Dodaj do ulubionych

książki:)

14.11.10, 12:18
Co aktualnie czytacie?? i czy czytacie z własnej woli czy są to po prostu lekturysmile
Nie długo mi przyjdą ksiązki ,,Pamietniki Wampirów" nie moge się doczekaćsmile
Czytał ktos to?? fajnee??smirk
Obserwuj wątek
    • kasiekk2 Re: książki:) 14.11.10, 12:23
      Jeju .! Dzięki , że mi przypomniałaś. Mam na jutro przeczytać lekture . ! X DDD
    • karoooola20 Re: książki:) 14.11.10, 12:24
      Przeczytałam tylko jedną część "Pamiętników Wampirów" i myślę, że serial jest lepszy. A co do czytania, to lubię czytać. Ale nie lektury. Lubię książki typu "Naznaczona" czy "Harry Potter" wink
    • kika1702 Re: książki:) 14.11.10, 12:25
      Pamiętniki Wampirów czytałam - są po prostu boooskie! smile
      Aktualnie nie czytam nic ale kilka dni temu skończyłam czytać Dziedziczki big_grin
    • quera Re: książki:) 14.11.10, 12:26
      Właśnie skończyłam czytać "Topmodelkę" Meg Cabot.
      Nawet fajne smile
      `poluję` na Księżyc w nowiu w bibliotece, ale nigdy jej nie ma sad
    • malineczka2012 o fu ! lektury ! 14.11.10, 12:35
      ja nie lubię lekturwink .a oto moje nie lektury big_grin :
      "Rakieta na czterech łapach"
      "Poszukiwana Rakieta na czterech łapach !"
      są na prawde cool cool
      • amela . 14.11.10, 12:36
        było takich wątków tysiące . o pamiętnikach wampirów również , poszukaj . wink
    • kiwi Re: książki:) 14.11.10, 13:49
      muszę zaczać czytać kamienie na szaniec >.<
    • vampirediaries Re: książki:) 14.11.10, 13:53
      Super są !!! Ja teraz nie czytam ale pisze ksiązke xd <3
    • classie95 Re: książki:) 14.11.10, 13:53
      Ach.. Pamiętniki uwielbiam smile
      A aktualnie czytam Dziedzictwo Melissy de la Cruz, choć powinnam czytać Syzyfowe Prace Żeromskiego tongue_out
    • alexa10 Re: książki:) 14.11.10, 13:58
      ja lektur nie czytam xd ale inne książki owszemwink) seria "Naznaczonej" jest po prostu zajebista!wink najlepsze pod słońcem! aktualnie czytam po raz drugi "Bale maturalne z piekła" mega fajnesmile za niedługo może dostane czwartą część "naznaczonej" czyli "nieposkromioną"smile nie moge sie doczekacsmile
    • dhampir_ " Kocham Nowy Jork " - Lindsey Kelk 14.11.10, 14:00
      ; d
    • dhampir_ No i czytam z własnej woli ... 14.11.10, 14:01
      lektur na razie nie mam ; ddd
    • izuunia55 Re: książki:) 14.11.10, 14:07
      Czytałam wszystkie części "Pamiętników Wampirów" i bardzo mi się podobają, ale muszę przyznać, że serial jest ciut lepszysmile

A teraz czytam "Akademię wampirów"-aktualnie jestem na 4 tomie-do tej pory jest ok, ale czasami bywa nudno....
    • aviaire_ Re: książki:) 14.11.10, 14:14
      aktualnie to nic nie czytam.
      a Pamiętniki Wampirów - świetna książka, aczkolwiek wolę serial.
    • miastowa. Re: książki:) 18.11.10, 18:44
      Co aktualnie czytacie?? i czy czytacie z własnej woli czy są to po prostu lekturysmile
      Nie długo mi przyjdą ksiązki ,,Pamietniki Wampirów" nie moge się doczekaćsmile
      Czytał ktos to?? fajnee??smirk

aktualnie czytam Zaćmienie serce po angielsku , nie nie jest to lektura , czytam też Czynnik Miłości . z biblioteki , i taką książkę Pozłacana rybka .
      poluję na Pragnienie - jakaś nowość o wampirach.

i Krew Elfów - obecna lektura ; /
      muszę też zabrać się za Zemstę .

kocham czytać serce
      a i pamiętniki są fajne
      ale moim zdaniem Saga Zmierzch lepsza.
    • diamonds tutaj 18.11.10, 18:46
      ja musze czytać lekturee... nienawidze lektur zawsze i tak nic z nich nie pamiętam xD

a pamiętniki wampirów fajne smile
    • nikuchova. Re: książki:) 18.11.10, 18:49
      przeczytałam trzy części Pamiętników wampirów (gdyż tyle się na razie ukazało) i bardzo mi się podobały. obecnie jestem w trakcie czytania Harrego Pottera i Księcia Półkrwi. idzie mi to powoli ponieważ mam mało czasu na czytanie.
      • nikuchova. Re: książki:) 18.11.10, 18:53
        a, zapomniałam o lekturze Kamienie na szaniec. skończyłam czytać we wtorek. szczerze mówiąc ciężko mi się czytało tę książkę. sama myśl, że MUSZĘ ją przeczytać mnie odpychała. do tego bardzo mało dialogów, chaos w książce, za długi wstęp, który właściwie "powiedział" jak potoczą się losy bohaterów. nie bardzo mi się podoba, aczkolwiek bywały gorsze.
    • aileen Re: książki:) 18.11.10, 18:51
      Kilka dni temu skończyłam czytać "Kosogłosa". Oprócz tego nadal męczę "Mistrza i Małgorzatę".
    • scarletrose Re: książki:) 18.11.10, 18:58
      "Metro 2034" pożeram kawałek po kawałku, uwielbiam te książki.
      No, ale na wtorek mam "Opium w rosole" (uch, nie cierpię Musierowicz!), więc muszę kupić i przeczytać, niestety >.<
    • ksiaka Re: książki:) 18.11.10, 19:04
      Pamiętnik Wampirów - czytałam, wszystkie części. Świetne, mam <33
      aktualnie nic nie czytam ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka