jenga98 31.10.10, 15:05 Mam pytanie czy czytałyście/ -liście książke Ever. Jeśli tak to co o niej sądzicie bo nie wiem czy mam ją kupować!!!! Proszę o odpowiedz !!! Jak coś to kosz tylko wolałabym wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elenkaa Re: EVER- książka 31.10.10, 15:08 Powiem Ci, że mnie bardzo ta ksiązka wciągnęła. Chyba zależy od gustu, ale moim przyjaciółkom również się spodobała. Szczerze zachęcam. Druga część jeszcze lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
jenga98 Re:EVER-książka 31.10.10, 15:15 O to dziękie, myśłe że mi się spodoba, jak ma coś wspólnego ze zmierzchem lub mam podobny klimat to może mi się spodobać Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re:EVER-książka 31.10.10, 15:19 Wiesz... w sumie to ze Zmierzchem... hmm chyba troszke mało ma wspólnego Nie będe mówic reszty, bo sie wygadam co było w książce ;p Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa EVER- książka 31.10.10, 15:14 niedługo zabieram się do czytania, a jak nie wiesz czy kupić to przeczytaj jakąś recenzje? merlin.pl/Ever-Milosc-nigdy-nie-umiera_Noel-Alyson/browse/product/1,758800.html - na dole są recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
alisia7878 Re: EVER- książka 31.10.10, 19:56 Czytałam świetna książka teraz przeczytałam drugą część 'Błękitna godzina".Książka bardzo wciągająca.. Odpowiedz Link Zgłoś
kkttooss Re: EVER- książka 31.10.10, 15:24 Książka boska . Ściągnęłam sobie e-booka jakiś czas temu z neta i polecam bo na prawdę fajna . Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Czytałam, świetna! 31.10.10, 15:30 Kupuj, a później koniecznie przeczytaj Błękitną Godzinę! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: EVER- książka 31.10.10, 16:35 to fajna książka przeczytałam już ją i mogę ci polecić Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: EVER- książka 31.10.10, 18:00 Czytałam i szczerze mnie nie zachwyciła ,za dużo jest tam rzeczy niestworzonych . Nie wiem ,może się mylę a może dlatego ,że mam dość już tych wszystkich wampirów ,aniołów itp . Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Zależy... 31.10.10, 19:30 co czytałaś. Przy Ever można się ponudzić bo praktycznie większość da się przewidzieć i często powtarzany jest motyw to nieśmiertelni, a nie wampiry - okropnie irytujące, jakby czytelnik był debilem i nie zrozumiał po dwóch razach. No, ale okej. Polecam Ci 2 część czyli ''Błękitną godzinę'' przynajmniej coś się zaczyna dziać, a Ever nie jest tak leniwa i ospała... W sumie strasznie dręczące są momenty użalania się głównych bohaterów, rzecz gustu, c nie. Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf EVER- książka 31.10.10, 20:00 Przeglądałam w sklepie... Może być ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś