Dodaj do ulubionych

polski PUNK

09.10.10, 15:07
Znacie jakieś☺ fajne zespoły polskiego punku? xD
Obserwuj wątek
    • marsjanka115 x__x 09.10.10, 23:02
      np. Zabili mi żółwia wink
      devil
      • bad_alex teraz jest pro elo faza na farben lehre. -,- 10.10.10, 00:09
    • 90210_ yh . 10.10.10, 00:12
      Nie bardzo .

serce.
    • joannakaulitz Re: polski PUNK 10.10.10, 08:06
      Farben learhe, zabili mi żółwia lady punk-stary ale zajebisty zespoł. pozdr. <3
    • pussy_ polski punk. 10.10.10, 11:38
      powiem czego ja słucham i co mam w swojej biblioteczce - Armia, Blade Loki, Dezerter, KSU, The Analogs, The Bill, Kult, Big Cyc. : D
      • mamcyckipotacie Re: polski punk. 16.10.10, 14:09
        Uwaga: The Bill wymiata, KSU to legenda, ale Blade loki, kult i big cyc to nie
        punk. Z resztą tak jak wszelkie pidżamy etc. Ale walić, parę z poniższych to też
        różnie można zakwalifikować, ale nie chce mi się rozdrabniać na wszelkie oi!e,
        punkrocki czy hardcore bo i tak większość z was nie wie nawet co to jest i czym
        się między sobą różni... Tak z biegu to mogę podać kilka:
        Rozbujane Betoniary, Moskwa, Bachor , TZN Xenna, Włochaty(typowy anarchio-punk),
        Brudne Dzieci Sida, Padlina Szarika, Bunkier, Uliczny Opryszek, Dezerter,
        Analogs, Schizma(chociaż oni to taki fruttimix), Brzytwa Ojca, Gaga /ZŻ, Ashlar,
        Leniwiec, Łysina Lenina, Murator, Siekiera, Po Prostu, Rozku...el, Awantura,
        Potluczony Kaloryfer, Sedes, Defekt muzgó, Jabolokalipsa, Nauka o gó...e,
        Prowokacja, Izrael, Zbuntowany Kaloryfer, Zakon Żebrzących, Mocz Tenora, Stress,
        Para Wino, Strzelające Naplety... Jest tego od groma... W każdym razie jak
        wbijesz na jutub i obczajasz jakiś zespół to w linkach masz często inne, więc
        sama sobie poszukaj...
    • yellow.lady Brudne dzieci sida, zabili mi żółwia... 16.10.10, 15:15
      Brudne dzieci sida - Benia > polecam xD
    • cukiereczek.. Re: polski PUNK 16.10.10, 15:17
      Strachy na lachy! big_grin
      • mamcyckipotacie Re: polski PUNK 16.10.10, 15:28
        Chyba Cię pojebałoshock To tak jakby napisać że Doda to metal.
        Rozumiem że nie każdy musi posiadać jakąś wiedzę na temat muzyki, ale żeby takie
        brednie pisać?sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka