Dodaj do ulubionych

Fani Michela Jacksona !

24.10.10, 11:20
Witajcie kiss
Chciałabym Was zapytać jak to sie stało , że jesteście fanami Króla Pop. Kto
,,zaraził'' Was miłością do Króla Pop ? Lubiliście Go przed Jego śmiercią ?
Czy zaczęliście się nim interesować dopiero po Jego śmierci ? R.I.P
Wierzyliście w te wszystkie okropne bzdury , które media wypisywały na Jego
temat ?
Mi miłość do Michaela przekazała moja mama. Puszczała mi jego piosenki od
urodzenia. Lecz ja sama zaczęłam go naprawdę kochać w wieku 6-7 lat. Wcześniej
byłam małym brzdącem nie znającym się jeszcze na muzyce big_grin
A jak to było u Was ? Lubiliście/kochaliście Go przed Jego śmiercią czy
doceniliście Go dopiero po Jego śmierci ? R.I.P
I love MJ serce
Obserwuj wątek
    • michaelka Re:PS. 24.10.10, 11:22
      Nie wiedziałam gdzie umieścić ten wątek.
      Jeśli wątek był wiecie co robić.
      A jeśli się nie podoba to po prostu nie wchodźcie smile
      Pozdrawiam Michaelka
    • niesmaczna . 24.10.10, 11:30
      Nie jestem jego wielką fanką, ale szanuję go jako piosenkarza i osobę.
    • karolka03 Re: Fani Michela Jacksona ! 24.10.10, 11:35
      Ja często słyszałam jego piosenki, ale nie wiedziałam, że są jego. Dopiero po jego śmierci
      poznałam w pełni jego wspaniałą muzyke.
      • spokrewniona Re: ... 24.10.10, 11:44
        Zaraziła mnie koleżanka o imieniu ''Weronika'' . smile
        Przed jego śmiercią ? Nie interesowałam się nim , tak naprawdę nie przepadałam
        za nim z powodu tych jego ciągłych operacji plastycznych . To dlatego on zmarł . < 3
        No cóż , potem z koleżanką rozmawiałyśmy na gg i ją spytałam co robisz , to ona
        mówiła , że michela słucha < 3 , podała mi piosenkę , to zaczęłam słuchać i
        słuchać . Włączałam po kolei jego piosenki i pokochałam go ! : * : )
        Tak to było smile . < 3 Mi mama w wieku 8-9 lat puszczała jego piosenki < 3
        Dlatego , że się bałam jego twarzy . xd ... powoli uspakajałam się ii koniec < 3
        Puściłam mi , tą piosenką z kevinem z sam w domu <33 : DD <Pozdrawiaam < 3
        kwiatkwiat piwo
    • miaumiauu Re: Fani Michela Jacksona ! 24.10.10, 11:55
      hm, jakoś tak chyba usłyszałam jego piosenkę i strasznie mi się spodobała. byłam wtedy
      bardzo mała i słuchałam ich razem z mamą. uwielbiam go, dla mnie był świetnym artystą, a
      jego piosenki są wyjątkowe serce

pozdrawiam!
    • blender Re: Fani Michela Jacksona ! 24.10.10, 12:00
      Kiedyś nie byłam jego fanką, po prostu. Miał dobrą muzykę, ale nie na mój gust.
      Dopiero jakieś dwa lata temu, miłością do niego zaraził mnie były chłopak. Mówił
      o nim z taką pasją, że aż mnie zainteresował.
      Właśnie przed jego śmiercią go lubiłam. Nie mówię, że teraz go nie lubię, jest
      spoko.
      Nie wierzę, każdy umiera. Widocznie wtedy padło na niego.
    • negeilf_ Re: Fani Michela Jacksona ! 24.10.10, 12:04
      ja zaczęłam go słuchać trzy dni przed jego śmiercią. pewnego dnia, gdy
      czytałam sobie ciekawostki o jednym z moich ulubionych artystów natknęłam się na
      informacje, że lubi on MJ. no to z ciekawości sobie posłuchałam jego muzyki i mi
      się spodobała.. szkoda, że już odszedł taki wielki muzyk ; (
    • diana_rose Re: Fani Michela Jacksona ! 24.10.10, 12:09
      Polubiłam go po zapowiedzi trasy 'This is it'. Nie wierzę w żadną bzdurę
      wymyśloną przez media. wink
    • truuu Re: Fani Michela Jacksona ! 24.10.10, 12:12
      hm.. a więc zaczęłam go słuchać 2 tygodnie przed jego śmiercią tongue_out
      może to troche dziwnie brzmi,ale to prawda.
      a jak się dowiedziałam? otóż moja siostra miała na płycie jego największe hity
      typu Billie Jean czy Beat it..
      Nie, raczej nie wierzyłam w te plotki po jego śmierci.
    • urszulka2691 nie przepadam za nim ale.... 24.10.10, 12:17
      nie słucham jego muzyki ale nie jestm żadna antyfanka....
      ale w mojej klasie jest taka dziewczyna co udaje że go tak strasznie kocha że zrobiłaby
      wszystko zeby żył i żeby mogła pójś na jego koncert....chodzi dumna i blada i puszcza
      wszedzie jego piosenki!!!!A tak na serio to zaczeła go lubic jak umarł i zrobiło sie o nim
      bardzo głośno!!!!
    • michaelka Re: Fani Michela Jacksona ! 24.10.10, 12:36
      Ktoś jeszcze ?
      smile
      • linda Re: Fani Michela Jacksona ! 24.10.10, 13:14
        ja na 2 lata przed śmiercią oglądałam z mamą telewizje i akurat na reklamie był on xD była to taka reklama gdzie siedział ze swoimi długimi czarnymi loczkami na krześle a po nim chodziły dzieci . wszędzie ! wchodziły mu na kolana i wgl. to była aktualna reklama ( znaczy nakręona 2 lata temu ) O o a teraz już 3, pomóżmy dzieciom! i ja nie zrwróciłam na nią uwagi , ale , że idol mojej mamy to zaczęła mówić , że to Michael i wgl i wtedy zaczęła roztrząsać jego życie , że te plotki itp. go tak zniszczyły. a mi się on na tej reklamie wtedy spodobał..... no nie wiem jak to powiedzieć , ale było w nim coś co mnie aż przyciągnęło ! i czekałam potem na tą reklamę , ale była tak rzadko puszczana , że chyba nikt jej nie zdołał zobaczyć. a w necie nie mogłam jej znaleść. i mama zaczęła mi opowiadać o nim , jaki był..... że może i się zniszczył ( bo wiesz noo wszyscy go postrzegają jako tego brzydkiego . to smutne ) ale jak trzebabyło pomóc jakiemuś dziecku to wystarczył tylko telefon i on już tam był. i opiekował się tymi dziećmi. wszystko im dawał. i wgl tak się starał, kochał ludzi. i od tej pory zaczęłam szukać informacji o nim w necie i to już chyba wiesz jak tongue_out a mnustwo tego jest i te plotki jakie znalazłam to jest poprostu jedna wielka chamota ludzka..... jakby mu nie mogli dać spokoju. nooo i tak już zostało ! potem po jego śmierci zebrałam wszystkie plakaty jakie powychodziły w gazetach typu bravo... i teraz te ładne wiszą u mnie nad łużkiem smile bo miałam zmieniany pokój i teraz plakaty nie mogą już wisieć , bo nie pasują . a i muszę się pochwalić ! przepraszam za to , ale jak już jesteśmy w tym temacie big_grin to w te wakacje byłam w fantasialandzie ( gdzie on zabierał dzieci ) i jechałam jego kolejką smile była jedną z najlepszych tam atrakcji. a te najlepsze to 3 xD to tyleee tongue_out
    • naomi. Re: Fani Michela Jacksona ! 01.11.10, 20:09
      właśnie , słucham jego piosenki "You Are Not Alone" i płacze.
      jedna , z moich ulubionych piosenek <3
      nigdy , nie wierzyłam w te brednie. bo co oni tam mogą wiedzieć.
      wielki człowiek , wielki głos.
      to coś niesamowitego , że żyłam na tym pie...nym świecie , razem z nim chociaż
      w oddali.
      zaczęłam go doceniać , może z rok przed jego śmiercią, żałuję naprawdę.
      oddała bym , wszystko by pójść na jego koncert i go zobaczyć (;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka