Dodaj do ulubionych

Projekty eudukacyjne :///

18.11.10, 19:25
Jestem w 2 gim. i w tym roku robię projekt edukacyjnysad i wcale się nie cieszę ponieważ mam przez to same zmartwienia. wacham się pomiędzy dwoma tematami: taneczny i z polaka uncertain/
chcialabym robic taneczny, gdzie jest wiekszosc moich kolezanek, a z drugiej strony z polskiego z moja przyjaciolka sad i juz sama nie wiem, po co to wogole ktos wymyslil! te projekty oczywiscie wchodza os tego roku, kiedy ja jestem, moim zdaniem to gupie.. bedziemy robic jakis projekt przez 2miesiace, a potem przed komisja i cala szkola prezentowac! uncertain/// idiotyzm! czy Wy tez tak macie?? (przepraszam za bledy w pisowni)
Obserwuj wątek
    • negeilf_ Re: Projekty eudukacyjne :/// 18.11.10, 19:32
      tobie radziłabym ci wybrać to w czym czujesz się lepsza. a ja mam coś podobnego. muszę zrobić jakiś projekt, ale mam na to 3 lata gimnazjum i mogę wybrać sobie dowolny temat. ja wybrałam napisanie po niemiecku historii Tokio Hotel wink)
      • kiiin55 negeilf 20.11.10, 11:11
        u mnie tematy podali nauczyciele , bo projekt musi wiązać sie ze szkołą .
        niewiem jakim cudem możesz napisać historie th .. zazdroszcze . ;]
        • kawaiikimie Re: negeilf 20.11.10, 21:17
          Uważam , że jest to do du*y. Ja robię albo z geo albo z bioli.

A Wy też będziecie to musieli gdzieś potem przedstawiać? Przed klasą lub szkołą?

I nawet nie można się potem wycofać, bo podpisuje się kontrakt... uncertain
    • nusska ta.. 18.11.10, 20:16
      Od tego roku weszła nowa podstawa programowa - jak wiesz, także każdy uczeń powinien wykonać projekt.
      • malinka25 Re: ta.. 19.11.10, 06:57
        niestety.. a ty jaki wybierasz?
    • sileny. Re: Projekty eudukacyjne :/// 19.11.10, 13:31
      my mamy projekt z biologi i wcale nie sądzę, że to takie głupie. prosto mogę złapac jakiś dobry stopień i patrząc na to, że jestem z kolegami i przyjaciółką jest bardzoooo ciekawie.

wybierz to, w czymś jesteś lepsza. będzie ci prościej.
    • invasionn Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 10:46
      Proszę nie mówcie mi o nich.
      Oszaleli, bo nie dość, że mamy PO USZY z nauką, to jeszcze to.
    • cesautres ja mam z biologi i matmy 20.11.10, 10:51
      bedzie trwać do końca roku szkolnego 3 razy w tygodniu zostaje do 16 i w soboty jeszcze na 2 godz , troche słabo ale zostałam zmuszona , a teraz to chyba nawet nie żałuje szczególnie na matmie zrozumiałam dużo bo to są tak jakby takie korepetycje .
    • desires. ^_^ 20.11.10, 10:59
      te projekty to jakaś paranoja uncertain ja na szczęście nie miałam z tym problemu, bo pani z angielskiego wzięła sobie do grupy mnie i moje koleżanki, więc jest ok. i robimy projekt na temat promocji szkoły.
      weź to, w czym czujesz się lepsza wink
      • sliwka_33 U nas jest tak, że.... 20.11.10, 11:30
        U nas jest tak, że my sobie wybieramy dowolny temat np.: "Moda w Europejskich gimnazjach" i dobieramy się od 3 do 7 osób i robimybig_grin
        Można jaki się chce temat, nawet np " Dlaczego krowa muczy", wiem że jest to śmieszne ale niestety realnebig_grin
        Nikt nas do żadnego tematu nie zmusza, sami sobie wybieramy opiekuna ;D
        Tematy mamy zgłosić do 15 grudnia;D

Pzdr by sliwka_33
    • enqu Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 11:20
      wiem wiem...również przeżywam -,-

nasz rocznik, to króliczki doświadczalne ; //
    • titka Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 11:22
      Masakra crying Ja mam z zajęć teatralnych i historii ;p
      • amela Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 11:29
        ja nie muszę , haha . ale moje kumpele takiego czegoś nie robią . chyba .
    • miastowa. Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 11:35
      niestety każdy uczeń musi robić ten projekt ;/

u mnie w sgl jest tak że grupy 3-8 osobowe

i niektóre tematy są proponowane , niektóre możemy zaproponować sami

ja myślę nad wosem/historią / muzyką / geografią / polskim lub niemieckim .
    • leni Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 21:13
      dziecko nikt ci nie wytlumaczyl ze w calej polsce tak jest? ? ?
      • aguuu__ Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 21:19
        ministerstwu się nudziło ;p wiem, wiem ja też to mam. To jest głuupie ;// jak się tego nie zrobi to się nie zdaje ;|| ja też nie wiem z czego robić .;p
    • blondzia Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 21:18
      Nie mam i mam nadzieję ,że nie będę miała też jestem w 2 gim i mam jakieś dziadostwa i jeszcze to jak by było to szok.... sad
    • mewusia Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 21:21
      nie chce mi sie pisac jak u nas to polega ...
      ale biore z Wosu .
    • broken_heart Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 21:28
      Cieszcie się będzie wam później łatwiej a nie marudzicie tylko... MAtura usta przyjdzie wam dużo łatwiej po takich ćwiczeniach...
      • kawaiikimie Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 21:35
        @broken_heart- ja i tak robie projekty na lekcje, ale to jest du*ny pomysł, podpisuje się jakieś kontrakty, zostaje w szkole do nocy...
    • lace Re: Projekty eudukacyjne :/// 20.11.10, 21:37
      Te projekty są nie powiem do czego. My mamy to robić w drugim półroczy, ale mam do zrobienia już dwa projekty aby "zobaczyć jak to wygląda" na grudzień (i do tego to jest mniej więcej dzień po dniu.). Jeden do zrobienia miałam już w październiku. To jest strasznie męczące. Nie wiem po jaką cholerę to wszystko, ale znając życie zaraz coś znowu zmienią. Tak to jest w Polsce.

Tobie radzę robić projekt z tańca, bo to cię bardziej interesuje więc bardziej się skupisz na pracy. Powiedzenia wink
      • collage Re: Projekty eudukacyjne :/// 21.11.10, 22:24
        ta, jestem bardzo wku.... nie ma to jak uprzykrzać życie młodzieży w nowym programie edukacyjnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka