beeata_ 30.10.10, 14:03 macie go ? jesteście zadowolone z niego ? pytam się,bo chciałabym kupić,ale jeszcze się zastanawiam ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaczarowanaaaa Samsung Corby. <3 ! 30.10.10, 14:24 Ja mam z panelem żółtym już od ponad 9 mies. i jestem bardzo zadowolona.Kupiłam go za ok 380.zł Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka96 Re: samsung corby 30.10.10, 14:19 już lepiej kup sobie corby pro z klawiaturą, ale ja ci polecam samsunga monte. Jest naprawde świetny i ma więcej funkcji niż corby. No ale jak chcesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: samsung corby 30.10.10, 14:27 tak, mam już prawie rok. jestem z niego totalnie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
cally Dno i dwa metry mułu... 30.10.10, 14:30 Nie nie warto, to mój pierwszy i ostatni Samsung, jakby to mój ojciec powiedział "Samsunga to sobie dźwig możesz kupić". Jednak Nokie są najlepsze. Corby... ciągle mi się zacina, smsa się normalnie napisać nie da, żeby sam nie zaczął pisać... Nie, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka15 Re: samsung corby 30.10.10, 14:38 Ja mam go od roku i ... nie jest najgorszy, ale miałam lepsze telefony. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
olciak. Re: samsung corby 30.10.10, 14:42 Ja mam, według mnie jest świetny. : D. Tylko szkoda, że nie ma w nim wi-fi. A tak to fajny. : ). Odpowiedz Link Zgłoś
squash spoko jest. 30.10.10, 14:43 nie rozumiem narzekań innych. Mi osobiście bardzo on pasuje. Ma wszystko, co trzeba, nie zacina się, bateria długo trzyma. no i spadł mi kilka razy i nic mu się nie stało, to też plus. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: samsung corby 30.10.10, 14:47 moja koleżanka go ma, pomarańczowy. Mówiła, że na początku działał bez zarzutu, ale w niedługim czasie, bo zaczął się pocinać, a czasem jak pisze SMSa to literki się same dopisują, czy coś w tym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
olka973 Re: samsung corby 30.10.10, 14:49 Tak mam polecam bateria długo wytrzymuje chociaż cały czas prawie słucham muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
beeata_ Re: samsung corby 30.10.10, 14:54 squash--> prosto może niektórzy nie tak bardzo szanują telefony.. Odpowiedz Link Zgłoś