Dodaj do ulubionych

Czym jest dla nas moda?

• karka99221 moda to moje życie 07.10.10, 16:23
      jestem strasznie zła bo do mody ostatnio niestety wszedł takie styl jaki jest moim ulubionym i
      dość oryginalnym ,czyli sweetaśny , leginsy ,sukienki,kapelusiki i to co najważniejsze kokardki
      !!i inne sweetaśne duperele ,ogólnie wszystko co słodkie !! mam wzoruje sie najbardziej chyba
      blogiem takiej prześlicznej azjatki !lecz nie podam adresu bo jej styl jest tak wsapaniały że nie
      chce się z nim dzielić tongue_out aa ogólnie to tak kocham mode że mam zamiar pójść na projektanta
      mody na studia już od roku rysuje pierwsze projekty kiss*
    • aileen Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:26
      czym jest dla mnie moda? przede wszystkim zabawą. swobodną możliwością wyrażenia
      siebie. jest również formą artystyczną.
      lubię bawić się kontrastami, dodatkami; łączyć to co jest 'in' z moimi
      ulubionymi ubraniami.
      czytam glamour i in style. od czasu do czasu kupuję jakiś shoppingowy magazyn.
      czerpię z nich. po prostu inspiruje się.
    • ofusia Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:28
      Dla mnie moda jest wszystkim, zazwyczaj patrze jak ubierają się inni i straram się ubierać
      podobnie big_grin
      • rock_twilight Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:35
        uwielbiam modę i interesuję się nią, od kiedy tylko pamiętam.
        czytam magazyny o modzie, przeglądam ciekawe strony w internecie, szukam inspiracji.
        czasem też sama wyznaczam sobie trend.
        <3
    • maniaczka Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:33
      ja się tak bardzo nią nie kieruję ale czsami jak coś się spodoba dostosowuję to do siebie więc
      krótko "używam" swojej mody
      • nick_zajety Re: Czym jest dla nas moda? 08.10.10, 11:46
        Ale często jest to Twoja moda zgodna z obowiązującymi trendami ;>
    • dreammagiclove hmm... 07.10.10, 16:44
      Ja zazwyczaj czytam Avanti i Hot. Sprawdzam tez strony ulubionych sklepow w
      sieci. Jednak najczesciej kieruje sie wlasna intuicja i mam najbardziej
      odjechane ciuchy.big_grin cool
      • obcas Re: hmm... 09.10.10, 12:40
        nie wiem co to jest "Hot"? Chyba nie jestem na czasie? A jeśli chodzi o Avanti to jednak wolę
        juz od niego "Fashion magazine".
    • milejdi ach, moda... 07.10.10, 16:45
      jestem raczej na bieżąco w temacie tongue_out Bardzo podobają mi się projekty Johna Galliano, a
      moim ulubionymi polskimi projektantami są: Maciej Zień, Paprocki & Brzozowski,ciekawe
      kolekcje ma też Ewelina wróblewska.Na codzień raczej nie ubieram się jak Gaga tongue_out
      paradokslanie nie podążam za modą.Zazwyczaj sama przerabiam sobie też ciuchy mamy
      albo wymyślam coś zupełnie nowego i szyje mi to trochę taniej znajoma krawcowa-
      chociaż i tak wychodzi drogo.Mnie się podoba taki styl lat 50, 60.Cuudo smileKto wie, może
      zostanę kolejną projektantką, jak Ewa Minge na przykłąd haha tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
    • zielona_kredka Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:53
      nie interesuję się modą.
      tworzę swój własny, niepowtarzalny styl. moda to dla mnie ubrania, które noszą tysiące osób. ja nie chcę do nich należeć, dlatego tworzę coś całkowicie odmiennego. [;
    • agacia.7 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:55
      Ja, tak jak Ann_95, lubię nosić rzeczy które inni niekoniecznie by założyli. I też chcę sobie
      kupić takie z deka wojskowe buty z ćwiekami.. ;D I też lubię jak znajomym średnio
      podobają się moje pomysły i ciuchy bo przynajmniej ich nie skopiują. Modę kocham po
      prostu, wiem co jest modne, kupuję Avanti, Hot, czasem In Style, lubię wiedzieć co jest
      modne, lubię mieć te trendy w małym palcu, ale nie podążam za nimi ślepo, wybieram to
      co mi się podoba. I odwiedzam mnóstwo blogów szafiarskich, wchodzę nastrony
      poświęcone modzie, przeglądam internetowe vintage shopy itd. ;D
    • joola97 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:00
      Moda to coś co tworzę sama. Nie lubię kopiować kogoś, ale lubię np. wzorować się na sttlu
      jakiś gwiazd. Lubię styl Nicoli Peltz i Beyonce. Uwielbiam ciuchy od Material Girl. Po za tym
      zawsze lubiałam projektować. Lubie jak ktoś przymierza różne połączernia tych samych
      ubrań i za każdym razem wygląda inaczej. No cóż to tyle ode mnie. Pozdrawiam kiss
    • gothika666 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:06
      Ja raczej nie ubieram się modnie - zawsze jak chcę.Lubię modę, projektuję trochę
      ciuchy, czytuję magazyny o modzie, najczęściej Avanti, Hot moda & shopping i
      Fashion Magazine.
    • pauu26 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:10
      noszę to co mi się podoba i nie patrzę czy w danym momencie jest modne. Wiadomo,
      że czasem się zainspiruję czymś z wybiegu, ale nie chodzi mi o to, żeby nosić to
      tylko dlatego, że teraz jest in
    • star_is_best Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:14
      smile
    • agnes_ Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:24
      czymś, czym się interesuję.
      uwielbiam ją. niestety kasy brak, ale kilka fajnych ciuchów mam. ;d
    • alusiekk Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:26
      nie podążam za trendami mody bo nie nadążam i gdyby liczyła się tylko moda
      miałabym problemy z kasą wink ubieram się w to co lubię,mam własny,niepowtarzalny
      styl i wizerunek smilelubię być po prostu sobą...a nie wzorować się na kimś ,choć
      od czasu do czasu look-am na groszki.pl i czytam czasopisma o modzie ale bardzo
      rzadko smile
    • zbuntowana22 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:30
      niektórym podoba się styl hiphopowy, a nie którym rockowy. Ja osobiście kocham
      dziewczęcy styl! Rurki, arafatki np. w róże, spódnice dżinsowe, sukienki, i moje ukochane
      szare sweterki o długości tuniki. Choć podobają mi się też skórzane kurtki. Lecz one
      kosztują np. w new yorker po 150 zł a pozatym wszyscy je teraz mają. Niestety nie mogę
      ubierać się jak bym chciała bo moja mama ma inny gust i uważa że bezsensowne jest
      wydawanie na szary sweterek lub fioletową koszule w kratkę 70 zł...
    • mileyselfan Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:32
      Śledzę modę, ale mam SWÓJ styl. Lubię śledzić nowe trendy, ale jak coś mi się nie podoba to
      nie wykorzystuję tego w swoich kreacjach.smirkbig_grinsmile
    • eurodont nie wiem ;] 07.10.10, 17:39
    • miska78 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:43
      jej ja to mam fiola na punkcie mody. Ubieram sie róznie od nastroju, zgodnie z nowymi trendami a czasem nie, albo poprostu lącze cos starego z nowym. Ale jak najbardziej czytam w necie co jest modne i w gazetach a czasami inspiruje sie moimi kolezankami jak nie mam pomyslu.
      • colette111 MMM. 07.10.10, 17:48
        Często podobają mi się różne rzeczy,które są modne,więc czasem tą modą się kieruję smile
    • muffy_x3 Re: Czym jest dla nas moda? O.O 07.10.10, 17:47
      Nie cierpie mody. Ludzie uganiaja sie za tym co jest na topie, przez co tak malo jest na swiecie induwidualistow i jak juz ubierzesz sie 'inaczej' wszyscy patrza na ciebie jak na dziwadlo z kosmosu. Wiele rzeczy mialam zanim staly sie one 'modne' i denerwuje mnie to, bo ludzie ktorzy kieruja sie moda zazwyczaj nie rozumieja klimatu ubioru lub kompletuja jakas rzecz z czyms co w ogole do niej nie pasuje. Najlepszym tego przykladem sa chocby arafatki, skorzane kurtki albo martensy [w tym roku nastala moda na posiadanie ciezkich butow -_- ]
    • nensi_ Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:48
      kocham modę, po prostu.
    • trufla Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:53
      W zasadzie nie bardzo interesuje mnie moda, najnowsze trendy i style. Mam swój
      własny i niepowtarzalny i nie odczuwam potrzeby go zmieniać...
    • fantabuu Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:55
      a czym ma byc. ; >
    • sweety_98 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:56
      Moda... dobre pytanie, jak była modna kratka nosiłam kratkesmile Ale sorry... to że połowa
      szkoły nosi trampki po 200 zł (tak chodzi o conversytongue_out) to nie znaczy że ja też musze,
      człowiek modny to dla mnie człowiek oryginalny a nie ten kto sie ubiera jak mówią na tvuncertain
      • nick_zajety Re: Czym jest dla nas moda? 14.10.10, 21:22
        Taak, trampki po 200zł to dla mnie też totalne przegięcie uncertain Nawet jeśli są fajne i modne, bo są
        smile
    • renesmeee Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 17:58
      Moda to moja pasja. Czytam różne gazety wchodze na strony wiem co jest modne .
      Ale próbuje tworzyć swój własny styl i nie ubieram czegos co mi sie nie podoba a
      jest modne. ; )
      Moje ikony to Vanessa Hudgens i Kate Moss.. =)serce
    • onenightonly. Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 18:10
      szczerze ? nie interesuje mnie moda.
      ubieram się tak jak mi się podoba i mam w nosie to co powiedzą inni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka