grysikkowa
23.11.10, 18:52
Wiem, że były już takie wątki, ale sprawdzałam i wierzcie mi, że mój problem jest trochę odmienny. Jak coś to kosz ; ] .
No więc jest, nazwijmy go K, i ten K jest moim przyjacielem itp., pomagamy sobie z zadaniami, jaką nauką... Od pewnego czasu zaczęło się to zmieniać ( oczywiście na lepsze ), przytuliliśmy się ostatnio tzn. on położył mi rękę na ramieniu takie wiecie za głową,a ja mu oparłam głowę na ramieniu, ostatnio siedzieliśmy razem w autobusie to miałam takie dziwne uczucie, gdy przy nim siedziałam no i tam trochę rozmawialiśmy. Patrzy się na mnie na lekcjach, a wczoraj, gdy inny kolega powiedział, że chciałby robić ze mną to ... koleżanka która siedzi z tym K, to powiedziała , że się mu tak nagle mięśnie twarzy napięły i jakby buraka strzelił ,gdy to usłyszał.
Wiem, że to oczywiste, że coś między nami jest , ale .. chciałabym po prostu przeczytać potwierdzenie z waszych palców ( ; D ).
Jakby co jestem w 1 gim , i jak na razie nie śpieszy mi się z ` chodzeniem ` itp.
Jeśli możecie napiszcie jakieś porady , albo czy przeszłyście to samo i co jest teraz między WAMI ; D .
z góry dzięki za odpowiedzi ; **.