Dodaj do ulubionych

Wysoki stan . Weeejdź !

07.11.10, 21:55
Cześć !

Jestem przekonana, ze wiecie jak wyglądaja spodnie z wysokim stanem...
Co o nich sadzicie ?
Jak dziewczyny waszym zdaniem w nich wyglądają ?

Wysoki stan czy biodrówki ?

; ppp

Dziekuję za zainteresowanie ; ***
Obserwuj wątek
    • free Re: Wysoki stan . Weeejdź ! 07.11.10, 22:01
      wysoki stan jest fajjny jak np. czarne na rozpoczęcie roku. Można je również
      ubrać na inne odświętne okazje czy w niedziele. Oczywiście nie mam nic przeciwko
      noszeniem ich w tygodniu, tyle, że normalnie preferuje biodrówki.
      • klaudzior Re: Wysoki stan . Weeejdź ! 07.11.10, 22:05
        Są na pewno dobre dla dziewczyn które maja brzuszek ; ]]
        Ja obecnie mam 2 pary, ale szczerze mówiąc trudno jest znależć te spodnie z jakiegoś
        fajnego jeansu, nie które sa z jakimiś białymi nitkami...
        Chociaż ostatnio w Big Starze widziałąm fajne xd ( tylko drogie )
        • rositta Re: Wysoki stan . Weeejdź ! 07.11.10, 22:11
          są świetne nie tylko przy brzuszkach czy boczkach, ale również jak jest się szczupłym
          nosząc wysokie nie musisz się przejmować, że przy schylaniu się możesz pokazać co nie co tak
          jak w biodrówkach..
          pasują do krótszych koszulek i świetnie wyglądają z białą bluzką i to nie tylko super przyległą z
          każdej strony, lecz także tymi z kloszowatymi rękawkami.. są dużo bardziej odświętne i dodają
          kobiecości nawet przy t-shircie kolorowym, zabawnym, dziewczęcym wink
          świetnie pasują do szpilek, balerinek i sandałków
          • klaudzior No bo... 07.11.10, 22:14
            ...poniewaz u mnie w szkole, niektóre dziewczyny noszą biodrówki, a nie koniecznie im to
            pasuje poniewaz przy schylaniu widać im " Rów Mariański/Mariacki " - nie wiem jaka nazwa
            jest poprawna...
            ; ]]
      • kamila007 Re: Wysoki stan . Weeejdź ! 07.11.10, 22:06
        Z wysokim Stanem są ZARĄBISTE xDD Fajnie to wygląda
        Ale biodrówki też są spoko smile
        • klaudzior Wypowiadajcie się... 07.11.10, 22:10
    • kajka11 Re: Wysoki stan . Weeejdź ! 07.11.10, 22:14
      zgadza się tylko w pary punktach
    • linda Re: Wysoki stan . Weeejdź ! 07.11.10, 22:21
      szczerze ? nie wiedziałam tongue_out ale spoko są . podobają mi się bardzoo.... są lepsze niż biodrówki
    • klaudzior Hello ! ; pp 07.11.10, 22:31
    • pokochaj_mnie Re: Wysoki stan . Weeejdź ! 07.11.10, 22:43
      Spodnie z wysokim stanem są modne. Osobiście mam dwie pary spodni z wysokim
      stanem, jednak przeważają w mojej szafie biodrówki. Moim zdaniem nie patrz na innych,
      miej swoje zdanie. Jeżeli fajnie w nich wyglądasz i podobają Ci się kup je i po problemie wink

peace and love, Sleeping sun.
      • scarrlet Re: Wysoki stan . Weeejdź ! 07.11.10, 22:51
        Pomijając kwestię mody, chyba warto zwrócić uwagę na typ sylwetki, bo nie na każdym
        wszystko dobrze leży. Szczerze współczuję dziewczynom, które ślepo podążają za tym co
        zostaje rzucone dla mas, niewyżytym komsupcjonistom. Nie wszystko co modne jest ładne, i
        estetyczne.

Mi się nie podobają, mam indywidualny styl i wolę gdy ubranie podkreśla walory sylwetki, jednocześnie tuszując niedoskonałości. Te spodnie deformują figurkę większości, naprawdę
        trzeba mieć figurę modeli żeby dobrze wyglądać. Dlatego nie polecam puszystym, zgrabne
        dziewczyny wyglądają w nich fajnie, chociaż to sprawa gustu
    • lace Re: Wysoki stan . Weeejdź ! 09.11.10, 19:38
      Jeśli dobierzesz do nich ekstra bluzkę i dodatki (np. jakiś pasek w wystrzałowym kolorze) to to może wyglądać efektownie. Jeśli chcesz elegancką wersję to radzę założyć bluzkę z żabotem.

Pasek możesz nosić tak:
      https://frillr.com/files/images/fergie_300x400.jpg<br />
      https://lula.pl/im/5/5139/z5139905X.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka