claudiia 23.10.10, 16:21 Macie takie ? Moją, którą przypomina najlepsze chwile w moim życiu jesteś Goodbye My Lover Jamesa Blunta. Taka uczuciowa jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusia980 "Tell me it's ok." - Josh Henderson <33 23.10.10, 16:26 Mało znana piosenka . I jeszcze "Twist and Shout" - The Beatles . Moja i mojej cioci piosenka <33 Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 23.10.10, 16:28 moja to Billionaire - Travisa McCoy'a < 33 Piękne wspomnienia z wakacji ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 04.11.10, 20:07 hymn kolonijny : * kojarzy mi się ze wzyskimi z kolonii , do których się tak przywiązałam ( było ich sporo bo wielu ludzi polubiłam i wielu polubiło mnie . i chłopaki i ziewczny ) no i wymyślona przez nas piosenka ; ) aa no i waka waka xD wygłupiamy się z 3 chłopakami najzabawniejszymi i kumpelkami a przerwach tańczymy Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 23.10.10, 16:30 Mam wiele takich piosenek, naprawdę wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka. . 23.10.10, 16:32 Anita Lipnicka - Moje oczy są zielone Alvin & wiewiórki - Dla Ciebie - nie pytaj dla czego xD Rihanna - Only Girl [in the world] i wiele, wiele innych . Odpowiedz Link Zgłoś
caroline94 Re: . 04.11.10, 19:44 Mam naprawdę duuuużo takich piosenek ;D Groovebusterz - Superlover Agnes - On and on Darius & Finlay - Do it all night Itd... ;] ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
bella_19 Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 23.10.10, 16:37 zdecydowanie American Idiot - Green Day'a, ale także Holiday - Green Day. Odpowiedz Link Zgłoś
arriane_ Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 23.10.10, 16:47 Zaczynając na gatunku pop kończąc na rocku Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek125 Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 23.10.10, 20:52 Link Park - numb Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: wiele. 23.10.10, 20:58 praektycznie do innego wyjątkowego wspomnienia mam inną piosenkę <3 teraz słucham Jamesa Blunta - Goodbye my lover ... ... Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 23.10.10, 20:59 praektycznie do innego wyjątkowego wspomnienia mam inną piosenkę <3 teraz słucham Jamesa Blunta - Goodbye my lover ... ... Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Piosenki przy których macie dobre wspomnienia. 23.10.10, 22:29 Dżem - Malowany Ptak <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kamila885femme Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 23.10.10, 22:36 Bad romance Lady Gagi przy tej piosence pierwszy raz pocałowałam się z moim chłopakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja c; 23.10.10, 22:44 Take My Breath Away - Berlin < 33 kojarzy mi się z dzieciństwem.. c; Odpowiedz Link Zgłoś
pajlov4 Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 23.10.10, 22:52 dobre wspomnienia. ? ' don't trust me ' - 3OH!3. niezapomniany wieczór, niezapomniane ognisko. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 23.10.10, 22:49 Uwielbiam Goodbye My Lover Jamesa Blunta, jest cudowna. Tak, szczerze? Marek Grechuta - Nie dokazuj miła, nie dokazuj i Demi Lovato - Don't forget. Nie będę mówić dlaczego, za dużo opowiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
misskingaa ... 23.10.10, 23:04 Taką piosenką na pewno jest HURTS-wonderful life. Przypomina mi jednego faceta, którego poznałam w wakacje... Tak samo Better Than Love. Inną taką piosenką jest The Veronicas-4 Ever, z którą mam niesamowite wspomnienia każdej zabawnej i szaleńczej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Oj , dużo.. 01.11.10, 23:56 Więc pozwól , że nie będe ich wypisywać . ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kumiko Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 08:12 Ja raczej mam takich kilka kojarzących mi się nie tyle co z dobrymi wspomnieniami, tylko chwilami w życiu. np. Wyjazd do Włoch, obóz zimowy z klasą. I mimo, że już jakiś czas temu tego słuchałam to czasem fajnie do tego wrócić Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 09:32 peja - kc ... Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.m Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 09:40 Katy perry Clalifornia girls,i niektóre piosenki lady gagi -wspomnienia z wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 09:55 dobre wspomienia ? kalwi & remi - stop falling ten utwór powstał miw. wtedy, kiedy go poznałam . ale słucham tego już coraz rzadziej , bo czasem zdarzylo mi się pozbyć kilku łez . ale taka pozytwyną w innym znaczeniu jest : waka waka . jak by nie było Viva Espania. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
black_thoughts Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 09:58 Bullet For My Valentine - All These Things I Hate. Trafia w sam środek <3 Odpowiedz Link Zgłoś
frosting Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 10:06 demi lovato & joe jonas - wouldn't change a thing < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 10:32 wiele ich , ale jak słyszę owlcity - fireflies , i katy perry - teenage dream - to widzę lepsze chwilę mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 10:54 Summer Love Kid Rocka, zawsze przypomina mi lato. Not Afraid Eminema wywołuje miłe wspomnienia z obu obozów. Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Amy Diamond 02.11.10, 11:12 What's in it for me od Amy Diamond, oraz piosenki Dody z płyty Diamond Bitch. Ah,przez ten wątek mam ochotę tego posłuchać. <: Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 11:41 Piosenka Tokio Hotel ' Rette Mich ' przypomina mi moje najwspanialsze lata mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Zbyt wiele ich... 02.11.10, 18:05 Ale najbardziej Eternal Tears of Sorrow – The River Flows Frozen. Odpowiedz Link Zgłoś
bella22 Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 18:19 Marek Grechuta Dni których jeszcze nie znamy nie wiem czemu ale strasznie ją lubie chociaż nie słucham takiej muzyki często Odpowiedz Link Zgłoś
bella22 Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 03.11.10, 20:44 a takie co wspominam chwile z przyjaciółmi to np.Enrique Iglesias - I Like It Shakira Waka Waka Demono Póki Na To Czas Velile & Safri Duo - Helele nigdy nie zapomne tej wycieczki nad Morskie Oko Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 18:25 Tak mam taką. O jakie wspomnienie chodzi, to już moja prywatna sprawa, a piosenka to Muse - Love is Forever. Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 02.11.10, 18:26 shakira - waka waka i akon & keri hilson - oh africa. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 03.11.10, 20:54 the kills - gypsy death and you. ;c ;c ;c Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 04.11.10, 18:12 i three days grace - break. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadoma_xxxx Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 03.11.10, 20:54 Avril Lavigne - When You're Gone (ahh... pierwszy pocałunek na dyskotece.. <rozmarzona> Green Day - American Idiot (wygłupy! najlepsze pod słońcem ) Pink - Just like a pill Sunrise Avenue - Forever Yours I wiele wiele innych Wyżej wymieniłam te najważniejsze Ostatnio jeszcze w romantyczny nastrój wprawiła mnie (i nie tylko mnie, co skończyło się nieoczekiwanym pocałunkiem) Eminem & Rihanna - Love the way you lie There is no pretending... niewiadoma_xxxx WEJDŹCIE NA : My Immortale Love Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Piosenki przy których macie dobre wspomnienia 04.11.10, 19:48 kid cudi i guetta "memories" i guetta "club can handle me" czy jakoś tak się piszee! ;D u2 "One" " with or without you" ) cudne! cos by jeszcze sie znalazlo Odpowiedz Link Zgłoś