asia.xx 13.11.10, 22:40 W szkole chce isc na konkurs i musze zaspiewac jakas piosenke Ale zeby byla dobra do wysokiegom glosu ale ze zeby nie byla zbyt zwykla Nie za szybka nie za wolna prosze pomozcie Dziekujee ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
locop Re: Piosenka Na Karaoke ;) 14.11.10, 15:45 Jest wiele fajny piosenek nie znam twojego głosu także tonacje chyba sam musisz odbrać to i repertuar jakiś utworów karaoke w kótrym bedziesz dobrze czuła Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick Re:TU! 13.11.10, 23:12 Evanescence - Bring me to life www.youtube.com/watch?v=u94-kdMYAL0 (teledysk) www.youtube.com/watch?vC61OW_XSJs (karaoke) Amy Winehouse - Rehab www.youtube.com/watch?v=5LTPRJqt2z4 (teledysk) www.youtube.com/watch?v=xUm0MEwfHug&feature=related (karaoke) Miley Cyrus - The Climb www.youtube.com/watch?v=NG2zyeVRcbs (teledysk) www.youtube.com/watch?v=C5_3jWWK8Ao&feature=related (karaoke) Beyonce - Halo www.youtube.com/watch?v=bnVUHWCynig (teledysk) www.youtube.com/watch?v=7Nrtzcl9_9I&feature=related (karaoke) Alexandra Burke - Hallelujah www.youtube.com/watch?v=IsVQbwQHPjg&feature=related (karaoke) Beyonce - Single Ladies www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY&feature=channel (teledysk) www.youtube.com/watch?v=bxHdRXCixC0 (karaoke) Beyoncé - Sweet Dreams www.youtube.com/watch?v=JlxByc0-V40&feature=channel (teledysk) www.youtube.com/watch?v=SlNRNuf7xYI (karaoke) Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without U www.youtube.com/watch?v=cRM70Jw7F4M (teledysk) www.youtube.com/watch?v=X2cjXYVuXkU&feature=fvw (karaoke) Rihanna - Only Girl www.youtube.com/watch?v=pa14VNsdSYM&feature=channel (teledysk) www.youtube.com/watch?v=-fG8T3dzBUk&feature=related (karaoke) może być? Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Piosenka Na Karaoke ;) 13.11.10, 23:33 Oprócz tego co napisał ktoś wyżej to jeszcze Demi Lovato - Dont Forget tyle ,że ona jest wolniejsza ;pp i Demi Lovato- Stop the world ogólnie poszperaj sobie w piosenkach Demi Lovato ,bo któraś z pewnością się nada Odpowiedz Link Zgłoś
natulina. Re: Piosenka Na Karaoke ;) 13.11.10, 23:40 hmmm. może piosenka Iris Goo Goo Dolls czy jakoś tak , wpisz sb w youtube , nie wiem czy Twój gust , ale dosyć pasuje do wysokiego głosu ) Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Piosenka Na Karaoke ;) 13.11.10, 23:44 nie mam pojęcia . polska czy angielska ? Odpowiedz Link Zgłoś
siobhan6 Re: Piosenka Na Karaoke ;) 14.11.10, 00:04 Może Celine Dion.? Ma świetny głos. Któraś piosenka na pewno ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebaloon Re: Piosenka Na Karaoke ;) 14.11.10, 00:05 Ja Ci proponuję Sophie Ellis-Bextor can't fight this feeling! Super pioseneczka <333 zawsze na karaoke ja śpiewam Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Piosenka Na Karaoke ;) 14.11.10, 13:47 www.youtube.com/watch?v=nEEWokCNuLs P!NK - Runaway www.youtube.com/watch?v=b1xZpI8mSlc P!NK - AVE MARY A super są! tylko nie wiem czy dla wysokiego głosu, niski raczej byłby lepszy ale można spróbować i zobaczyć, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. Re: Piosenka Na Karaoke ;) 14.11.10, 15:59 bboluvard of broken dreams green day tyko nie wiem czy moze byc ale jest zajebista i baaardzo prosta do zaspiewania.. po 2 odsluchoniach i=umialam ja na pamiec ;S Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Piosenka Na Karaoke ;) 14.11.10, 15:59 czas nie będzie na nas czekał - blu cafe Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Piosenka Na Karaoke ;) 14.11.10, 16:05 www.kotek.pl/forum/02,3005,118697405,118697405,_Opowiesci_z_Narnii_Podroz_Wedrowca_do_switu_.html Odpowiedz Link Zgłoś