mejbelajn. Re: Laaast Christmass .<# 11.10.10, 17:55 "Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta.. Poczuj magię tych świąąąąt!" <3. No i "last Christmas" + Kevin, podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Ja chcę już grudzień! :C 11.10.10, 18:00 All I Want For Christmas Is Yooooou! Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Laaast Christmass .<# 11.10.10, 18:14 takk, już się nie mogę doczekać. ; ) Przeglądam jakieś magazyny wymyślam, może mi coś do głowy wpadnie z tym prezentem. Ostatecznie mogę poprosić o ubrania - wygodny zestaw B. Odpowiedz Link Zgłoś
free 73 dni do świąt ! 11.10.10, 18:16 Codziennie będę pisać ile zostało do tych cudownych dni ; ) PS: Chcę podziękować, jednej użytkowniczce, która już policzyła i podała liczbę dni .; ) Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. Re: 73 dni do świąt ! - nmzc :* 11.10.10, 19:29 jeszcze 73 i pojawi się ta magia ! Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Laaast Christmass .<# 11.10.10, 18:20 święta, święta, święta. All i want to christmas is youu c ; Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. Santa Claus is coming to town. ! :d 11.10.10, 19:36 :santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa: Odpowiedz Link Zgłoś
free @malowana. 11.10.10, 19:38 Ja też nie mogę się doczekać. Te piosenki ... Nawet nie chodzi o kolędy . Wszystko kocham w tym okresie. ; ) Te choinki... Co do choinek.. Dzisiaj w klasie widziałam malutką, położoną poziomo na szafie z bombeczkami i noo tymi co się obwiesza (nie pamiętam nazwy). Widać, że została z tamtego roku. Tak się ucieszyłam, że na cały głos zaczęłam śpiewać "last christmas" i "jingle bells " ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. @free 11.10.10, 22:56 free napisał(a): > Ja też nie mogę się doczekać. Te piosenki ... Nawet nie chodzi o kolędy . > Wszystko kocham w tym okresie. ; ) Te choinki... > > Co do choinek.. Dzisiaj w klasie widziałam malutką, położoną poziomo na szafie > z > bombeczkami i noo tymi co się obwiesza (nie pamiętam nazwy). Widać, że została > z > tamtego roku. Tak się ucieszyłam, że na cały głos zaczęłam śpiewać "last > christmas" i "jingle bells " ; ) ja idąc z dziewczynami do szkoły zaczęłam nucić " Last Christmas " będąc w szkole również. C: chce już święta, chce już poczuć tą atmosfere ! Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. Re: @free - jeszcze coś (; : 11.10.10, 23:10 na komputerze na tapecie mam już ustawioną 'zimę' :d hah Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Laaast Christmass .<# 11.10.10, 19:41 Ta świąteczna atmosfera . Reklama coca-coli jak najbardziej . Kevin co rok , nigdy się nie znudzi . Ozdoby świąteczne porozwieszane w mieście . Zakupy świąteczne . Za oknem śnieg . Bajka coś tam z pociągiem , ale fajna . Chinka w domu święcące . Oczekuje chrismas . : 3333 Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Laaast Christmass .<# 11.10.10, 19:52 Też kocham tę reklamę coca-coli.! I uwielbiam jak niedaleko mojego domu taka firma ubiera choinkę w same lampki. I gdy w ogólę słyszę te piosenki świąteczne albo artykuły w sklepach, to dostaje kompletnego świra. : DD Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Laaast Christmass .<# 11.10.10, 19:56 jeszcze AŻ 3 miesiące!!!!!!! ja chce już święta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie to najlepszy okres w roku i nie chodzi mi o to że są prezenty czy coś po prostu uwielbiam tą świąteczną atmosfere!! mam tylko nadzieje że w tym roku spadnie więcej śniegu Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Laaast Christmass .<# 11.10.10, 20:36 Już nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też mam coś (pozytywnie)do tej reklamy coca-coli to taki znak ,że święta już niedługo!!! Ze świętami(bardziej klasowymi,ale cóż...)nie odwracalnie kojarzy mi się mina mojej kumpeli kiedy chodzi w kółko po boisku i wymyśla ,,co można robić na wigili klasowej" i ogólnie ta atmosfera ,wybieranie z Darią prezentów dla mam(od 2 lat takich samych)... po prostu...KOCHAM ŚWIĘTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Laaast Christmass .<# 11.10.10, 20:51 "Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta, coraz bliżej święta " ; ) Grudzień! Pocieszmy się wiadomością, że jutro będzie już tylko 72 dni do Grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Laaast Christmass .<# 11.10.10, 22:01 Cieszmy się nadchodzącymi świętami . Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Laaast Christmass .<# 11.10.10, 22:07 uwielbiam. <3 gdy tylko słyszę święta, od razu przypomina mi się choinka, kolędy, prezenty i zapach cynamonowych ciasteczek. mmm. c; Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Laaast Christmass .<# 12.10.10, 15:17 kooooooooooooocham święta po prostu kocham. choinka, obdarowywanie najbliższych prezentami śnieeeeeeg możemy pisać aż do świąt, jestem jak najbardziej za! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Re: Laaast Christmass .<# 12.10.10, 15:51 specjalnie zalozylam konto dla tego watku.! ja poprostu kocham swietaa<3 i prezenty, jedzenie i ta atmosfera . i jeszcze potem pasterka no .xd i uwielbiam ubierac choinke tez.^^ Poprostu Kocham ten czaas(; Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Re: prezenty. 12.10.10, 19:12 ja zawsze dostaje kase, a potem sobie kupuje co chce no i do kasy zazwyczaj jakies perfumy, i duperele Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: Laaast Christmass .<# 19.10.10, 09:38 Specjalnie do tego wątku się zalogowałam )) ^^ no święta kojarzą mi się z Kevinem jest Kevin są święta xD sylwester nie pamiętam żebym jak jestem u siostry ciotecznej jest jakiś szampon xd nie pickolo xd ale u mnie w domu w tym czasie jest pickolo xd dobra cofnijmy się dwa lata do tyłu xd jestem w domu nie było nawet szampana ja tylko czekałam na początek(koniec) roku xd co jeszcze pamiętam w tamtym roku labo 2 lata temu przed wigilią było pięknie razem z mamą oglądaliśmy polsat cafe xd projektowanie pokoju xd albo póxniej z bratem galileo już mama wszystko wtedy szykowała. Albo w temtym roku lub 2 lata temu już nie pamiętam wszyscy siedzieliśmy w jednym pokoju mama rozpaliła w piecu takim w starych domach jest taki piec i wszyscy siedzieli w tym jednym pokoju i oglądalliśmy filmy i było miło ale się rozpisałam pewnie nie wielu to przeczyta bo zadużo Odpowiedz Link Zgłoś
benna94 <3333 12.10.10, 19:22 Oh tak!! Uwielbiam święta. Najbardziej kojarzy mi się ze świętami: -Kevin na Polsacie, to już tradycja, ale bez Kevina nie ma świąt! -Taaak! Reklama coca-coli i ta pioseneczka: Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta... -Piosenka "Las Chirstmas" na 4fun Tv. -Zaczynają rozwieszać w sklepach lampki na oknach I to chyba tyle Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
watka9 Re: <3333 12.10.10, 19:31 dla mnie jak jest grudzień to znaczy że są świąteczne piosenki ! ;d kochaam je Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Ogarnij się. 12.10.10, 19:40 Ja p.ierdolę... Nie za wcześnie na takie wątki? Skoro nie, to zaklepię sobie ten o przyszłorocznej Wielkanocy. -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
free @leanne 12.10.10, 20:00 Proszę, zaklepuj. Święta są za 2 i pół miesiąca. My się tym cieszymy - ty nie musisz. Nie ogarnę się a pier.dolić możesz sobie gdzie indziej bo tutaj mamy wyjątkową atmosferą świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Re: @leanne 12.10.10, 20:59 "bo tutaj mamy wyjątkową atmosferą świąt. " hahah, ten tekst mnie dobil.!;d . mam nadzieje ze w tym roku na wigilie bedzie bialo na dworzu i nie bedzie takiej "packi" mokrej jak rok temu. Coraz Blizej Swieta<333 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Ogarnij się. 12.10.10, 20:02 Ja nagrałam już Last Christmas na mp4 . Kocham swiąteczną atmosfere. c; Pada śnieg , choinka i cała rodzina w komplecie. c; Ahh.. odliczam dni . ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
alexaalexa Re: Święta :D 18.10.10, 17:39 ja chce już święta piosenki i wgl choinka , prezenty a naj bardziej śnieg! Odpowiedz Link Zgłoś
thepretty Re: <3333 12.11.10, 16:34 Kevin to już tradycja. Ale ubieranie choinki i siedzenie przy niej ze śpiewem kolęd z rodziną, wigilie klasowe. To są wyjątkowe święta i cudny czas. Nikt się nie kłóci i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: Laaast Christmass .<# 12.10.10, 21:15 Mi się ze świętami kojarzy całe miasto w światełkach Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: 72 dni do Świąt c; 12.10.10, 22:00 Haha.. <3 Nie za wcześnie na taki temat? xD Chociaż fajnie wiedzieć, że są tu takie wariaty świąteczne jak ja. 72 dni.. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Laaast Christmass .<# 12.10.10, 22:06 uwielbiam święta, ale to dopiero za ponad 2 miesiące xd wstrzymajmy się i zostawmy odliczanie do czasu gdy bedą za ok. miesiąc <3 Odpowiedz Link Zgłoś
free @pauliska1212 12.10.10, 22:08 Nie ja nie mogę czekać ;d Najwyżej wejdź tu za miesiąc i wtedy odliczaj razem z nami c; Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: @pauliska1212 13.10.10, 15:13 odliczanie jest kól. z każdym dniem widzisz, że jest coraz bliżej .. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_la_swan --->Klik here <--- 14.10.10, 10:37 Ja uwielbiam święta. Już sama atmosfera, ubieranie choinki, siedzenie przy gorącym grzejniku gdy patrzy się na śnieg, takie magiczne. Wigilia, prezenty, boskie. Śpiewanie kolęd przy swojej małej publiczności: rodzinie... Ja w tamtym roku przebrałam się dla żartów w Świętego Mikołaja Rozbawiłam wszystkich i było dużo śmiechu. Dostałam książki z których bardzo się cieszyłam. 26 grudnia było 40-lecie moich dziadków oraz moje urodziny, dostałam na nie Przed Świtem z serii Zmierzch, czytałam cały czas, a inni tańczyli xD czasem jestem jednak trochę smutna, że rocznica dziadków przytłacza moje urodziny, ale i tak składają mi wtedy życzenia i jest fantastycznie. Najlepiej kiedy dwaj wujkowie i moja rodzina przyjeżdżamy do babci, takie małe mieszkanko, ale wszyscy się mieścimy i jest bosko. Raz budowałam z siostrą igloo, które ostatecznie było tylko 50cm murkiem, ale i tak była zabawa. Lodowisko, świąteczne zakupy, uwielbiam to! Całusy i przedwczesne życzenia świąteczne! bella_la_swan czyli po prostu Ala. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
asiikx3 Re: Laaast Christmass .<# 12.10.10, 22:45 Wiesz , że ja mam to samo ? : D Przychodzi październik , zimno , ponuro aż się myśli o świętach . Mam dokładnie te same odczucia co ty . Co roku czekam na tą reklamę coca-coli, świąteczne wystawy w sklepach . Grudzień po prostu kocham! Ten świąteczny szał zakupów , pierwszy śnieg , świąteczne piosenki a potem kolędy . ; D Ale ja uważam , że w swięta Bożego Narodzenia świętujemy przyjście na świat Jezusa, więc nie wyobrażam sobie świąt bez przygotowania . Co roku z całą klasą ( podstawówki, która się już skończyła ; (( ) wybieraliśmy się o 6:oo do kościoła na roraty . Trzeba o tym pamiętać . Odpowiedz Link Zgłoś
free 71 dni do świąt ! 13.10.10, 16:24 Już, już niedługo . A dla niecierpliwych : www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Free! 13.10.10, 19:03 Free dziękuję, za tą piosenkę poczułam jakby to było już za kilka dni .. mm, ale ja chcę świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Laaast Christmass .<# 13.10.10, 20:21 Koooooooooooooooooooooooooocham święta!! Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Laaast Christmass .<# 14.10.10, 09:38 Ej, a jakie jeszcze znacie i lubicie świąteczne piosenki typu "Last Christmas " ? Ja np. "Santa claus is coming to town", "all i want to christmas is you" i "jingle bells" Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Laaast Christmass .<# 14.10.10, 09:41 jingle bells <3 free ja mam już tapetę z zimą, hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Laaast Christmass .<# 14.10.10, 09:43 hahaha <3 Ja też sobie zaraz ustawie <# Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Laaast Christmass .<# 14.10.10, 09:44 ale ja lubie choinki, a jeszcze jak coś pod nimi znajde to wg : d + = Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa.x33 70 dni ! Jaram się XD . 14.10.10, 09:40 oo, albo wypatrywanie sań Mikołaja na niebie, a potem gadka rodziców : no, chyba coś przeoczyliście ! od razu mi się cieplej na sercu robi, jak myślę o świętach. strasznie się niecierpliwię. mm, coraz bliżej święta, coraz bliżej święta ! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: 70 dni ! Jaram się XD . 14.10.10, 09:46 reklama coli mnie szczególnie nastraja 'coraz bliżej święta .. coraz bliżej święta ... ' ta pioseneczka Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: 70 dni ! Jaram się XD . 14.10.10, 09:51 Ciekawe, kiedy zaczną tą reklame puszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. Re: 70 dni ! Jaram się XD . 14.10.10, 10:05 no ciekawe. :d jeszcze tylko 70 dni, by móc poczuć tą atmosfere ! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: 70 dni ! Jaram się XD . 14.10.10, 10:10 coś mi się wydaje, że jakoś na początku grudnia ? chyba, że się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
happy_girl27 Re: 70 dni ! Jaram się XD . 14.10.10, 11:58 taak. zawsze przy ubieraniu choinki na jakimś kanale muzycznym leci ta piosenka ;d wtedy czuć już tą atmosferę i w ogóle. I reklama coca coli ;d kevin sam w domu <33 Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa A kto wie czy za rogiem nie stoją Anioł z Bogiem ? 14.10.10, 12:06 Oj taaak. uwielbiam ubierać choinkę przy świątecznych piosenkach. Szczególnie przy Last Christmas. Kocham ten utwór, nie tylko w święta. Raduję się, kiedy widzę reklamę z Coca-Coli. ''coraz bliżej święta, coraz bliżej święta'' - to od razu poprawia mi humor. No i Keeeeevin. Cóż to byłyby za święta bez niego? Kocham te filmy i nigdy mi się nie znudzą. Zawsze śmieję się z nich tak samo. Hm. co jeszcze... śnieg. to na pewno, chociaż dawno nie było u mnie białego puchu w Wigilie, a szkoda. lubię też, kiedy pakujemy prezenty. zawsze robię to dzień przez kolacją wigilijną. jest super zabawa. no i na koniec oczywiście lubię przygotowywać potrawy wigilijne. uszka, karp, ciasta. mniam. KOCHAM ŚWIĘTA! Odpowiedz Link Zgłoś
leal. christmas yea ! < 33 14.10.10, 12:25 omg, nie mogę się doczekać ! osobiście nie słucham tego 'Last Christmas' ale fajnie się to słuchaa xD trochę bardziej wolę te bardziej energiczniejsze piosenki o świętach nawet te w wykonaniu gwiazdek disneyaa xd a więc... co KOCHAM w świętach ? -śnieg ! do tego mam nową zaje... klasę, to będzie ciekawie w święta i po świętach ! -świąteczna muzaa -ubieranie rodzinnie choinkii...! < 33 -REKLAMA COCA - COLI ! uwielbiam to ! 'craz bliżej święta, coraz bliżej święta ! może to i jest zwykła reklama, ale kocham ją !! -i wgl. kocham całe święta ! z góry sorry za błędy xd szybko pisałam, a mi się nie chce ich poprawiaćć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
free Słuchając `last christmas` 14.10.10, 14:44 Dzisiaj byłam w mieście. Kiedy weszłam do takie sklepu (indyjski) to zobaczyłam korale w tym stylu (zdj. poniżej). Postanowiłam sobie kupić. Oglądam kolory i nagle ujrzałam śliczny kolorek, który przypomniał mi święta. I go kupiłam ! Z myślą, że ubiorę go na kolację wigilijną ; ) Jaka ja głupia <3 Zdj. Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Słuchając `last christmas` 14.10.10, 14:46 PS: Kolor był bordowy wpadający w brąz Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Słuchając `last christmas` 14.10.10, 15:24 myśle, że fajnie będzie wyglądał : ) ale ja chcę śniegu już ; o Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Słuchając `last christmas` 14.10.10, 15:34 Jaa też <33 Jak ja się ucieszyłam, kiedy zobaczyłam sztuczny śnieg na wystawie sklepu Tally Weijl. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Słuchając `last christmas` 14.10.10, 15:57 Też nie mogę się już doczekać świąt Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Słuchając `last christmas` 14.10.10, 16:00 Też widziałam ! : D gdzie go widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Słuchając `last christmas` 14.10.10, 17:46 Warszawa. moc świąt. z nad morza przez stolicę aż po góry : D Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Słuchając `last christmas` 17.10.10, 15:37 niebieskaa napisał(a): > Warszawa. > moc świąt. z nad morza przez stolicę aż po góry : D i z powrotem na mazury xD Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: najlepszyyy dzień w roku < , 3 14.10.10, 16:18 święta są najjjjjjjjjjj są zajebiste czekam na nie cały rok Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: najlepszyyy dzień w roku < , 3 14.10.10, 17:54 Nie mogę się doczekać. A tak apropo zapraszam na mojego bloga i będzie mi miło, jeżeli zagłosujecie na najlepsze wykonanie "last christmas" w sądzie. ; ) www.last-world.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amela . 14.10.10, 18:17 a ile jeszcze dni do świąt ? przypomniałaś mi o nich wgle . *,* słucham sobie teraz last christmas . uwilebiam . kocham święta , tak ogólnie . tego kevina , którego znam na pamięć . ten świąteczny nastrój . KOCHAM NAWET SPOTKANIA RODZINNE : D w święta zawsze jest tak fajnie i w ogóle . śmiesznie , miło . najlepszy dzień w roku ; ************ < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ jeszcze tylko 73 dni. ; ) 14.10.10, 18:17 Policzyłam specialnie dla was. ; D A wracając do tematu, to kocham święta. Tą atmosferę, oglądanie Kevina, dzielenie się opłatkiem, wspólną modlitwę, kolędę, bielutki śnieg, ubieranie choinki, później sylwester - petardy, odliczanie do Nowego Roku, szampan... ; ) Chcę już Święta! < 3333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: Laaast Christmass .<# 14.10.10, 18:48 Yeeeaaah.!!!! Wigilia w domu jest boskaa... u mnie zawsze cała rodzina , śmiechy, żarty, rozmowy... Ja i dzieci z mojej rodziny szalejemy... PREZENTYYY!!! Ale Wigilia w szkole... To jest to... Zawsze jest nastrój przyjaźni. Rozdajemy prezenty. Wiligia klasowa. Śmiechy. Opłatek. I uwielbiam składać życzenia... <333 ;D A najbardziej lubie to, że nawet osoby które się nie lubią są dla siebie troche milsze. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. . 14.10.10, 18:48 jezus maria. buzi , buzi wszystkiego najlepszego. nie lubię świąt i nie chcę ich. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
patrysiaxd :D kocham świętaa 14.10.10, 18:51 ojej teraz cały czas słucham piosenke świątecznych..a powiedcie jakie wy znacie piosenki swiąteczne.. ja kocham last christmas w wykonaniu cascady Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: :D kocham świętaa 14.10.10, 18:59 Już pisałam gdzieś wyżej, na ten temat. Ja też dzisiaj cały dzień przewijałam od końca do początku na YT Last Christmas : ) Odpowiedz Link Zgłoś
patrysiaxd Re: :D kocham świętaa 14.10.10, 19:01 ooi mi jeszcze ze swietami kojazy sie piosenka seleny gomez magic.. nie wiem dlaczego ale taka muzyczka swiatecznaa ) Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: :D kocham świętaa 14.10.10, 19:08 noo też prawda xD Albo jeszcze Winter Wonderland Seleny Odpowiedz Link Zgłoś
kararock ........................... 14.10.10, 19:07 i narobiłaś mi ochoty na święta Odpowiedz Link Zgłoś
amela . 14.10.10, 19:15 hahaha . ; D piosenka seleny gomez , ta oh oh oh it's magic . faktycznie . XDD jeju *,* Odpowiedz Link Zgłoś
fictive. Re: Laaast Christmass .<# 14.10.10, 19:30 Kojarzą mi się walki sąsiadów 'kto da więcej lampek wokół domu'. i choinka która jest zawsze za duża i trzeba ucinać - bo muszę przecież gdzieś jeszcze zmieścić gwiazdę na czubku... Z coca-colą oczywiście też i z tą poranno-wigiliową podnietą xD Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. @fictive / jutro będzie 69 dni ! c; 14.10.10, 19:37 dokładnie, ta poranno-wigilijna podnieta :d oh to jest coś :dd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Laaast Christmass .<# 14.10.10, 19:37 o, pamiętam te naszoklasowskie (?) dżołki - w życiu pewne są tylko dwie rzeczy - śmierć i kevin sam w domu na święta. aż mi sie łza w oku zakręciła. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Laaast Christmass .<# 14.10.10, 19:53 mi święta kojarzą się ze śniegiem i tymi zajebiaszcymi lampkami na oknach drzewach i wystawach sklepowych i jeszcze choinka bombki łańcuchy lampki kocham to Wigilijne potrawy i PIERNICZKI (które kocham) bez tego nie ma świąt albo świeczki zapachowe które ubóstwiam zawsze w święta zapalam takie o zapachu cynamonu pierników i wanilij wtedy cały dom ślicznie pachnie (tak świątecznie xD) Dla mnie nie ma świąt bez piosenek reklam i Kevina oczywiście Jest ego więcej ale nie chce mi się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Laaast Christmass .<# 14.10.10, 21:02 uwielbiam święta a kevin to klasyka świąteczna Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. 69 dni ! coraz bliżej święta, coraz bliżej święta! 15.10.10, 11:26 yeah, CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA, CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA ! greatest time of year. ! ;] Santa Claus Is Comin' To Town. Odpowiedz Link Zgłoś
answer Koooochaaam Śwwwwiiiięęęęęęęęęęętaaaaa! 15.10.10, 11:57 Miałam doła free ale dzięki tobie całkowicie mi przeszedł! Kocham rekłamę coca- coli ( coraz bliżej święta, coraz bliżej święta - to takie motywujące! ), prezenty, mikołaja, last christmas, kevina , i film miłość jest wszędzie! Jużmi pachnie żarcie która robi moja mama, babcia, ciocie .... nawet ja moje kuzynki, siostra i jak tata idzie ze mną wybierać choinkę.... Mhjmmmm1 Odpowiedz Link Zgłoś
answer a mmmmaaam 15.10.10, 12:35 takie pytanie - co macie do wszamaania na święta i co naj lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: a mmmmaaam 15.10.10, 20:24 dużo tego ale najbardziej sałatki i barszczyk x3 i jeszcze karpia xD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_216 Re: Laaast Christmass .<# 15.10.10, 12:54 Jezu jak ja uwielbiam święta Bożego Narodzenia <3 <3 Ta atmosfera w sklepach , w domu , na ulicach , ozdoby , dekoracje po prostu cudo Już się nie mogę doczekać Jak słyszę piosenki jak ty wspomniałaś Last Christmas , Coca coli , i innych przechodzą mnie dreszcze i czuję że już niedaleko święta . Uwielbiam nasze kolędy i zagraniczne . Kocham ubierać choinkę , dom w światełka To dziwne ale lubię pomagać mamie w kuchni , chociaż na co dzień uciekam od takich spraw jak najdalej hehe . Jejku jak każdy mówi sobie '' Wesołych świąt'' . Każdy żyje w zgodzie . Nie lubię takiego przysłowia jak '' Święta święta i po świętach ''<br /> wkurza mnie to . Bo wtedy czuje że święta minęły i trzeba czekać na następny rok a ja tak nie chce , bo KOCHAM ŚWIĘTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wesołych Świąt wszystkim !! Odpowiedz Link Zgłoś