Dodaj do ulubionych

Chłopak/Przyjaciel ...

23.11.10, 18:52
Wiem, że były już takie wątki, ale sprawdzałam i wierzcie mi, że mój problem jest trochę odmienny. Jak coś to kosz ; ] .
No więc jest, nazwijmy go K, i ten K jest moim przyjacielem itp., pomagamy sobie z zadaniami, jaką nauką... Od pewnego czasu zaczęło się to zmieniać ( oczywiście na lepsze ), przytuliliśmy się ostatnio tzn. on położył mi rękę na ramieniu takie wiecie za głową,a ja mu oparłam głowę na ramieniu, ostatnio siedzieliśmy razem w autobusie to miałam takie dziwne uczucie, gdy przy nim siedziałam no i tam trochę rozmawialiśmy. Patrzy się na mnie na lekcjach, a wczoraj, gdy inny kolega powiedział, że chciałby robić ze mną to ... koleżanka która siedzi z tym K, to powiedziała , że się mu tak nagle mięśnie twarzy napięły i jakby buraka strzelił ,gdy to usłyszał.
Wiem, że to oczywiste, że coś między nami jest , ale .. chciałabym po prostu przeczytać potwierdzenie z waszych palców ( ; D ).
Jakby co jestem w 1 gim , i jak na razie nie śpieszy mi się z ` chodzeniem ` itp.
Jeśli możecie napiszcie jakieś porady , albo czy przeszłyście to samo i co jest teraz między WAMI ; D .
z góry dzięki za odpowiedzi ; **.
Obserwuj wątek
    • grysikkowa Re: Chłopak/Przyjaciel ... 23.11.10, 18:57
      kociaki ! co z wami .. proszęę .. sad
    • dusia980 Re: Chłopak/Przyjaciel ... 23.11.10, 18:58
      Wiesz co ?
      Nie wiem co Ci odp. , bo sama mam problem sercowy .
      Jednak liczę , że zrobisz coś czego nie bedziesz żałowac (jak ja po tym co zrobiłam dzisiaj)
      i będziecie razem albo jako para albo jako przyjaciele
      • lover_ Re: Chłopak/Przyjaciel ... 23.11.10, 19:01
        Myśle że mu się podobasz;]
        ;ale ja też mam problem z chłopakiem
        pomożecie
        www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,119063258,119064641,Re_Co_mam_zrobic_pomcy_.html
      • grysikkowa Re: Chłopak/Przyjaciel ... 23.11.10, 19:05
        dusia980 ... dziękuję ; **
    • uchiha Re: Chłopak/Przyjaciel ... 23.11.10, 19:00
      heh... mam trochę podobną sytuację tylko że mój "K" jest rok starszy odemnie...
      i też się przyjaźnimy i też coś między nami jest i też nie jestem pewna co do tej sytuacji ;D
    • malineczka2012 eeeee....... 23.11.10, 19:05
      .........nie wiem co powiedzieć tongue_out .powiem tylko :"Słuchaj głosu swojego serca"
    • ily no wiesz, 25.11.10, 18:38
      zapewniam Cię, że jest coś między Wami, ale to coś przeistacza się w czulsze uczucia niż przyjaźń. zresztą sama to na pewno zauważyłaś. jeśli coś do niego czujesz, a on do Ciebie też, to ja bym się nie wahała na Twoim miejscu. C:
      • hilary_fanka Re: no wiesz, 25.11.10, 18:42
        No cóż, gratulacje! To wspaniale, że zakochał się w tobie przyjaciel. Moim zdaniem miłośc powinna być oparta głównie na przyjaźni, nie zawiedziecie się na sobie. Narazie czekaj na jego pierwszy krok. Chociaż...co ja tam wiem na temat chłopaków? tongue_out
    • ensuite Re: Chłopak/Przyjaciel ... 25.11.10, 18:49
      ja mam dla Cb jedną radę, nie rób niczego zbyt pochopnie...
      jeśli jesteś śmiała możesz wykonać jakiś krok i zbliżyć się do niego jeszcze bardziej, jeśli nie po prostu czekaj na rozwój wydarzeń.
      Szczęścia! <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka