Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie

• marszalinka :) 14.06.11, 15:36
      Wakacje juz prawie ! A ja nawet podania nie oddalam jeszcze ...;d A jutro wyniki egzaminu gimnazjalnego ;o
      https://republika.pl/blog_wm_4829954/7425376/sz/23b856bc906d9ea4727a7de79a9eef23.jpg
      a no i Ville, poniewaz cieszymy sie z jego powrotu do zdrowia big_grin https://skoki.jalbum.net/Letnie%20Grand%20Prix%20Zakopane%202007/slides/Ville_Larinto.jpg
      • wiki3113 Re: :) 14.06.11, 19:58
        No to trzymam kciuki za wyniki!
        My mieliśmy naszego testu wyniki już dość dawno
    • selena013 : ) 14.06.11, 20:11
      a no tak, bo to już połowa czerwca ; )
      mam nadzieje, że sie Marszalinka pochwalisz jutro ;p
      ja ten stres oczekiwania bede mieć za rok ;p
      też trzymam kciuki : ) no wgl za wszystkie, które pisały testy w tym roku ;p
    • anulka Re: Skoki narciarskie 14.06.11, 20:53
      ja nie mam planów wakacyjnych skupie się na odpoczynku mam zamiar nadrobić ksiązkowe zaległośći bo w roku szkolnym kompletnie nie miałam czasu na czytanie poza lekturami a pozatym w przyszłym roku matura więc muszę zacząć rozwiązywać zadania i testy niedługo wybieram się do księgarni po vademecum i kilka książek z testami smile
    • anulka Re: Skoki narciarskie 14.06.11, 21:01
      trzymam kciuki za wszystkich piszących egzamin gimnazjalny
    • anulka Re: Skoki narciarskie 14.06.11, 21:33
      smile
    • melissa :D 15.06.11, 14:13
      no to liczę, że pochwalicie się wynikami egzaminu big_grin

ja już w następny piątek wyjeżdżam, potem na początku lipca wracam na 2 tygodnie, a później znów wyjeżdżam i do konca sierpnia mnie nie będzie....

jutro ostatni czwartek tego roku szkolnego! cool
    • marszalinka ... 15.06.11, 15:06
      Pozwolicie ze zostawie bez komentarza moje wyniki.... tragedia po prostu, jak ja sie gdzies dostane to z powodu, ze jest niz demograficzny....
      Ale tak, juz zaraz wakacje !;D
      • alice94_ Re: ... 15.06.11, 15:40
        Taa , ja też w tamtym roku rozpaczałam , że tragicznie mi poszło , a później się okazało że przyjęli mnie do najlepszej klasy w mieście , bo dużo osób też zawaliło ten test ;d . Więc głowa do góry ;D .. A ile pkt miałaś , jeśli można wiedzieć ? ; ))
    • alice94_ Wakacjee ;d 15.06.11, 15:45
      Ja całe lato praktycznie w malinach jestem (letnich i jesiennych) , ale oczywiście znajdę czas , żeby pojechać do Zakopanego ;* . Poza tym pewnie czekają mnie jakieś krótkie wypady ze znajomymi na miasto , zakupy etc .
      A jeszcze tak niedawno marudziłam , że nie będę miała co robić ;D
    • anulka Re: Skoki narciarskie 15.06.11, 18:32
      ile osób z tego wątku pisało egzamin gimnazjalny? smile
    • marszalinka :) 16.06.11, 16:00
      Wole nie mowic, bo żal... Ale Rudej poszlo dobrze ;D Oczywiscie najlepiej poszedl mi angielski, ktory sie nie wlicza -.-
      Jutro nie wiem czy dam rade wejsc na kompa, bo bede musiala pomoc mamie przygotowywac imprezke urodzinowa dla siostry, ale nie tylko ona ma jutro urodziny, ma tez Manuel Fettner, ktoremu zycze wszystkiego najlepszego! <3
      https://sport24.pl/img/galeria/zdjecia/max/12/628/221%20Manuel%20Fettner.JPG
      • melissa Re: :) 16.06.11, 16:15
        marszalinka oj nie przesadzaj... na pewno dostaniesz się do dobrej szkoły smile to nie twój rocznik został okrzyknięty "rocznikiem, któremu najgorzej poszedł egzamin gimnazjalny"

ja też już dziś złożę życzenia, bo jutro mogę nie dać rady tu zajrzeć. a zatem: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MANUEL!!!
    • selena013 : ) 16.06.11, 20:57
      Marszalinka jeszcze nic nie jest przesądzone ; ) u nas w szkole wczoraj tak niektóre dziewczyny płakały z powodu wyników. strasznie mi sie ich szkoda zrobiło ; (
      napewno nie jest tak źle jak mówisz ;*
      to ja też dziś już składam życzenia Manuelowi ;p jak najlepszych wyników sportowych i wgl wszystkiego najlepszego ;* : )
      • wiki3113 Re: : ) 16.06.11, 21:06
        Dokładnie Marszalinka trzeba być dobrej myślismile
        No i dołączam się do życzeń
    • marszalinka :) 17.06.11, 09:12
      Plakaly ?oO no to u mnie nie jest az tak zle, chyba ze to jakies kujonki byly xD
      U mnie taka jedna miala z humanistycznego 38 i tez sie prawie poplakala shock
      A jednak udalo mi sie dzis wejsc, poniewaz do szkoly mi sie isc nie chcialo ^^
      • wiki3113 Re: :) 17.06.11, 13:07
        U mnie w szkole pewnie nikt nie płakał,bo u nas jest szkoła gdzie wszyscy mają wszystko gdzieś.
        Ja do szkoły chodzę żeby maksymalnie wykorzystać czas z moją klasąsmile
        Dzisiaj mamy radę pedagogiczną masakra...
    • marszalinka . 17.06.11, 15:17
      Rada pedagogiczna ? My wczoraj mielismy dni profilaktyki i gadali 2 h o alkoholu i narkotykach...
      No tak wiki rozumiem Cie, ale mi sie dzis tak baaardzo nie chcialo... Za to w poniedzialek ide, specjalnie zeby pojsc przyjezdzam wczesniej od przyjaciolki do ktorej jade jutro. Nie wyobrazam se miec innej klasy i innych nauczycieli;o Kocham moich !serce
    • anulka Re: Skoki narciarskie 17.06.11, 15:45
      do jakiego liceum idziecie?
      • wiki3113 Re: Skoki narciarskie 17.06.11, 21:51
        Ja idę dopiero do gimnazjum liceum pogadamy za 3 latasmile
        A z tą radą to chodziło mi,że wystawiają oceny z zachowanie dlatego masakra.
    • selena013 : ) 17.06.11, 21:51
      no to u nas bardzo niektóre dziewczyny przeżywały : (
      ja do szkoły musze chodzić już do końca, bo dziś była próba ze sztandarem i w poniedziałek też będzie, we wtorek jest akademia 3 klas, na której musze być, bo jest przekazanie sztandaru, a ja jestem w poczcie sztandarowym no i środa zakończenie : )
      ale właściwie i tak bym chodziła do końca ;D żeby jeszcze zobaczyć sie z klasą i z kończącą gimnazjum 3 klasą też : )
      • melissa Re: : ) 18.06.11, 12:22
        marszalinka no widzisz... u mnie w szkole przez 2 h gadał prokurator na temat różnych przestępstw i kar jakie są za te przestępsta. myślałam że usnę. i później na niemieckim gadaliśmy na temat legalizacji marihuany. skończyło sie na tym, że jeden hcłopak stwierdził, że jak damy mu 30 zł i 30 min to wróci z 1 g czy coś takiego, bo niby posiadanie jest nielegalne, a i tak marihuana jest łatwo dostępna.

ja do szkoły teraz chodzę by spotkać się ze znajomymi. i jeszcze czasami można jakiś fajny film obejrzeć smile
        • wiki3113 Re: : ) 18.06.11, 12:30
          Mnie też wkurzają te pogadanki...Mieliśmy już z policją,że jesteśmy złą klasą i o tym czy palimy,pijemy skończyło się tylko na głupich uśmieszkach.A na religi zawsze gadamy o aborcji,eutanazji ostatnio o Bin Ladenie i nasza pani nam powiedzieła,że mamy mordercze zapędy.smile
    • anulka Re: Skoki narciarskie 18.06.11, 13:45
      smilepolećie mi jakiś fajny film na niedzielny wieczór
    • anulka Re: Skoki narciarskie 19.06.11, 12:40
      smile
    • selena013 : ) 19.06.11, 18:20
      my też teraz oglądamy pełno filmów, bo albo nie ma nauczycieli, albo muszą świadectwa wypisywać ;D ostatnio na matmie koleżanki przesadzały kwiatki, a reszta nic nie robiła ;d wgl pusto na korytarzach ;d chociaż z mojej klasy w piątek nawet dużo osób było ;D
      hmm.. no nie wiem ;d ostatnio czytam, więc nie oglądam za bardzo filmów ; )
    • marszalinka :) 19.06.11, 18:32
      Powrocilam do was na 3 dni big_grin A pozniej to juz bede wpadac tylko chwilkami pomiedzy wyjazdami sad
      Prawda, nie jest za trudno z marycha, ogolnie z narkotykami nie ma jakiegos problemu aby dostac. Np. ja znam w mojej szkole 2 dilerow.
      Anulka jesli lubisz debilne filmy, niekoniecznie ambitne to se obejrzyj kick ass czy jakos tak to sie pisze ;p
      • wiki3113 Re: :) 20.06.11, 07:48
        Marszalinka postaraj się wpadać jak najczęściejsmile
        A idziecie we wtorek do szkoły?Pytam z ciekawości bo u nas to wszyscy mówią,że idą na wagary,więc tak się zastanawiam.
        • alice94_ Re: :) 20.06.11, 12:48
          Chociażbym chciała to nie pójdę , bo już u mnie nauczyciele nie przychodzą do pracy xD .. Ale jakoś w te dni specjalnie się nie nudzę ^^ , w czw byłam ze znajomymi nad zalewem , w weekend w podróży , a dzisiaj idę spać do koleżanki ;d ; )) ..
          Jeej , już za niecałe 2 tyg skoki ;* . Co prawda LPK , ale zawsze to coś ^^
          • melissa Re: :) 20.06.11, 18:07
            u mnie dziś w szkole miał być dzień sportu, ale wyszło tak, że mało kto miał strój i chciał ćwiczyć. przyszłam do szkoły, ale było tak mało osób, że wyszłam w trakcie meczu koszykówki uczniowe vs nauczyciele

a jutro idę. niby w librusie jest napisane, że są "zajęcia klas z wychowawcami" to nam dziś babka powiedziała, że możemy zostać w domu. jesli mają być 3 osóby to niech nikt nie przychodzi. tylko później przyszła do mnie i powiedziała, że ja mieszkam najbliżej, ze wszystkich osób w klasie, szkoły to mam jutro przyjść i pomóc jej wypełniać arkusze ocen. uncertain ale to dobrze bo później sobie pójdę połazić po centrum handolwych, bo jest blisko szkoły smile

i a propos wyjazdów. ja wyjeżdżam już w ten piątek i nie będzie mnie tak gdzieś do 4 lipca
        • anulka Re: :) 20.06.11, 18:04
          u mnie ( liceum) jest dzień wewnętrzny nie ma lekcji i wolne wypisywanie świadectw itd
    • anulka Re: Skoki narciarskie 20.06.11, 18:01
      smile
    • marszalinka . 20.06.11, 20:50
      Ja wlasnie tez mam jutro spotkanie z wychowaca. Przynajmniej tyle, ze w szkole musimy siedziec 2h, a nie 7...
      Wlasnie, ile macie od domu do szkoly ? Ja 8km, wiec autobusem jade 20 min.
      • anulka Re: . 21.06.11, 14:21
        12 km 15 minut samochodem smile
    • selena013 : ) 20.06.11, 20:50
      nie szłabym jutro do szkoły, ale muszę iść na akademie ;p 3 gim ma zakończenie jutro i jest to całe przekazanie sztandaru ;d jak już mówiłam jestem w poczcie 2 klasy ;p
      my dziś praktycznie nic nie robiliśmy na lekcjach ;d tak fajnie było ;d
      jutro z rana pewnie bedzie tak samo, niby mamy 4 pierwsze lekcje, a potem tą akademie. więc luźne lekcje ;D
    • selena013 : ) 20.06.11, 21:02
      hmm... nie wiem ile kilometrów, ale 10 min samochodem : )
      • melissa Re: : ) 20.06.11, 21:11
        ja nie wiem ile mam kilometrów ale piechotą to jest ok. 15-20 minut
        • wiki3113 Re: : ) 20.06.11, 21:46
          Ja nie idę na serio mi się nie chcesmile
          Ja mam tak 10-15 min drogo do szkoły.
    • alice94_ :) 21.06.11, 13:27
      5 min z buta ;D
    • anulka Re: Skoki narciarskie 21.06.11, 14:13
      Marszalika pisałaś że będziesz wpadać rzadko tylko pomiędzy wyjazdami w takim razie szczęśliwej drogi niezapomnianych wrażeń smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka