mweezy . 11.10.10, 15:11 jej, taki zestaw kojarzy mi się z panienkami lekkich obyczajów ewentualnie z disco polo. uważam, że białe kozaczki w połączeniu z mini są tandetne, ogólnie białe kozaki jestem w stanie włożyć tylko w zimę i to jeśli cała jestem ubrana na biało :d a, że biel jest niepraktycznym kolorem i pogrubia, to nie ubrałam się nigdy na biało, nie kupiłam sobie też w życiu białych kozaków. Odpowiedz Link Zgłoś
angela23420 Re: Białe kozaczki 11.10.10, 18:44 Mi to się kojarzy z takimi dziewczynami z pod latarni które wiemy co robią Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Białe kozaczki maskara 11.10.10, 18:51 Jestem na Bie białym kozakom, dla mnie to sympol pustoty, kiczu i braku gustu. Noszą je tylko plastkikowe panienki o lekkich obyczajach. Mam nadzieje ze moje zdanie ci w czyms pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Białe kozaczki 11.10.10, 18:55 wieś tańczy i śpiewa... a tak na poważnie to takie kobitki z takimi butkami to takie lolitki. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Białe kozaczki 11.10.10, 18:56 są albo idą śmierdzącą drogą prowadzącą do prostytucji. albo są bezguściami- z dwojga złego lepiej w tę stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Białe kozaczki 11.10.10, 19:14 . Dziewczyną spaloną solarą , puszczająca się kobieta m.i dziwka galerianka . Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Białe kozaczki 11.10.10, 19:15 Marcepanka13 - wiesz w ogóle kto to jest lolitka? Co do tematu... Białe kozaki + biała mini kojarzą mi się tylko i wyłącznie z prawDziwkami i kobietami tandety. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Białe kozaczki 12.10.10, 19:54 same białe kozaki - tandeta sama miniówa - zależy w jakim połączeniu białe kozaki + miniówa - dzi*ka Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: Białe kozaczki 13.10.10, 15:35 dla mnie wyglądają po prostu tandetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Białe kozaczki 13.10.10, 20:21 Do mini nic nie mam ,ale białe kozaczki ,brr . A razem to przypomina tanią dziwkę lub zwykły plastik . Nigdy nie miałam białych kozaczków a nawet mini ;D . źle mi się to kojarzy . Odpowiedz Link Zgłoś
colorful Re: Białe kozaczki 13.10.10, 20:24 takie połączenie nie kojarzy się za dobrze. białe kozaki są tandetne.. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Białe kozaczki 13.10.10, 20:34 Białe kozaczki to kit w połączeniu z mini spódniczką. Nie lubię takich kusych ubrań - sprawiają, że człowiek czuję się w nich dziwacznie. Słysząc te dwa słowa mam przed oczyma takie puste i przestylizowane panienki... Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Białe kozaczki 13.10.10, 20:37 fatalny zestaw. kojarzy mi się z pustą lalką, choć zależy. ;3 nic więcej nie umiem powiedzieć, wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Białe kozaczki 13.10.10, 20:44 mi kojarzą się z dzi*ką ;p jak np. w "galeriankach". ogólnie to jest okropne Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Białe kozaczki 13.10.10, 20:56 Kojarzy mi się z tworzywem sztucznym . Chodzi mi o dziewczyny typu : plastik . No i o grzybkach stojących pod lampami . Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Białe kozaczki 13.10.10, 21:00 brak gustu , lans , kicz , ktoś , kto uważa że jest fajny . wiochmeńskie dziewuchy pojawiające się w "Warszawce" lub laski z tekstem typu "jak się dowiedzieli, że jestem z Wawy, to mnie takim kółeczkiem otoczyli, że ho ho!" Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Białe kozaczki 13.10.10, 22:14 to samo co o blond tipsiarach . ; p puder, solarium, mini i 'o Bożee ! jakie jesteśmy zaje*iste !' mnie rozwalają . c ; . Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Białe kozaczki 13.10.10, 22:21 Jakby sie tu ładnie wysłowić...Hm. Wyglądają tandetnie i sztucznie.? Wybacz, nie kojarzy mi sie to inaczej xd. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Białe kozaczki 13.10.10, 22:19 mini - spoko, ale białe kozaczki - jestem na nie. ludzi nie oceniam na podstawie wyglądu c; Odpowiedz Link Zgłoś
theolcik pfff! 13.10.10, 22:22 Nienawidze białych kozaków i miniówek. Odr azu mi się kojarzą galeriankami, z dziwkami, plastikowymi lachonami i wsiunami! Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_ Re: Białe kozaczki 13.10.10, 22:39 myślę, że takie połączenie lub tylko białe kozaczki są obciachowe. sama nigdy bym nie założyła. Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Białe kozaczki 14.10.10, 13:47 białe kozaczki - kicz w 100% mini - czasem tak, czasem nie, ale wszytko w połączeniu z białymi k********i jest głupie i kiczowate! Mini czasem lubie, np takie: t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRIysV4F-_yWT2zKfVmcTIRWkl-cCuV7g12bR-fOCmRHlsUbQM&t=1&usg=__NE1t4crbRedV5cKQBDo_bQKtbWI=" border="0" alt="https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRIysV4F-_yWT2zKfVmcTIRWkl-cCuV7g12bR-fOCmRHlsUbQM&t=1&usg=__NE1t4crbRedV5cKQBDo_bQKtbWI="> Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Białe kozaczki-tandetna dyira, a mini-ok... 14.10.10, 13:52 oczywiście zależy kto ją ubierze.. --> chodzi mi o foto, oczywiście (żeby nie było w googlach znalazłam, a nie w historii ). Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: Białe kozaczki 14.10.10, 13:55 Białe kozaczki + mini kojarzą mi się tylko i wyłącznie z dziewczynami które krótko mówiąc nie szanują siebie. Jest to dla mnie szczyt bezguścia oraz kiczu powiązanego z latami 80. ;D ogółem jest to paskudne i tandetne.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Yhy. 14.10.10, 14:03 Kicz.Tandeta.Idiotyzm.Dziwka. xd To sądze o tych rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Kojarzy mi się z filmem "Galerianki" taki strój... 15.10.10, 20:11 ale szanuje to) i nic do takich osób nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
sel.demi.miley Re: Kojarzy mi się z filmem "Galerianki" taki str 18.10.10, 14:47 Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf - 15.10.10, 20:16 Białe kozaczki i mini świadczą o tym, że kobieta(O ie można to tak nazwać) jest dziw*ą. Bless you. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Białe kozaczki 15.10.10, 20:16 to styl kiczu. kojarzą mi się z blacharami, stojącymi na uboczu drogi z kciukiem w górze xd jestem na NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Białe kozaczki 15.10.10, 20:17 do mini nic nie mam ale jakoś białe kozaczki nie specjalnie przypadły mi do gustu :p Odpowiedz Link Zgłoś