majata_ta 07.11.10, 18:56 Mam nie tyle nadwagę, ile po prostu chcę schudnąć. Ale nie z wagi, tylko z ciała. Brzuch mam w porządku, tylko moje uda i pośladki są koszmarem. Znacie jakieś dobre ćwiczenia aby pozbyć się cellulitu albo skuteczne diety??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orginalna Re: dieta... 07.11.10, 19:05 pieknaizdrowa.com/cellulit-jak-sie-go-pozbyc-latwo-szybko-i-skutecznie/ - Poczytaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: dieta... 07.11.10, 19:57 zrób klęk podparty i rób wyrzuty nóg . najpierw prawa, potem lewa. i przytrzymuj jakieś 5-10 sekund napinając pośladki . to jest całkiem niezłe ćwiczenie na pupę. Odpowiedz Link Zgłoś
glamour_zombie Re: dieta... 07.11.10, 20:03 cza było tyle chlać ? to już jest z twojej winy wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: dieta... 07.11.10, 22:41 A ile ty masz lat, że martwisz się celuitisem Odpowiedz Link Zgłoś
pokochaj_mnie Re: dieta... 07.11.10, 22:46 Serio? Celulit w wieku 14 lat? peace & love, Sleeping sun. Odpowiedz Link Zgłoś
just_me_ UWAGA ! do wszystkich,którzy wątpią 08.11.10, 08:35 Cellulit jest bardzo często a prawie zawsze cechą dziedziczną i nawet dzieci w wieku kilku miesięcy mogą na to "cierpieć". Dlatego też sam fakt, że dziewczyna 14-letnia ma "coś takiego" nie powinien nikogo dziwić. Wiem, bo sama mam i nie lubię tego. Po raz. nie słuchaj ludzi, którzy doradzają jakiekolwiek kremy. One najzwyczajniej w świecie nie działają. Gdy nogi Ci trochę zeszczupleją cellulit stanie się mniej widoczny i trochę się zmniejszy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaowezycie Re: dieta... 08.11.10, 10:02 www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=48 Pierwsza strona jaka wyskoczyła, ale widze, że są okej. ;p Odpowiedz Link Zgłoś