Dodaj do ulubionych

Demi Lovato...

• kajka11 Re: Demi Lovato... 07.11.10, 22:26
      trudne dzieciństwo ?
      jak bym ci opowiedziała historię mojego kumpla to byś zobaczyła co to znaczy
      trudne dzieciństwo

moim zdaniem ten jej dołek jest przez to, że
      a) nie jest już z Joe
      b) przykro jej że nie przyjaźni się z Sel, choć sądzę że to wina Dem w 100 %
      c) może m,a jakieś kłopoty w rodzinie
      d) jeszcze coś innego
    • riki1246 chodzić tutaj.. pliss 07.11.10, 22:36
      www.kotek.pl/forum/02,3001,118448836,118448836,Gwiazda_ktorej_nie_lubisz_i_ktora_kochasz_.html
    • recovery007 Re: Demi Lovato... 10.11.10, 10:36
      szkoda jej
    • nikawika Re: Demi Lovato... 10.11.10, 10:42
      szkoda mi jej ... ona jest dobrą aktorką , dobrą piosenkarką ...
      mam nadzieje że szybko wróci do formy ... wink
    • mileymandy Mam pytanie 10.11.10, 10:48
      Ona miała trudne dzieciństwo?W jakim aspekcieshock?Z tego,co wiem jej rodzice poświęcali jej dużo uwagi,nie byli biedni,nie byli alkoholikami,nie zmuszali jej do niczego,mogła rozwijać swoje pasje i zainteresowania,miała normalną(rozwiedzioną,ale normalną)rodzinę,więc nie widzę w tym,ani troszeczkę z trudnego dzieciństwaconfused.
      Joe to sku...el,szkoda na takich marnować czasuconfused.Poniekąd rozumiem jej ból i faktycznie trochę mi jej szkoda,ale powinna nauczyć się,że w normalnym życiu faceci rzucają dziewczyny i one nie robią z tego jakiejś medialnej masakryconfused.Raczej wątpię,aby udawała,ale po co robić taką aferę ze sprawy,która jest na porządku dziennymindifferent?
    • nearlaify Re: Demi Lovato... 10.11.10, 11:17
      Strasznie mi jej szkoda. Bardzo ją lubię i podziwiam. Nigdy nie była bohaterką skandali, ale jak się okazuje jej życie wcale nie było takie kolorowe. I tak, myślę, że przyczynił się do tego także Joe. Jak można zabrać swoją dziewczynę na trasę z ex? Rozumiem, nie mogli odwołać kontraktów, które zostały podpisane, ale Ashley? Jak ona mogła się na to zgodzić? Życzę jej szczerze, żeby sama znalazła się kiedyś w takiej sytuacji, kiedy musisz podziwiać szczęście swojego byłego z inną dziewczyną.
    • shewerewolf Sorry... 10.11.10, 11:44
      Ale mogłybyście ograniczyć Disney'a chociaż na kotku -_- Bo w czasopismach wszędzie jest tylko o gwiadzach Disney'a. Mam dość. Sorka, jak kogoś uraziłam uncertain
    • tokio_hotel483 Re: Demi Lovato... 11.11.10, 19:35
      szkoda dziewczyny napewno musi cierpieć ale nie jest jedyną osobą która to przechodzi
    • wondergirl Re: Demi Lovato... 11.11.10, 19:42
      Demi jest na prawdę super dziewczyną, nie wiem jak taki ktos jak ten popierd**ny Jonas mógł ją rzucić?! Jest głupi i tyle. Trzymam kciuki za Dee smile
      #PRAYFORDEMI
      Love
    • nicole.reed Re: Demi Lovato... 11.11.10, 20:50
      Ostatnio czytałam że Demi miała poważne problemy z alkoholem i narkotykami na długo przed tym, kiedy zgłosiła się o pomocy do specjalistów cierpi też na bulimię i ma za sobą próbę samobójczą Podobano jest nawet wideo, na którym widać, jak wciąga kokainę.....--JA OSOBIŚCIE NIE BĘDĘ TEGO KOMENTOWAĆ.....
    • agapi Re: Demi Lovato... 12.11.10, 13:46
      Moim zdaniem sława ją przerosła. Show biznes nie jest dla normalnych ludzi tylko dla zmutowanych psychicznie kosmitów.

Tak, też mi jej strasznie szkoda.

Dem, wracaj do zdrowia!!!! ;]
    • madalena Re: Demi Lovato... 12.11.10, 17:54
      mi tez jej szkoda z resztą każdego człowieka szkoda w takiej sytuacji. też nie jestem jej fanką ale lubię ją ma świetny głos i szkoda jakby miał się zmarnować.
      • pola16 Re: Demi Lovato... 12.11.10, 18:02
        Nie słucham jej piosenke, ale szkoda mi jej. Sądzę, ze to nie jest (niestety?) cena sławy...
    • ciapolka ona NIE MIAŁA strasznego życia to tak po pierwsze 12.11.10, 18:06
      a po drugie niby czemu ci jej szkoda? ona właśnie miała C U D O W N E dzieciństwo. ty chyba jeszcze nie wiesz co to znaczy "okropne życie"
    • savannah95 Re: Demi Lovato... 12.11.10, 18:22
      nie chcę nikogo urazic ale jest chyba dużą dziewczynką i może sobie poradzic z taką sprawą jak zerwanie z chłopakiem wiele jest takich dziewczyn na świecie i muszą sobie radzic...
    • fidzia97 Re: Demi Lovato... 12.11.10, 18:27
      Chciałabym aby ta sytuacja w końcu się wyjaśniła...
    • newborn. . 12.11.10, 18:35
      Wcale mi jej nie szkoda. Widać sława nie jest dla niej.
    • momo. Re: Demi Lovato... 12.11.10, 18:37
      ja myślę, że na to jej załamanie złożyło się wiele czynników.
      ale generalnie nie każdy jest stworzony do bycia sławnym-demi najwyraźniej się do showbiznesu nie nadaje.
    • monik4 Znowu o niej -.- 12.11.10, 18:42
    • diana96 Re: Demi Lovato... 12.11.10, 19:57
      Nie czytałam waszych wszystkich wypowiedzi, ale na interii wwyczytałam takie coś
      Załamana po śmierci chłopaka?
      No w sumie to może prawda, nie wiem. Ale na pewno sam fakt, że ludzie cały czas ją krytykują nie znając jej, media i inne różne sprawy... Jak ja nie mogę sobie poradzić ze sobą, a nie zmarł mi żaden przyjaciel, ludzie nie próbują znać każdego szczegółu z mojego życia, nie chodzą za mną w ciąż natrętni ludzie. Strasznie mi jej szkoda, dziwię się , że kotek o tym nie piszę. Mam nadzieję, że z tego wyjdzie, bo chociaż nigdy nie byłam jej wielką fanką, to wiem, że w takich sytuacjach trudno jest sobie poradzić. Trzymam za nią kciuki : ]
    • kingunia96banan Re: Demi Lovato... 12.11.10, 21:34
      Też nie jestem jakąś tam mega fanką demi lovato ale jakoś mi jej tak szkoda przy niej było widać, że sława nie uderzyła jej tak do głowy.....I wszystko zniszczył Joe Jonas kiedyś go lubiłam ale straciłam do niego szacunek jaki miałam wczesniejwink
    • dlovato_jb Ci co myślą że to przez JOe wejść. 12.11.10, 21:52
      Wszyscy myślą że to przez Joe.... do cholery !Ludzie!To są plotki a wy w to wierzycie !To jest Żałosne....Naprawde to jest bezsensu .
      • funeral_ ogarnijcie się. 25.11.10, 01:10
        czy jestem fanką czy nie , to nie ma znaczenia.
        Ogarnijcie się trochę, patrzycie na nią myślicie 'za duże usta' i już jej nie lubicie.
        To całkiem płytkie.
        Obejrzałam kilka filmików z udziałem Demi na ytb i spokojnie mogę stwierdzić , że to jedna z najweselszych osób jakie widziałam. Bardzo zależy jej na fanach. Żałuję że ktoś wpędził ją w taką sytuację w jakiej się znajduje, nie zasługuje na to.
    • cotton.caandyy. Re: Demi Lovato... 12.11.10, 22:15
      ymm... z tym trudnym dzieciństwem to chodzi głównie o to ,że ją dręczyli w szkole i ojciec ją zostawił jak była mała. I dalej sądzę tak,jak pisałam jako ignorance... Ale wiecie ja myślę,że ona nie piła ,ani nie brała. Ale dziwne ,że chłopakowi,który rzekomo ma nagranie, na którym Dee "wciąga kokainę" przypomniało się ,że może zniszczyć jej karierę. Akurat wtedy gdy poszła do kliniki i nie może nic zdementować xpp
    • stur_struck powrocila!!! 16.11.10, 21:00
      Na twiteterze znow jest dawne konto DL. Sa jej stare tweety i wgl.smirk

To nie jest zaden zart.
    • gabi_989 Re: Demi Lovato... 16.11.10, 21:23
      nie mam pojęcia.. ale mi również jest jej szkoda..
    • golden_star Nie jedna ona żyje na tym świecie! 16.11.10, 21:23
      Boże, takie sytuacje zdarzają się co dzień na calutkim świecie. Codziennie kogoś ktoś rzuca lub zrywają. Wkurzają mnie takie komentarze typu "To przez Ashley i Joego".Każdy ma życie i robi z nim co chce. Chce się ciąć niech to robi. Nic mi do tego. Każdego dnia ludzie popełniają lub próbują samobójstwo. Jak chce się okaleczać i być bulimiczką to jej wybór! Ja mam swoje życie smile.
      Z Bogiem
      Golden_Star

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka