nataszka 25.10.10, 16:08 Dylemat 1. Nie mam pomysłu na prezent na urodziny dla mojego boya Może macie jakieś propozycje? Dylemat 2. Myślałam nad perfumami albo koszulką z jakimś fajnym napisem typu: Super chłopak, najfajniejsze ciacho w całej gminie. Uważacie, że moje propozycje są dobre? Może wy macie jakieś ciekawe pomysły? wiem, że pewnie była masa podobnych wątków, ale nie chce mi się ich szukać nie wiadomo ile czasu ale jakby co to : kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linda Re: Dylematy mało-laty :D 25.10.10, 20:27 myślę , że koszulka z napisem najfajniejsze ciacho w gminie będzie dobrym prezentem Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Dylematy mało-laty :D 25.10.10, 20:48 Alko koszulka z napisem Jestem super facetem, a na plecach Ale mam już super kobietę ! Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Dylematy mało-laty :D 25.10.10, 20:50 podobaja mi sie twoje pomysly (: ja prawdopodobnie do takiej koszulki dorzucilabym mega kartke z zyczeniami i slodkimi slowkami mojego autorstwa ^.^ :d Odpowiedz Link Zgłoś
samerus125 Re: Dylematy mało-laty :D 25.10.10, 20:52 a ile chcesz przeznaczyć na to kasy ? myślałam coś w stylu dezodorantów takich kosmetyków. albo mp3 (jeżli nie ma) one sa tanie XD Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: Dylematy mało-laty :D 25.10.10, 20:55 pomysł z koszulką jest bardzo oryginalny, i myślę że twój chłopak będzie miło zaskoczony ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Jeśli znasz go b. dobrze to zapach 17.11.10, 18:59 Jego ulubionych perfum możesz spokojnie sama wybrać, ale jeśli nie wiesz, to pozostaje 'najlepsze ciacho w mieście'. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Dylematy mało-laty :D 17.11.10, 19:21 Koszulki z napisami to największa wiocha na świecie więc sobie daruj. Kup mu szalik z klubu piłkarskiego ,który lubi/ portfel z jakiegoś nike albo adidasa no perfumy też ewentualnie mogą być ,no albo grę komputerową fifę 2o11 czy coś.. (: zależy co lubi... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alexis960 Re: Dylematy mało-laty :D 17.11.10, 19:23 może kup mi białą koszulkę i się na niej podpisz x DD a perfumy są okej . x ) Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 no hm ;p 17.11.10, 19:25 o tak perfum to dobry pomysl ;p a moze ramka z Waszym wspolnym zdjeciem ? cos znajdziesz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
niczego Niczego 17.11.10, 19:26 co śmierdzi < 3 kup mu perfum z playboya , będzie miał podniet ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Dylematy mało-laty :D 17.11.10, 19:30 koszulka? ee moim zdaniem to takie oklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
untoucheed_x3 Re: Dylematy mało-laty :D 17.11.10, 19:33 Ja myślę, że perfum to dobry pomysł.(; Spróbuj go też zaskoczyć.. na przykład udawaj, że zapomniałaś ;D Oryginalne będzie też zrobione coś przez cb ;> On się ucieszy ze wszystkiego, pamiętaj ;* Dowiedz się też, jaki piłkarz, lub zespół go interesuje i zrób mu ciekawy mix fotek, herbów i innych rzeczy związanych z klubem i włóż w antyramę.. Ucieszy sie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Dylematy mało-laty :D 17.11.10, 21:06 Może być koszulka abo perfumy w sumie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ewatyp1 Re: Dylematy mało-laty :D 18.11.10, 14:46 Dziewczyny w wieku 13-15 lat! Poświęćcie mi proszę 5 min na wypełnienie ankiety o Waszych ulubionych stronach www. Dzięki temu łatwiej nam będzie jako firmie informować Was o ciekawych rzeczach! Z góry dziękuję!! link do badania: www.ebadania.pl/604446dd92545447 Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Dylematy mało-laty :D 19.11.10, 16:14 Kupisz mu perfumy to będzie myślał że śmierdzi, kupisz mu bluzkę to pomyśli, że ty uważasz że źle się ubiera. Kup mu płytę i słodycze. Albo samochodzik zabawkowy. Odpowiedz Link Zgłoś