xicaughtmyselfx 17.10.10, 16:56 Mam takie pytanie , skąd czerpiecie inspiracje ? Jakie gwiazdy są dla was inspiracją ? I czy znacie może takie stronki / blogi . Byłabym bardzo wdzięczna za to ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magnaw18 Re: Inspirację . 17.10.10, 17:11 W dużym kawałku Tokio Hotel, ale ja sama też dużo rzeczy wymyślam ( i jak to moje koleżanki stwierdziły, ja jestem ich inspiracją do tańczenia hip hopu : ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Inspirację . 17.10.10, 17:18 tancerze. loocking. popping. hip - hop. dancehall. electro. ludzie, którzy tańczą takie style są dla mnie inspiracją. Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu Re: Inspirację . 17.10.10, 17:18 po czesci selena gomez, po czesci bella thorne a po czesci swieci daze dzieki temu do bycia "idealem" Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Inspirację . 23.10.10, 15:48 weheartit, photoblog.pl/niejedz, tumblr, whatcourtneyworetoday. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaxx Re: Inspirację . 31.10.10, 14:28 dla mnie inspiracja sa ludzie ktorzy kochaja taniec, i pokazuja to. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkami Pinger.pl 23.10.10, 15:52 Wejdź na stronę : www.pinger.pl i tam jest pełno blogów związanych z modą i inspiracjami Sama często z nich korzystam ) Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Inspirację . 23.10.10, 15:55 blogi o modzie? o tym myślisz, tak? blogowiczki itd. jest taki wątek, wiem, bo sama go tworzyłam. poszukaj. trochę tam tego było. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk . 30.10.10, 21:35 Ja czerpię inspiracje głównie z obrazów i ilustracji znalezionych na internecie (weheartit), muzyki i poezji. Inspirujący muzycy - The Cure, Kate Bush. Artyści - Klimt, Mucha, Gibson, Elvgren. Blogi? Eliwer, różne tumblr. Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Inspirację . 31.10.10, 14:53 ja z biebera tak mi sie podoba jak tanczy ze sama zaczełam chodzic na lekcje tanca <3 Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Inspirację . 31.10.10, 19:52 weheartit, artyści/zespoły, ogólnie internet, trochę też moda. Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Inspirację . 09.11.10, 20:18 Staram się czerpać inspirację z wszystkiego co mnie otacza. Nawet z jakiegoś niepozornego bilbordu na który jest jakaś babka stylowo ubrana. Co prawda na codzień chodzę zwyczajne ubrana, ale gdy mam okazję to staram się coś wykombinować. Odpowiedz Link Zgłoś