daj_mi_lizaka Re: wymiana? 15.10.10, 18:37 Nigdy nie byłam, ale za rok czy dwa chcę pojechać. Chociaż nie jestem zbyt pewna czybym się dogadała . W naszym gim od 2 lat jest wymiana z Francją Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ;DD* . 15.10.10, 18:57 Ja , do Turcji jadę na wymianę 16 stycznia ;D Nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
desires. :) 15.10.10, 19:10 tak, tak, oczywiście że tak! gdybym tylko mogła, to sama bym na taką wymianę pojechała ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka1 Re: wymiana? 15.10.10, 19:13 ja byłam w Niemczech i Niemcy byli u nas . JEDŹ ! na prawdę warto .. my tak się zżyłyśmy z tymi Niemcami , że za nimi płakałysmy i wgl .. warto .. poznajesz nowych ludzi i wgl .. ) ojej .. co ja bym dała , żeby znów ich spotkacc ... <33 yo ! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
chitose Re: wymiana? 15.10.10, 19:22 na Twoim miejscu umarłabym ze szczęścia, nawet bym się nie zastanawiała D: Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: wymiana? 15.10.10, 19:27 bardzo bym chciała c: ale u nas nie ma ;c do mojej przyjaciolki przyjechal na tydzien taki seksiasty chlopak wygladajacy jak Bieber ze Sloweni *,* Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_27 Byłam, też na Węgrzech 15.10.10, 19:27 Niczego sobie, choć telefon mi zakosili, a mówią że Polacy to złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
vamirella Nom... 15.10.10, 19:28 taak..ja byłam w Hanoverze w Niemczech. Było super ! polecam , jedź ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: wymiana? 15.10.10, 23:33 jeśli uważasz, ze jesteś dobra z węgierskiego, to pewnie, jedź c; Odpowiedz Link Zgłoś
eliziak Re: wymiana? 16.10.10, 02:58 oczywiście tu nie ma się nad czym zastanawiać... po prostu jedź!!!!!! ja nigdy nie byłam na czymś takim, nigdy u nas w szkole czegoś takiego nie organizowali, no bo jak sie mieszka w takiej dziurze zabitej dechami no to nic dziwnego. Jednak wiele razy o tym słyszałam i mówię Ci jedź. Zawsze to nowe przygody, nowe rzeczy, nowi ludzie Będzie co wspominać, jedź Odpowiedz Link Zgłoś