27.10.10, 17:02
Na wstępie mówię: Nie bierzcie mnie za idiotkę tongue_out Mam problem... A mianowicie na Hallowen
mam się przebrać za faceta surprised No i nie wiem co i jak sklecić. Chciałabym, żeby efekt był w
miarę zaskakujący. (Wiadomo, nie będę taka hardcorowa jak ta babka co sie w Jareda
zamieniła tongue_out) Ale chcę zrobić wrażenie... Plis, dajcie jakieś rady.
Ale bez żadnych głupich skojarzeń itp. Złośliwe uwagi zachowajcie dla siebie smile
Aha i to ma być CHŁOPAK a nie STARY DZIAD. Więc wąsy i kapelusz odpadają xD
Obserwuj wątek
    • gaba97 Re: POMOCY! 27.10.10, 17:06
      zepnij włosy tak by wyglądało że masz krótkie, załóż wielką bluzę, opuśc
      spodnie, nie maluj sie, wymaluj mocniej tylko brwi wink
      tak mi się wydaje
      a, no i sportowe buty, jeszcze dobra by była deskorolka
      • shewerewolf @gaba97 27.10.10, 17:10
        Mam, króciutkie włosy. Nie jak chłopak, ale tak podobnie jak kiedyś Rihanna miała. Z tyłu
        mam jak chłopak a z przodu dłuższe.
        • gaba97 Re: @gaba97 27.10.10, 17:54
          shewerewolf napisał(a):

> Mam, króciutkie włosy. Nie jak chłopak, ale tak podobnie jak kiedyś Rihanna mia
          > ła. Z tyłu
          > mam jak chłopak a z przodu dłuższe.

ej... mam taka sama fryzurę wink
      • kiciptak_ halloween - niepowaga 27.10.10, 17:11
        Ty zamierzasz świętować w św. zmarłych? I szydzić ze swojej religii (mniemam,
        katolicyzmu) Nie szanować naszej polskiej tradycji i co się da brać z zachodu?
        To jest niepoważne. To jest obrzydliwe. To jest komercja.
        • shewerewolf Halloween - niepowaga 27.10.10, 17:15
          Ja mówię, że do szkoły. A katolicyzm szanuję. Tyle, że jak każą się przebrać to nie moja
          wina. Zresztą Halloween to nie 1 Listopad... Wtedy mam powagę. Z resztą w UK też są
          katolicy i Halloween obchodzą...
        • boleyn Re: halloween - niepowaga 27.10.10, 17:21
          kiciptak_ napisał(a):

> Ty zamierzasz świętować w św. zmarłych? I szydzić ze swojej religii (mniemam,
          > katolicyzmu) Nie szanować naszej polskiej tradycji i co się da brać z zachodu?
          > To jest niepoważne. To jest obrzydliwe. To jest komercja.

Pff... Akurat w święto zmarłych , Halloween obchodzone jest 31 października a
          dzień zmarłych mamy 1 listopada . Hallowen to tylko dobra zabawa .
          • olka34 Re: halloween - niepowaga 27.10.10, 21:19
            ja nie obchodzę halloween, bo po prostu nie uznaje tego święta
            ale bez przesady dziewczyny, przecież to tylko zabawa !!!
            jak ktoś chce sie przebrać w jakiś zabawny kostium nie zrobi nic wielkiego i złego - takie
            jest moje zdanie, może dlatego tak myśle bo na religi nasłuchałam sie już opowieści o
            halloween, jakie to jest złe i wgl., i mam dosyć
            oczywiście wiem, że nie można przeszarżować i się w to wkręcić, bo później nie wyniknie nic
            dobrego
            jak sie nie zgadzacie to kosz, bez obraźliwych odpowiedzi wink

sorry, że tak zmeniłam temat ale chciałam coś wyjaśnić, a przebranie już pewnie
            wymyśliłaś big_grin tongue_out smile
    • free_ Re: POMOCY! 27.10.10, 17:10
      zrób się na skejta c; pożycz ciuchy od brata czy od kolegi ^_^ moja kumpela tak
      zrobiła :3
      • shewerewolf - 27.10.10, 17:12
        Hmmm, zamiast skejta wolałabym jakiegoś punk-rocka xD A brata nie mam :< A
        chciałabym...
        • scarletrose Re: - 27.10.10, 17:17
          Możesz umalować oczy w takim razie mocno, w takim przypadku będzie pasowało.
          Włosy postaw na żel, spodnie w kratę, ewentualnie jakieś luźniejsze, duża czarna
          koszulka, skórzana kurtka czy coś... ciężkie buty też byłyby dobre (;
          • scarletrose Re: - 27.10.10, 17:19
            Uuu, coś dziwnie to napisałam. Mam nadzieję, że jednak zrozumiałaś, o co mi
            chodzi big_grin
        • biebierkowa tu chcesz i masz 27.10.10, 17:23
          kup perukę (irokez) ubierz jakieś czarne trapmki z zielono czarnymi sznurówkami
          jakiś t-shirt najlepiej z jakimś napisem w stylu chłopaków jakieś lużne
          opuszczone spodnie pod spodnie wsać jakieś bokserki z obrazkami rozpiętą bluzę
          najlepiej czarną i troszkę przydużą czarne okulary i strój gotowy jak coś to
          pisz kisskiss
          pomogę
    • nicoole W googlach poszukaj jak się przebrać za faceta:) 27.10.10, 17:23
    • olciaaa03 Re: POMOCY! 27.10.10, 18:00
      spodnie opuszczone rozciągnięta bluza do tego czapa taka wiesz jak noszą te nA bmx
      chłopaki i będzie zajebiście smile
    • sandra6565 Re: POMOCY! 27.10.10, 18:13
      Luźne dżinsy,luźna koszulka,adidasy,włosy związane w kucyk schowaj pod czapke i
      będzie ok (tak robiła moja kumpela i nawet fajnie wyszło xD )big_grin
    • selenka10 Re: POMOCY! 27.10.10, 18:23
      Pożycz jakieś ciuch dla chłopaka od brata,albo od kolegi,najlepiej weź dres i obszerną bluzę,konieczne załóż sportowe buty,mogą to być,halówki,towje adidasy albo trampki tylko najlepiej żeby były czarne albo w jakimś neutralnym kolorze,nie maluj się,włosy zepnij i załóż czapkę z daszkiem również męską!Powodzeniasmile
    • wojskowa Re: POMOCY! 27.10.10, 19:36
      Leciutki, narysowany kredką zarost, taki leciutki, peruka taka na krótkie włosy, luźne
      ciuchy i leciuteńki zarys wąsów <chłopcy mają, tacy choćby 13-letni>. Podrysuj oczy
      brązową kredką <jeśli masz brązowe włosy, zwykłą, brązową, jeśli blond, bardzo jasno
      brązową> (wiem, wiem, jak Bieber xdd), ale nie jak B. tylko tak, żeby ukryć więcej rzęs i
      daj trochę jej na usta (niech się nie błyszczy!).<br />
      PZDR, napisz na profilu czy pomogłam big_grin
    • shevampire :P 28.10.10, 16:49
      Wyglądasz jak chłopak,tak przynajmniej twierdzi Stasiubig_grinbig_grinbig_grin
    • mileyoxox Re: POMOCY! 28.10.10, 22:17
      kup sobie po pierwsze ciuchy dla chłopaków , a potem kup perułke i będzie git !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka