Dodaj do ulubionych

3 Tajemnica Fatimska...?

07.11.10, 09:22
Cześć Koty!

Wczoraj jakoś zainteresowałam się tą tajemnicą, dyskutowałam nawet na ten temat z
kilkoma osobami.

I teraz chciałam bym poznać waszą opinie/zdanie na ten tematsuspiciousCo o tym sądzicie??
Wierzycie/nie wierzycie?? Biocie się, a może po prostu to wam to zwisa?? Ja osobiście mam
trochę mieszane uczuciauncertain dlatego chętnie poznam Waszą opinie/zdanie smile]

Tu macie link jakby ktoś jeszcze nie wiedział o co kaman:www.vismaya-
maitreya.pl/rok_2012_lucja_ujawnia_trzecia_tajemnice_fatimska.html

WYPOWIADAJCIE SIĘ!

P.S. Przyznaję się że nie szukałam czy taki wątek już był więc jak coś to wiecie co zrobić
smile]

Pozdr. simcha
Obserwuj wątek
    • free Re: 3 Tajemnica Fatimska...? 07.11.10, 09:38
      miało się to wydarzyć przed 2010, a jest już końcówka tego roku. Wierzę,
      że się nawróciliśmy ;D
      • zaczarowana... Re: 3 Tajemnica Fatimska...? 07.11.10, 09:45
        hmm. sama nie wiem tongue_out moim zdaniem powodzie, pożary, dym(wybuchy wulkanów) itd.
        już były i nie należy się tym aż nadto przejmować. oczywiście modlić się należy
        smile GDYby nie ty nawet bym o tym nie wiedziała ^^ myślę że raczej się
        nawróciliśmybrawo zgadzam się z freesmirk
        • simcha Re: 3 Tajemnica Fatimska...? 07.11.10, 10:16
          co do tych pożarów, powodzi itp. to się zgadza że się już wydarzyłysmile chodzi mi o te 72
          godz.[3dni] ciemności, wstrząs ziemi itd. to ma się wydarzyć do 2012 rokuindifferentto jest
          intrygujące dla mnie tym bardzie ze 2 poprzednie się spełniłytongue_out ale pożyjemy zobaczymy smile]
    • marsjanka115 x__x 07.11.10, 10:23
      już 2010 i jakoś żyję tongue_out brawo
    • temptation Re: 3 Tajemnica Fatimska...? 07.11.10, 22:10
      Nie jestem zainteresowana tym tematem .
    • linda Re: 3 Tajemnica Fatimska...? 07.11.10, 23:03
      możesz wkleić inny link ? bo mi się nie otwieraa ?! a chętnie pogadam na ten temat tongue_out
      • nastolatkak93 Re: 3 Tajemnica Fatimska...? 07.11.10, 23:15
        ja rozmawiałam na ten temat z księżmi. to nie jest potwierdzone przez kościół. obaliliśmy
        wszystkie przypuszczenia i stwierdzam ze to nie prawda.
      • simcha do linda 08.11.10, 15:32
        wpisz sobie w googlach 3 tajemnica fatimska tam jest tego pelno a wszedzie to samo pisza
        • simcha : do nastolotka... 08.11.10, 15:36
          rowniez gadalismy na ten temat z ks. na poczatku wogole nie chcial o tym gadac i powiedzial
          zebysmy w necie poczytali, a potem znowu mowil ze cos w tym jest prawdy skoro oficjalnie
          papież Jan Paweł 2 pozwolil na ujawnienie tetajemnicysuspicious w kazdym badz razie mowil nam ze
          nie mamy sie czego bac skoro wierzymy w Boga modlimy sie i ufamy mu...
          • nastolatkak93 Re: : do nastolotka... 08.11.10, 16:33
            tak to prawda papież pozwolił, lecz nam ksiądz mówił ze to co On miał przy sobie to zupełnie
            co innego. sorry inaczej. to jest inaczej napisane. bo to co zapewne masz to jest zbyt rozwinięte. więcej szczegółów przekoloryzowane. nam księdzu również kazał to spr. i nic nie znaleźliśmy na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka