beciax30 01.11.10, 11:09 A więc musze nazwać dwa śliczne kotki pomożecie ? Jeśli to komuś pomoże to oba są kolorowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola096 Re: Imie dla kotka 01.11.10, 11:16 Nie wiem sama ... ale ... gdyby była to dziewczynka nazwała bym ją Fifi, Tofi, Lili , Misia ... a jak chłopczyk Tofik, Kielr, Łatek, Łobuz ... Odpowiedz Link Zgłoś
smacznegooo Re: Imie dla kotka 01.11.10, 11:17 Puszek,Plamka..zależy jak wyglądają ja kiedyś miałam pieska i go nazwałam beczką,haha była cała kolorowa i dużo jadła Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik Re: Imie dla kotka 01.11.10, 11:18 Edzio, Zenek, Mruczek, Puszek, Fredzia, Pusia, Cola (czyt, Kola) .... Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Imie dla kotka 01.11.10, 11:21 Terminator, Gladiator... nie no żart ogólnie to z propozycji wyżej fajne jest Cola, pomyśl and tym Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik Re: .........................Mieszko xd 01.11.10, 11:35 zbyszek,Harnaś , Maksi, Mieszko., Pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_agusia KoCiiaki < 3 ! 01.11.10, 11:18 Może Filipek ( mój kotek się tak nazywa ) .. i Kajtek To bardzo ładne imiona dla małych,słodkich kociaków Mam nadzieje,że się spodobają Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_agusia Re: agusia_agusia Filipka już mam pieska 06.11.10, 12:40 a to fajnie to niech bedzie może Kajtek i ..... Filemon Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Re: Imie dla kotka 01.11.10, 11:21 Tofik, Kiki/ Kika, niewiem jakie jeszcze .. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Imie dla kotka 01.11.10, 11:27 Mój kotek nazywał się Pusia ;D Ale gdybym miała jeszcze kotka to nazwałabym go Kelsey Odpowiedz Link Zgłoś
good_honey Re: Imie dla kotka 01.11.10, 11:39 www.kot.zafriko.pl/kat/imiona_dla_kotow/imiona_dla_kotow www.kot.zafriko.pl/kat/imiona_dla_kotow/imiona_dla_kotek Odpowiedz Link Zgłoś
good_honey Re: Imie dla kotka 01.11.10, 11:40 good_honey napisał(a): > www.kot.zafriko.pl/kat/imiona_dla_kotow/imiona_dla_kotow > www.kot.zafriko.pl/kat/imiona_dla_kotow/imiona_dla_kotek Linki nie wchodzą xd www.kot.zafriko.pl/kat/imiona_dla_kotow Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: Imie dla kotka 01.11.10, 11:39 hmm... coti, kawa, caffe, Fruzia, Alka, Łobuz, Milka, Lulu, Lola, smerf, pisanka( jak jest tak bardzo kolorowy), filemon, luu, lalka,chiquita (banany), nesti może jakaś firma płatek, kawy, butów nie wiem ja mam kota to każdy na niego inaczej woła, a najlepsze jest to że na każde przezwisko reaguje i przychodzi KOCIE, perszing, szalik (tak szalik xd), Katze ... kotosław. dużooo tego, w skrócie każdy ma kota xd Odpowiedz Link Zgłoś
brygida16 Re: Imie dla kotka 01.11.10, 19:38 puszek,stokrotka,psotka,niespodzianka,miluś,burasek,filemon,filemonka,mysia,sonia albo zwykłe imoina Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Imie dla kotka 01.11.10, 19:47 Było miliony takich wątków na innych forach.Podam kilka przykładów : www.koty.org.pl/imionakotow/ www.koty.org.pl/imionakotow/lista.php?plec=dla_kotek leksykot.top.hell.pl/koty/kotopedia/imiona/index www.elektroda.pl/rtvforum/topic1335314.html zwierzofotka.pl/imie_dla_kota itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dancer_ Re: Imie dla kotka 01.11.10, 19:49 Może Lucky ?[czytaj:laki] To znaczy szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
afryka35 Re: Imie dla kotka 01.11.10, 20:35 Jeśli to chłopiec to nazwała bym go Zorro. Drugie imię dla chłopca to Tosiek. Dla dziewczynek to morze, Żuża( takie śmiechowe) drugie to Dipsi. Mi się podobają morze tobie też się któreś z nich spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś