Dodaj do ulubionych

Przyjaciółka

19.11.10, 20:21
Mam problem z przyjaciółką.
Jakiś czas temu zaczęła spotykać się z pewnymi dwiema dziewczynami. Mi to nie przeszkadzało, tez mam koleżanki oprócz niej przecież. Ale od jakiegoś czasu w ogóle mnie olewa w ważnych chwilach, więcej czasu spędza z nimi, ostatnio właściwie przypadkiem dowiedziałam się że się z nimi zaczęła przyjaźnić na serio. Ja nie wiem w ogóle co się z nią dzieje, cały czas gada z nimi a nie ze mną. Rozmawiałam z nią, ona cały czas mi mówi, że mnie nie olewa, że bardzo jej zależy na mnie i tak dalej...
Nie wiem , co mam robić. Pomocy sad
Obserwuj wątek
    • oladab Re: Przyjaciółka 29.11.10, 19:27
      Pomóżcie ;//
      • swetasna Re: Przyjaciółka 29.11.10, 19:29
        przyłącz się do nich smile
      • ily Re: Przyjaciółka 29.11.10, 19:30
        powiedz jej, że jeśli rzeczywiście jej na Tobie zależy, to niech jakoś to udowodni, bo jedna rozmowa raz na ruski rok nie wyjaśnia sprawy.
      • ensuite Re: Przyjaciółka 29.11.10, 19:32
        pogadaj z nią mega szczerze...
        na pewno jest jakiś powód jej zachowania.
        no i ratuj przyjaźń póki to możliwe!
        kiss
    • bellacullenx Re: Przyjaciółka 29.11.10, 19:33
      Miałam identycznie..
      no cóż skończyło się zakończeniem przyjaźni z mojej strony ;l
      Nie mówię oczywiście że w Twoim przypadku będzie tak samo, bo możesz mieć na serio fajną przyjaciółkę która Cię nie zostawi wink
      Ten BUM na tamte, jej przejdzie i wszystko będzie okej, możesz też próbować zakolegować się z tymi dziewczynami- co Ci szkodzi? Nic nie tracisz, z możecie stworzyć fajną paczkę..

Mam nadzieję ze pomogłam wink
      Pozdrawiam bellacullenx
    • crazy_s Re: Przyjaciółka 29.11.10, 19:35
      musisz na pewno odbyć ważną rozmowę z przyjaciółką. te dwie cały czas się koło niej kręcą? może spróbuj do niej zagadać na gg czy nie mogłybyście się spotkać w jakimś spokojnym miejscu i pogadać...
    • kaarolinaa Re: Przyjaciółka 29.11.10, 19:37
      Powinnaś porozmawiać z nią bardzo, bardzo szczerze . Wyjaśnić jej dokładnie jak się czujesz, że wbrew jej słowom i tak czujesz się odrzucona i nieważna. Jeśli naprawdę jesteś dla niej ważna , tak samo jak ona dla ciebie to na pewno jakoś się dogadacie ! Szczera rozmowa jest lekarstwem na wszystko ! Trzymaj się i będzie dobrze ! Daj znać kiedyś jak tam sprawy się potoczyły , pozdrawiam serdecznie ;p
    • fano__x powiedz jej że ci to nie odpowiada i że .. 29.11.10, 19:46
      ci się to nie podoba. ale nie postawiaj jej wyboru, bo tak się raczej nie robi wink
    • zuzka1802 Re: Przyjaciółka 29.11.10, 19:53
      to zakoncz tą przyjaźń i juz !! skoro ty widzisz że ona cie olewa a ona ci gada ze cienie olewa to pewnie kłamie..... to spróbuj z nia zerwać to ona moze sie poczuje tak jak ty teraz ...
      • oladab Re: Przyjaciółka 03.12.10, 18:16
        Mówicie, żebym się z tymi dwoma zakolegowała- ale ani ja ich nie trawie, ani one mnie sad Nie chce konczyc tej przyjazni, bo wiem ze pozniej zostane sama sad Teraz jest troche lepiej, moze cos sama pomyslala i sie poprawila, ale czuje ze to nie potrwa dlugo crying dzieki za rady i czekam na dalsze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka