elza1502 09.10.10, 15:07 Znacie jakieś☺ fajne zespoły polskiego punku? xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannakaulitz Re: polski PUNK 10.10.10, 08:06 Farben learhe, zabili mi żółwia lady punk-stary ale zajebisty zespoł. pozdr. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ polski punk. 10.10.10, 11:38 powiem czego ja słucham i co mam w swojej biblioteczce - Armia, Blade Loki, Dezerter, KSU, The Analogs, The Bill, Kult, Big Cyc. : D Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Re: polski punk. 16.10.10, 14:09 Uwaga: The Bill wymiata, KSU to legenda, ale Blade loki, kult i big cyc to nie punk. Z resztą tak jak wszelkie pidżamy etc. Ale walić, parę z poniższych to też różnie można zakwalifikować, ale nie chce mi się rozdrabniać na wszelkie oi!e, punkrocki czy hardcore bo i tak większość z was nie wie nawet co to jest i czym się między sobą różni... Tak z biegu to mogę podać kilka: Rozbujane Betoniary, Moskwa, Bachor , TZN Xenna, Włochaty(typowy anarchio-punk), Brudne Dzieci Sida, Padlina Szarika, Bunkier, Uliczny Opryszek, Dezerter, Analogs, Schizma(chociaż oni to taki fruttimix), Brzytwa Ojca, Gaga /ZŻ, Ashlar, Leniwiec, Łysina Lenina, Murator, Siekiera, Po Prostu, Rozku...el, Awantura, Potluczony Kaloryfer, Sedes, Defekt muzgó, Jabolokalipsa, Nauka o gó...e, Prowokacja, Izrael, Zbuntowany Kaloryfer, Zakon Żebrzących, Mocz Tenora, Stress, Para Wino, Strzelające Naplety... Jest tego od groma... W każdym razie jak wbijesz na jutub i obczajasz jakiś zespół to w linkach masz często inne, więc sama sobie poszukaj... Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Brudne dzieci sida, zabili mi żółwia... 16.10.10, 15:15 Brudne dzieci sida - Benia > polecam xD Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Re: polski PUNK 16.10.10, 15:28 Chyba Cię pojebało To tak jakby napisać że Doda to metal. Rozumiem że nie każdy musi posiadać jakąś wiedzę na temat muzyki, ale żeby takie brednie pisać? Odpowiedz Link Zgłoś