mambaaa 20.10.10, 22:11 Jak to: że chcę żyć tak, aby po smierci, gdy przeleci mi całe moje życie przed oczami, chciałbym się oprostu dobrze uśmiać. ująć krótko(cytat) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twilight Re: Cytat. -.- 20.10.10, 22:22 Ale o co ci chodzi? ? Czego potrzebujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Cytat. -.- 20.10.10, 22:34 nie rozumiem o co ci chodzi. Czegoś potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mambaaa Re: Cytat. -.- 20.10.10, 22:34 to zdanie muszę skrócić by powstał cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Cytat. -.- 20.10.10, 22:40 Żyć tak, aby sekundę przed śmiercią ujrzeć całe życie, uśmiechając się przy tym. Nie wiem, ale chyba też nie skapowałam o co za bardzo Ci chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mambaaa Re: Cytat. -.- 20.10.10, 22:43 ale to nie ma być "[...]sekundę przed śmiercią". Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: Cytat. -.- 20.10.10, 22:45 Chce żyć tak, aby po śmierci, gdy życie przeleci mi przed oczami po prostu się uśmiać. O coś takiego chodzi, czy jeszcze inaczej Typu: Przez całe życie będę się bawił, by po śmierci oglądając moje życie, śmiać się to bólu ? Nie bardzo wiem o co ci chodzi, ale napisałam, możliwe że ci to pomogło chociaż wątpie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec Re: Cytat. -.- 20.10.10, 23:08 Chcę żyć tak by po śmierci , gdy przeleci mi przed oczami całe moje życie , uśmiałabym się z tego. o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś