frutella_xd Re: Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 12:19 Nie bierz sobie Karolina. Mówię Ci, masakra. Laura. Zawsze bardzo podobało mi się to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 12:26 Pochlebia mi to, ze imie Alicja znalazlo sie na twojej liscie naj , a w dodatku kilku kotkowiczkom takze sie ono podoba :3 Ja mam Alicja Magdalena , a na trzecie (bierzmowanie tez mam w tym roku) jesli bedzie mozna wezme Laura, bo ta blogoslawiona naprawde mi przypadla do gustu. biografii zadna inna nie ma lepszej... a co do twojego wyboru, mysle, ze moglabys powaznie zastanowicc sie nad Alicja, Amelia, Emilia, Laura.. Jednak pamietaj. Liczy sie patronat i biografia wybranej przez siebie swietej czy blogoslawionej (: Odpowiedz Link Zgłoś
mellyx3 Re: Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 12:43 Łucja, Amelia, Aurelia lub Laura. Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 12:49 Amelia i Laura bardzo mi się podobają ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Karolina ! :d 24.10.10, 12:54 bo to moje imię ;d haha . nie no . wybierz tą PATRONKĘ , która jest najbliższa Tobie ! Nie kieruj się aż tak imieniem . Przeczytaj ich życiorysy i już ;] Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 12:57 2. Emilia, 3. Łucja, 6. Marcelina, 10. Laura. te są najlepsze. ja sama biorę Łucja. Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ Re: Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 13:14 A może wybierz takie imię, które ma cos wspólnego z Twoją rodziną ? Ja też się zastanawiam nad wyborem, ale raczej wybiorę takie, które ma jakieś powiązanaie z moją rodziną. I tak na niewielu dokumentach trzecie imię jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 13:20 nienawidzę cię... też mam z tym problem i zastanawiałam się nad trzema imionami: emilią, julią i magdaleną. przez ciebie spodobały mi się jeszcze te, co mi podałaś. nie pomogę ci, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 hm. 24.10.10, 13:38 mnie się podoba liliana , marcelina, felicja i alicja Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 13:51 Emilia- ja tak będę miała, Karolina mam na 1 Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 14:28 mam podobny problem i nawet takie same pierwsze imię. c; mi najbardziej podoba się imię Amelia, ale chyba to Ty powinnaś decydować, a nie Kotkowiczki, bo to Ty będziesz nosiła to imię do końca życia (co prawda jako dopiero trzecie). ja tam chyba zdecyduję się na Marię. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
turkussowa Re: Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 16:06 Bardzo podoba mi się Aurelia Ewentualnie Laura Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Drogie Kotkowiczki! 24.10.10, 16:07 Karolina ( ja tak mam ) -jest ładne, albo Alicja bądź Emilia. Odpowiedz Link Zgłoś