Dodaj do ulubionych

POMOCY.! wielki problem.! :(

20.11.10, 10:25
Hej.
Wczoraj był u mnie mój chłopak i pozwoliliśmy sobie na takie odważne piesczoty.
Pieścił mnie wiadomo gdzie, ale tylko przez spodnie.Ja jego zresztą też.
Ale boję, że że jak potem zaczął mnie tak mocno pieścić to coś mi uszkodził.
Bo od dzisiaj rana jak dotkne mojej sfery intymnej bardziej o góry z lewej strony to mnie boli.Jak się ruszam albo zakaszlnę to też czasami mam tam takie obolałe.. ;/
Coś mi się stało? sad
[proszę bez głupich komentarzy]
Z góry dzięki za odp. ;** .
Obserwuj wątek
    • emily94 help 20.11.10, 10:35
      naprawdę nie wiem, dlaczego dałaś się tak poniżać, ale ok.

Nie masz co się bać. Po prostu twoja strefa intymna nie jest przyzwyczajona do "czegoś takiego" Dlatego też pojawił się ból. Przejdzie. A swoją drogą chłopak musiał być BARDZO brutalny.

A, i dziewczyno... trochę szacunku, bo inaczej to o tobie będzie kolejny program " nastoletnie matki"
    • wild.teeth Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 10:50
      help. sad
      • emily94 idea 20.11.10, 14:08
        mam genialny pomysł:
        IDŹ DO LEKARZA, jeśli sprawia ci to aż taki ból.
        Chłopaka rzeczywiście mogło ponieść.
    • dosia321 Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 14:17
      to ginekologa idź albo mamy zapytaj
      • ollxx Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 19:58
        to chyba ten chłopak musiał być strasznie brutalny ... + zgadzam się z koleżanką , że trochę więcej szacunku i trochę więcej rozsądku . mało w tym kraju jest nieletnich matek .?
    • karolcia741 Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 14:18
      Jajniki może przeziębiłaś. Dlatego się pleców nie wystawia nagich w zimną pogodę.
      • milenka452 Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 14:48
        Nie rozumiem dlaczego dałaś się tak poniżac... uncertain

NIe wiem może idź do lekarza?
        • jonatte_ Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 14:53
          GINEKOLOG.
          Jeżeli nie przejdzie w ciągu dnia ( ew. dwóch dni ) musisz się tam koniecznie udać.
          • optymistka. . 20.11.10, 14:59
            em .. po co wgl to robiłaś ? poniosło go pewnie . jak cię nie przestanie boleć przez kilka dni to lepiej pogadaj z mamą i idźcie do ginekologa .
          • olka973 Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 14:59
            Na twoim miejscu poczekałabym z 2 lub 3 dni jeśli nie przejdzie udaj się do lekarza. A co do komentarzy wyżej umieszczonych:''Powiedz mamie'' ciekawe jak ma to zrobić?! Podejść do mamy i walnąć tekstem:''Mamo ostatnio macałam się z chłopakiem i teraz mnie boli indifferentCo mam zrobić?''big_grin
          • looveangel Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 15:00
            udaj się do ginekologa
            a do innych dziewczyn:
            czy to, że pieściła się z chłopakiem to jest od razu PONIŻANIE!?
            gdyby robił to bez jej zgody, to owszem. byłoby to poniżanie.
            autorka wątku nie pisała nic, że tego nie chciała więc chłopak jej nie poniżył.
            a najbardziej zdziwiło mnie "niedługo o tobie bd program nastoletnie matki" czy coś takiego.
            przesadzasz dziewczyno, przesadzasz. -.-
    • pauuli POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 14:58
      nie znam się na tych sprawach, nie jestem ginekologiem.
      weź jakąś tabletkę? nie mam pojęcia.
      pójdź do ginekologa, to chyba najlepsze rozwiązanie.
      • miley123236 Yyyy... 20.11.10, 15:06
        Masz 15 lat i ty już....A nie ważne ;/
        Wez sobie tabletke przeciwbólową a potem do lekarza.
        Takich spraw nie można lekcewarzycindifferent
    • iwonaa_ Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 19:17
      Moim zdaniem powinien ci ten ból przejść do kilku dni, jeśli nie przejdzie to idź do lekarza.
      I jeszcze jedno nie rozumiem czemu niektóre dziewczyny tutaj piszą teksty '' jak mogłaś się tak poniżyć'' ludzie to są normalne rzeczy i w końcu robiła to z swoim chłopakiem a nie z kimś obcym albo coś -.-
      • decode yy 20.11.10, 19:25
        nie wiem, czemu sądzicie, że dała się poniżać.
        jest w trzeciej klasie gimnazjum, nie w podstawówce.
        niedługo idzie przecież do liceum, to normalne, wiec nie prawcie tu takich kazań.

moim zdaniem powinnaś zaczekać góra tydzień.
        aaa i nie mów o tym mamie c;
        chyba, że Ci nie przejdzie, ale wtedy coś wymyśl, bo zabroni Ci się spotykać z tym chłopakiem, jak dowie się prawdy ;/

powodzenia,

decode. kwiat
      • emilka11 Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 19:25
        iwonaa_ - tak, to racja smile Normalne .. Ale może zwróć uwagę na to, że ta dziewczyna ma dopiero 15 lat ! Przesada .. po prostu, nawet nie chcę myśleć co bd dalej. Jeżeli ma 15 i robi takie rzeczy, to nie zdziwiłabym się gdyby w wieku 16 lat zaszła w ciążę. Sorry, ale dla mnie nie ma w tym nic normalnego. Wręcz przeciwnie ;/ A co do tego problemu to radzę Ci iść do ginekologa, ale najpierw poczekaj jeszcze ze dwa dni i zaobserwuj. Może coś się zmieni. Może ból nie ustąpi całkowicie, ale przynajmniej powoli bd się zmniejszał. Wtedy możesz jeszcze trochę poczekać ...
      • myszqa13 moim zdaniem... 20.11.10, 19:26
        ...bez sensu to robiłaś...jak można wogóle coś takiego robić??dobra...chłopak...ale ja osobiście czekam aż do .ślubu...dopiero po nim pozwole sobie na takie rzeczy z drugą osobą...dobra może między wami nie dosżło do stosunku ale to był taki jakby peeting w ubraniach....jeśli nie wiesz co to to wpisz w wikipedii...ja wiem co to tylko dlatego że kiedyś z koleżanką nam odbijało więc wpisywałyśmy różne rzeczy...big_grin...no ale idź do ginekologa,ale może najierw weź jakąś tabletke...ja też tak mam czasami że mnie boli ale nie z tych powodów co ciebie...po prostu czzasami możesz sobie coś uskzodzić i może twój chłopak coś ci uszkodził po prostu...nie pnikuj...poczekaj 2-3 dni i jak nie przejdzie idź do lekarza...smile
    • aniulkaa Re: POMOCY.! wielki problem.! :( 20.11.10, 20:34
      Jezuu dziewczyny. ! Przecież ona się z nim nie kochała tylko pieściła. !
      A to różnica. !
      A co do tematu to udaaj się do lekarzaa , jeśli nie przestanie boleć.
      Powodzenia ;**

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka