dosia321 14.11.10, 12:18 Co aktualnie czytacie?? i czy czytacie z własnej woli czy są to po prostu lektury Nie długo mi przyjdą ksiązki ,,Pamietniki Wampirów" nie moge się doczekać Czytał ktos to?? fajnee?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiekk2 Re: książki:) 14.11.10, 12:23 Jeju .! Dzięki , że mi przypomniałaś. Mam na jutro przeczytać lekture . ! X DDD Odpowiedz Link Zgłoś
karoooola20 Re: książki:) 14.11.10, 12:24 Przeczytałam tylko jedną część "Pamiętników Wampirów" i myślę, że serial jest lepszy. A co do czytania, to lubię czytać. Ale nie lektury. Lubię książki typu "Naznaczona" czy "Harry Potter" Odpowiedz Link Zgłoś
kika1702 Re: książki:) 14.11.10, 12:25 Pamiętniki Wampirów czytałam - są po prostu boooskie! Aktualnie nie czytam nic ale kilka dni temu skończyłam czytać Dziedziczki Odpowiedz Link Zgłoś
quera Re: książki:) 14.11.10, 12:26 Właśnie skończyłam czytać "Topmodelkę" Meg Cabot. Nawet fajne `poluję` na Księżyc w nowiu w bibliotece, ale nigdy jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
malineczka2012 o fu ! lektury ! 14.11.10, 12:35 ja nie lubię lektur .a oto moje nie lektury : "Rakieta na czterech łapach" "Poszukiwana Rakieta na czterech łapach !" są na prawde cool Odpowiedz Link Zgłoś
amela . 14.11.10, 12:36 było takich wątków tysiące . o pamiętnikach wampirów również , poszukaj . Odpowiedz Link Zgłoś
vampirediaries Re: książki:) 14.11.10, 13:53 Super są !!! Ja teraz nie czytam ale pisze ksiązke xd <3 Odpowiedz Link Zgłoś
classie95 Re: książki:) 14.11.10, 13:53 Ach.. Pamiętniki uwielbiam A aktualnie czytam Dziedzictwo Melissy de la Cruz, choć powinnam czytać Syzyfowe Prace Żeromskiego Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: książki:) 14.11.10, 13:58 ja lektur nie czytam xd ale inne książki owszem) seria "Naznaczonej" jest po prostu zajebista! najlepsze pod słońcem! aktualnie czytam po raz drugi "Bale maturalne z piekła" mega fajne za niedługo może dostane czwartą część "naznaczonej" czyli "nieposkromioną" nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ No i czytam z własnej woli ... 14.11.10, 14:01 lektur na razie nie mam ; ddd Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: książki:) 14.11.10, 14:07 Czytałam wszystkie części "Pamiętników Wampirów" i bardzo mi się podobają, ale muszę przyznać, że serial jest ciut lepszy A teraz czytam "Akademię wampirów"-aktualnie jestem na 4 tomie-do tej pory jest ok, ale czasami bywa nudno.... Odpowiedz Link Zgłoś
aviaire_ Re: książki:) 14.11.10, 14:14 aktualnie to nic nie czytam. a Pamiętniki Wampirów - świetna książka, aczkolwiek wolę serial. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: książki:) 18.11.10, 18:44 Co aktualnie czytacie?? i czy czytacie z własnej woli czy są to po prostu lekturysmile Nie długo mi przyjdą ksiązki ,,Pamietniki Wampirów" nie moge się doczekaćsmile Czytał ktos to?? fajnee??smirk aktualnie czytam Zaćmienie po angielsku , nie nie jest to lektura , czytam też Czynnik Miłości . z biblioteki , i taką książkę Pozłacana rybka . poluję na Pragnienie - jakaś nowość o wampirach. i Krew Elfów - obecna lektura ; / muszę też zabrać się za Zemstę . kocham czytać a i pamiętniki są fajne ale moim zdaniem Saga Zmierzch lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
diamonds tutaj 18.11.10, 18:46 ja musze czytać lekturee... nienawidze lektur zawsze i tak nic z nich nie pamiętam xD a pamiętniki wampirów fajne Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: książki:) 18.11.10, 18:49 przeczytałam trzy części Pamiętników wampirów (gdyż tyle się na razie ukazało) i bardzo mi się podobały. obecnie jestem w trakcie czytania Harrego Pottera i Księcia Półkrwi. idzie mi to powoli ponieważ mam mało czasu na czytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: książki:) 18.11.10, 18:53 a, zapomniałam o lekturze Kamienie na szaniec. skończyłam czytać we wtorek. szczerze mówiąc ciężko mi się czytało tę książkę. sama myśl, że MUSZĘ ją przeczytać mnie odpychała. do tego bardzo mało dialogów, chaos w książce, za długi wstęp, który właściwie "powiedział" jak potoczą się losy bohaterów. nie bardzo mi się podoba, aczkolwiek bywały gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: książki:) 18.11.10, 18:51 Kilka dni temu skończyłam czytać "Kosogłosa". Oprócz tego nadal męczę "Mistrza i Małgorzatę". Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: książki:) 18.11.10, 18:58 "Metro 2034" pożeram kawałek po kawałku, uwielbiam te książki. No, ale na wtorek mam "Opium w rosole" (uch, nie cierpię Musierowicz!), więc muszę kupić i przeczytać, niestety >.< Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: książki:) 18.11.10, 19:04 Pamiętnik Wampirów - czytałam, wszystkie części. Świetne, mam <33 aktualnie nic nie czytam ;p Odpowiedz Link Zgłoś