak znajomym średnio podobają się moje pomysły i ciuchy bo przynajmniej ich nie skopiują. Modę kocham po prostu, wiem co jest modne, kupuję Avanti, Hot, czasem In Style, lubię wiedzieć co jest modne, lubię mieć te trendy w małym palcu, ale nie podążam za nimi ślepo, wybieram to co mi się podoba. I odwiedzam mnóstwo blogów szafiarskich, wchodzę nastrony poświęcone modzie, przeglądam internetowe vintage shopy itd. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
joola97 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:00 Moda to coś co tworzę sama. Nie lubię kopiować kogoś, ale lubię np. wzorować się na sttlu jakiś gwiazd. Lubię styl Nicoli Peltz i Beyonce. Uwielbiam ciuchy od Material Girl. Po za tym zawsze lubiałam projektować. Lubie jak ktoś przymierza różne połączernia tych samych ubrań i za każdym razem wygląda inaczej. No cóż to tyle ode mnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gothika666 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:06 Ja raczej nie ubieram się modnie - zawsze jak chcę.Lubię modę, projektuję trochę ciuchy, czytuję magazyny o modzie, najczęściej Avanti, Hot moda & shopping i Fashion Magazine. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:10 noszę to co mi się podoba i nie patrzę czy w danym momencie jest modne. Wiadomo, że czasem się zainspiruję czymś z wybiegu, ale nie chodzi mi o to, żeby nosić to tylko dlatego, że teraz jest in Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:24 czymś, czym się interesuję. uwielbiam ją. niestety kasy brak, ale kilka fajnych ciuchów mam. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:26 nie podążam za trendami mody bo nie nadążam i gdyby liczyła się tylko moda miałabym problemy z kasą ubieram się w to co lubię,mam własny,niepowtarzalny styl i wizerunek lubię być po prostu sobą...a nie wzorować się na kimś ,choć od czasu do czasu look-am na groszki.pl i czytam czasopisma o modzie ale bardzo rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana22 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:30 niektórym podoba się styl hiphopowy, a nie którym rockowy. Ja osobiście kocham dziewczęcy styl! Rurki, arafatki np. w róże, spódnice dżinsowe, sukienki, i moje ukochane szare sweterki o długości tuniki. Choć podobają mi się też skórzane kurtki. Lecz one kosztują np. w new yorker po 150 zł a pozatym wszyscy je teraz mają. Niestety nie mogę ubierać się jak bym chciała bo moja mama ma inny gust i uważa że bezsensowne jest wydawanie na szary sweterek lub fioletową koszule w kratkę 70 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:32 Śledzę modę, ale mam SWÓJ styl. Lubię śledzić nowe trendy, ale jak coś mi się nie podoba to nie wykorzystuję tego w swoich kreacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
miska78 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:43 jej ja to mam fiola na punkcie mody. Ubieram sie róznie od nastroju, zgodnie z nowymi trendami a czasem nie, albo poprostu lącze cos starego z nowym. Ale jak najbardziej czytam w necie co jest modne i w gazetach a czasami inspiruje sie moimi kolezankami jak nie mam pomyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
colette111 MMM. 07.10.10, 17:48 Często podobają mi się różne rzeczy,które są modne,więc czasem tą modą się kieruję Odpowiedz Link Zgłoś
muffy_x3 Re: Czym jest dla nas moda? O.O 07.10.10, 17:47 Nie cierpie mody. Ludzie uganiaja sie za tym co jest na topie, przez co tak malo jest na swiecie induwidualistow i jak juz ubierzesz sie 'inaczej' wszyscy patrza na ciebie jak na dziwadlo z kosmosu. Wiele rzeczy mialam zanim staly sie one 'modne' i denerwuje mnie to, bo ludzie ktorzy kieruja sie moda zazwyczaj nie rozumieja klimatu ubioru lub kompletuja jakas rzecz z czyms co w ogole do niej nie pasuje. Najlepszym tego przykladem sa chocby arafatki, skorzane kurtki albo martensy [w tym roku nastala moda na posiadanie ciezkich butow -_- ] Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:53 W zasadzie nie bardzo interesuje mnie moda, najnowsze trendy i style. Mam swój własny i niepowtarzalny i nie odczuwam potrzeby go zmieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_98 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:56 Moda... dobre pytanie, jak była modna kratka nosiłam kratke Ale sorry... to że połowa szkoły nosi trampki po 200 zł (tak chodzi o conversy) to nie znaczy że ja też musze, człowiek modny to dla mnie człowiek oryginalny a nie ten kto sie ubiera jak mówią na tv Odpowiedz Link Zgłoś
nick_zajety Re: Czym jest dla nas moda? 14.10.10, 21:22 Taak, trampki po 200zł to dla mnie też totalne przegięcie Nawet jeśli są fajne i modne, bo są Odpowiedz Link Zgłoś
renesmeee Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:58 Moda to moja pasja. Czytam różne gazety wchodze na strony wiem co jest modne . Ale próbuje tworzyć swój własny styl i nie ubieram czegos co mi sie nie podoba a jest modne. ; ) Moje ikony to Vanessa Hudgens i Kate Moss.. =) Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 18:10 szczerze ? nie interesuje mnie moda. ubieram się tak jak mi się podoba i mam w nosie to co powiedzą inni. Odpowiedz Link Zgłoś