magduusia 16.10.10, 21:48 Macie taką? Gwiazdę, którą lubi cała klasa? Nasz to Justin, ale nie jako postać pozytywna WYPOWIADAJCIE SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenny. Re: Klasowa gwiazda 16.10.10, 22:14 Hm.. 1/3 mojej klasy to dresy więc taką klasową gwiazdą jest hemp gru i firma(czy jakoś tak ). Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: Klasowa gwiazda 17.10.10, 11:10 hmm.niech pomyślę ...to bedzie ...ymmm RIHANNA nom na pewno to ona... Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Klasowa gwiazda 18.10.10, 13:15 Też Justin. Na muzyce ostatnio śpiewaliśmy "bejbe, bejbe bejbe oooo!" x Odpowiedz Link Zgłoś
fabregasowa_4 Re: Klasowa gwiazda 16.10.10, 22:27 eee. Ja raczej mam grupkę 4 dziewczyn takich super sweet, za którymi chłopcy szaleją ;d wiesz, krótkie mini, mocny makijaż, słodkie teksty... takie tanie lafiryndy ) Odpowiedz Link Zgłoś
karoooola20 Re: Klasowa gwiazda 16.10.10, 22:33 fabregasowa_4 - też takie mam, tylko, że trzy szmaty takie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Klasowa gwiazda 16.10.10, 22:37 w sumie, to jestem klasą trzecią a, ale z klasą trzecią be jesteśmy jak jedna klasa, bo się lubimy. i mamy dwóch bieberów. <3 i w ogóle oryginał jest naszym idolem. <3 serio, nikt się z niego negatywnie nie wyśmiewa, co mnie bardzo cieszy, i jest fajnie, bo baby to nasz hit, a i tak najlepiej było, jak 'ooooooo' rozbrzmiewało znienacka na kółku historycznym, a pan koledze zabrał telefon za 'rozpowszechnianie niefajnej muzyki' ;< a tak na serio, fajnie jest. i nie znam gustu połowy osób od siebie z klasy. to się tak naprawdę nie liczy w takich kontaktach. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: justin bieber - wszyscy sie z niego śmieja... 17.10.10, 10:38 a my sie smiejemy z was ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: justin bieber - wszyscy sie z niego śmieja... 17.10.10, 11:11 ja sie nie smieje ...bo ja go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 d-.-b 17.10.10, 10:33 Bieber.. Prawie cała klasa nabija się z niego, oprócz kilku osób.. Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Nie.Każdy ma inny gust muzyczny.dziew-rock,pop.a.. 17.10.10, 10:34 chlopaki-hip-hop,rap,reggae. Odpowiedz Link Zgłoś
eminem535 =) 17.10.10, 11:01 U mnie w szkole jest justin bieber tylko,ze jako postac pozytywna.Wszyscy robią z nim zdjęcia, proszą o autograf itp. xD <naprawdę jest bardzo podobny> Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Klasowa gwiazda 17.10.10, 10:53 biber - wszyscy się z niego nabijają . Odpowiedz Link Zgłoś
truemusic no pewnie. xd 17.10.10, 11:11 negatywna -bieber a ja mam 4 takie lafiryndy [wcześniejsze komentarze. xd] a pozytywna ? hm, myśle, iż może to być AC/DC. ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Klasowa gwiazda 17.10.10, 11:12 Generalnie są u mnie zróżnicowane gusta muzyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Klasowa gwiazda 17.10.10, 11:15 u nas wszyscy z bimbera sie smieja. ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
selenka65 Re: Klasowa gwiazda 17.10.10, 11:18 U mnie kilka dziewczyn lubi hanke montanke.: A tak to wszystkie gwiazdki disneya moja klasa wręcz uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Klasowa gwiazda 17.10.10, 11:24 ee.. u mnie niestety nie ma w klasie, w szkole biebera ; / a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Klasowa gwiazda 17.10.10, 11:31 Cała (albo prawie cała) moja klasa lubi Miley Cyrus i Jonas Brothers. Bieber nie, bo niektórzy go lubią i trudno powiedzieć czy większość go lubi czy wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: Klasowa gwiazda 17.10.10, 11:37 hm, zróżnicowane gusta mamy niektóre dziewczyny i raczej wszyscy chłopcy nabijają się z 'Baby' Justina Biebera. ja nie należę do tej grupki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Klasowa gwiazda 17.10.10, 20:35 mam w klasie 4 dziewczyny, które zna cała, bądź większość szkoły. chyba można je zaliczyć do`gwiazd`. Akurat w klasie na temat tych 4 są podzielone zdania, więc .. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: Klasowa gwiazda 18.10.10, 08:45 u nas nie ma żadnej klasowej klasy...jesteśmy tak zgraną klasa że wszyscy trzymamy sie razem buu a to już ostatni rok razem i aż mi sie ryczeć chce jak sobie przypomne jak przyszliśmy tacy mali w pierwszej klasie i przestraszenie a teraz tak sie lubimy że normalnie nei wiem...nikt sie nnie wyróżnia jakoś i to jest najlepsze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Klasowa gwiazda 18.10.10, 12:50 kumple słuchają Piha ,Grubsona ,Firmy etc. U nas przeważa to i jest grypa dziewczyn co raczej lubią rocka i pop. czy coś. ;o Odpowiedz Link Zgłoś
rockinrobin1900 Re: Klasowa gwiazda 18.10.10, 13:34 Każdy lubi coś innego ;D Ale znienawidzoną gwiazdą jest Bieber.. Niezłe zlewy z niego mamy ;D Odpowiedz Link Zgłoś