Dodaj do ulubionych

Co chciałybyście zmienić w swoim życiu?

26.11.10, 10:55
Nie chodzi tylko o charakter. Raczej o wygląd, jakie chciałybyście mieć hobby ,po prostu jak chciałybyście by wyglądało wasze życie? ;D a może jesteście w pełni szczęśliwe i nic Wam nie brakuję? Piszcie. ! ;D

Ja chciałabym hmm zmienić coś w swoim wyglądzie bo obecny mi się już znudził. xD chciałabym być platynową blondynką a mam czarne włosy. ;< no i chciałabym schudnąć, ale jakoś nie mam na to sił. ;< No i chciałabym mieszkać w domku w jakimś miasteczku albo na wsi a jestem zdana na miasto. -.-'. ;< chciałabym jeszcze kolczyka pod wargą ,ale się boję go zrobić. no i chciałabym mieć chłopaka. ;D i to by było na tyle(?);D

teraz Wy ]; ->
Obserwuj wątek
    • dunjaa ;> 26.11.10, 13:04
      Co bym chciała zmienić ... hm, w wyglądzie kilka rzeczy, w realiach niektórych ludzi, no i chce mieć w końcu zapał do nauki a nie się lenić ;>
    • daily Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 13:05
      ja ... ja po prostu chcę być szczęśliwa.
      • gazowa Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 16:51
        z wyglądu to nos, ale nie moge go zmienic ;d wiec w sumie zaakceptowałam go.
        z charakteru chciałabym stać się bardziej dojrzała i odpowiedzialna.
        chciałabym mieć chłopaka, ale nie żeby go tak po prostu mieć i obojętnie jakiego. Jest chłopak któremu się podobam, jednak jest nieśmiały i nawet się nie znamy. Nie jest przystojny, jednak nie obchodzi mnie to . Moje obecne marzenie to poznać go, nie chciałabym przegapić miłości ...
        • crezyyy Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 16:53
          SCHUDNĄĆ wink)
    • kingella24 Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 13:05
      chciałabym mieć chłopaka... i mieć ciemniejsze włosy. chyba tyle
      • olciaaa03 nic oprócz szczęścia bym zmienić nie chciała ..;/ 26.11.10, 15:35
        poprostu chcem być szczęśliwaa..
        • kinnley98 Re: nic oprócz szczęścia bym zmienić nie chciała 29.11.10, 22:56
          Hmmm...Mieć chłopakasmile Mieć ładniejszy nos, mieć łądniejszą cerę, i dłurzsze włosy (obecnie mam do klatki piersiowej) no i to chyba na tyle.
      • olciaaa03 nic oprócz szczęścia bym zmienić nie chciała ..;/ 26.11.10, 15:35
        poprostu chcem być szczęśliwaa..
    • jagodagumka Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 13:05
      Ja bym zmieniła wszystko bo moje życie jest do niczego, jedynym powodem dla którego żyję jest muzyka i gitara ....
      • demcia18 Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 14:58
        tak naprawdę co czego pragniemy jest tylko rozszerzoną wersją tego co mamy .
        może nie wyglądam idealnie , może mam nienajlepsze oceny i nie układa mi sie z chłopakiem , ale nie chce nic zmeniac , nic nigdy nie będzie idealne , nawet nie prubuję do tego dążyć , to nie ma sensu , poprostu chce być sobą .
    • mileyoxox Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 13:06
      też chciałabym mieć chłopaka , i też bym chciała schudnąć , i zmienić troche wygląd twarzy ! i w domku mieszkać mam taki na oku , ale moi rodzice się w nie zgodzą ! i chciałabym mieć psa !
    • mroweczka_xxx Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 13:06
      kolor włosów ;D
      • dreamgirl Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 15:33
        tak szczerze to sama nie wiem. za duzo bledow w zyciu popelnilam i nie da sie tego odkrecic. teraz chce po prostu byc szczesliwa i sie dobrze bawic, zapomniec o przeszlosci, to tyle.
    • x_patty_x :D 26.11.10, 13:16
      Po pierwsze chciałabym być bardziej pracowita wink. Chciałabym być też trochę wyższa i mieć ładniejsze zęby ;D. To chyba są największe pragnienia ^^.
      Chłopaka też bym chciała mieć, ale na to przyjdzie czas.
      • bells1313 Re: :D 26.11.10, 17:02
        Moim największym marzeniem zawsze było posiadanie psa. Spełniło się. I cieszę się z tego, choć może nie zawsze mam nerwy do niego i nie zawsze chce mi sie wyjść z nim. Szczególnie jak jest zimno. Ale sama tego chciałam. Teraz moim największym marzeniem jest schudnąć. I żeby moja rodzina się ode mnie odczepiła.
    • bfmvfan To, co dla mnie najważniejsze to... 26.11.10, 13:23

Wiecie, dla mnie wygląd najważniejszy nie jest. Chciałabym , żeby moim bliskim wszystko szło po ich myśli , żeby byli zdrowi i zostali ze mną jak najdłużej.
      Chciałabym móc kiedyś zabrać ich tam gdzie tylko będą chcieli , dać im wszystko, czego będą pragnąć.
      Chciałabym , by pewni ludzie zaczęli zwracać na mnie uwagę, a nie, tak jak jest teraz, nawet nie zauważali mojego istnienia .
      Chciałabym być pewniejszą siebie
      Chciałabym w końcu podjąć się czegoś, i doprowadzić to do końca
      Chciałabym móc w przyszłości być tym, kim na prawdę chcę

Chciałabym móc nikogo więcej nie udawać...
      • estrellita Bardzo fajny temat! 26.11.10, 13:48
        No więc ja chciałabym dużo zmienić. Chociaż nietwierdze, ze moje życie jest całkiem do nieczego, bo mam wiele powodów, aby sięz niego cieszyć.smile
        Z wyglądu no to chciałabym, aby moje włosy były dużo ciemniejsze, ale bez jakiegoś farbowania, odrostów i tym podobnych. Chciałabym schudnąć, nie, nie dużo, ale jednak. Chciałabym wgl nie mieć problemów z cerą, żebym mogła wstać i poprostu iść do szkoły, a nie zamęczać isę przed lustrem, że ''ojejku kolejny syf co ja zrobię?'' smile Chciałabym mieć większy zapał do nauki, jak to jedna z przedmówczyć napisała, żeby zaczeło mi się chcieć uczyć, bo jak narazie to słabo.;-p Chciałbym, aby moja przyjaciółka mieszkała bliżej i żebysmy znów mogły chodzić razem do szkoły. Chciałbym móc ubierać się jak tylko chce, bez żadnych ograniczen. Chciałabym być bardziej odważna i nie bać się ryzyka. Chciałabym rozwijać swoją pasje, jaką jest fotografia, więcej kreatywności, bo ostatnio nie mam wgl weny na zdjęcia i doskwiera mi brak nowych, świeżych pomysłów. Chciałbym nie czuć się gorsza, bo czasami tak jest. I chciałbym, aby ktoś mnie pokochał. Oczywiście mam rodzinę i przyjaciół, ale każda z was wie o co mi chodzi. kiss Ale nie zeby jakiś ''ktoś''. Tylko ktoś konkretny. Ktoś kogo codziennie widuje w szkole. Ktoś kto tak na mnie patrzy, bo nie mam omamów, nie tylko ja to zauwazam, ale ten ktoś nie ma odwagi nawet do mnie zagadać. Czekałam na niego cały rok, bo był z pewną panną. Ona poszła do liceum, zostawiła go po 2 latach związku, znalazła sobie kogoś nowego, starszego, jej zdaniem fajniejszego. On jak mały zagubiony chłopczyk został całkiem sam. Na początku roku widziałam, że jest, smutny, cichy. Po jakimś czasie to się zmieniło. Ja patrzyłam na niego tak jak zwykle. Tylko, że w tamtym roku on tego nie zauwazał. Nie widział tego. Nie wiem czy to jest spowodowane tym czym u mnie, ale teraz jest inaczej. Gdy idę obok niego wiem że na mnie zaraz popatrzy i nigdy się nie myle. Ale mimo tego nie robi nic w kierunku, abysmy się lepiej poznali. Ja również, ponieważ jestem tak okropnie nieśmiała w tych sprawach. Więc tkwię w tej beznadziejnej sytuacji , nie dając nawet szansy się temu rozwinąć i coraz bardziej przytłacza mnie fakt, że jeśli do czerwca nic nie zrobię, to 2 lata wzdychania od niego przepadną. Chciałabym, żeby pokochał mnie tak jak ją. Nosił ją na rekach, dawał róże, przytulał, zawsze jej wysłuchal.
      • truemusic Re: To, co dla mnie najważniejsze to... 26.11.10, 14:28
        tak, bfmvfam ma racje.
        Też chciałabym zmienić podobne rzeczy co Ty.
        chciałabym, że pare osób, że tak powiem, sie ogarnęło i zauważyło, że nikogo nie obchodzą tej osoby problemy, które problemami nawet nie są.
        chciałabym mieć odwagę, żeby mówić innym to, co czuje [zwłaszcza jeśli chodzi o chłopaków].
        • bfmvfan Re: To, co dla mnie najważniejsze to... 26.11.10, 21:04
          truemusic napisał(a):

> tak, bfmvfam ma racje.
          > Też chciałabym zmienić podobne rzeczy co Ty.
          > chciałabym, że pare osób, że tak powiem, sie ogarnęło i zauważyło, że nikogo ni
          > e obchodzą tej osoby problemy, które problemami nawet nie są.
          > chciałabym mieć odwagę, żeby mówić innym to, co czuje [zwłaszcza jeśli chodzi o
          > chłopaków].

Wiedziałam, że ktoś będzie miał podobne podejście do tej sprawy co i ja kiss
      • doominikaaa Re: To, co dla mnie najważniejsze to... 26.11.10, 14:30
        ... Grzesiu !
    • linda Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 13:29
      Ja chciałabym zmienić swój charakter na lepszy. Czasami siebie samej nie rozumiem. Raz jestem wredna i ogulnie z natury złośliwa , ale jak np. gdzieś w miejscu publicznym usłyszę lub zobaczę jakieś chamskie i wgl nie dopuszczalne zachowanie , jak przystało na człowieka. Bo co niektórzy z młodzierzy teraz nie są ludźmi. To mnie aż boli to ich zachowanie. Nawet w jakiś sposób uraża moją osobę. Chciałabym poprostu być miła. (Casem jestem ) suspicious. Napewno wypędzić z siebie lenistwo. Takiego lenia jak ja to chyba nie było xd. Cóż , nie ma tego za wiele. Wszystko co chcę to już mam. Podsumowując chciałabym zmienić charakter
    • kolorowa_x Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 13:42
      - swoje zachowanie
      - swój dziwny styl
      - swoje nawyki od dzieciństwa
      - chciałabym schudnąć i mieć przynajmniej 174 cm wzrostu
      - chciałabym mieszkać w innym mieście
      - chciałabym móc lepiej się uczyć i pochłonąć tą całą wiedzę, którą nauczyciele nas wzboacają, a nie mieć to wszystko w głębokim poważaniu
      - chciałabym mieć długie, blond włosy, a mam niestety krótkie i brązowe
      - chciałabym dostawać ok. 150 zł od mamy miesięcznie
      - chciałabym nikogo nie oszukiwać przez całe swoje dotychczasowe życie
      - spełnić moje wszystkie marzenia
      - chciałabym być cheerleaderką
    • blyszczaca Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 13:45
      Chciałabym zrobić sobie operację nosa i żeby mi znikły wypieki : p

I to tyyyleeeee , a o resztę to już się zobaczy co będzie . . .
    • fuckinbad Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 13:47
      chciałabym zmienić parę drobiazgów w wyglądzie, które równocześnie zniwelowałyby moją nieśmiałość. no i zmieniłabym z chęcią miejsce zamieszkania - Polskę - na... hm... Barcelonę? zupełnie inny świat smile
    • lady.gaga.fc Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 13:49
      koffam swe zycie!! ;D jest pelne zabawy! jedynie chcialabym miec jakis fajny zawod w przyszlosci na oku, ale na razie mam 12 lat i wole sie bawic i dzwonic z nieznanego nr do chlopakow ;p
      • seneka4 Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 14:05
        o a ja bym jeszcze chciała dużo jeść i nie tyć <3 ;D no i pozmieniałabym niektóre osoby ,bo niektórzy ludzie są zimni i tylko Cię mierzą wzrokiem... ale nie dlatego ,że Cię nie lubią tylko mają taki sposób bycia. denerwuję mnie to troszkę. l;
    • marsjanka115 x__x 26.11.10, 14:04
      chciałabym żyć w kraju gdzie nie musiałabym wstydzić się za innych sciana
    • mila13 Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 14:14
      Oj ja to bym najchętniej całą siebie zmieniła.Od wyglądu do charakteru i wszystko inne dookoła też.
    • nnata1221 Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 14:17
      Ja nie nawidzę swojej twarzy i włosów ale w końcu lepiej dziękować że je się wogle ma . . .
      • sakura134 nn@t@1221 26.11.10, 14:26
        Dokładnie Cb rozumiem. Mój kolor włosów (blond) na początku zupełnie prościutkie (bleee) za chwile się falują później opadają, moja morda... nie chce mi się na nią patrzeć crying Nie tzn. nie nie jest aż tak tragicznie XD I do tego te piegi.... Ty się ciesz, że masz taki ładny kolor włosów, smile
    • miley_1 No więc ja.. 26.11.10, 14:21
      Chciałabym mieć ładniejsze włosy ponieważ kręcą sie na wszystkie strony (fryzjerka "zepsuła" mi włosy ; / ) ładniejszą cerę ale już powoli zaczynam to spełniać ;p
      wiele wiele innych rzeczy..
      Troszkę uwaga tu was zaskoczę..PRZYTYĆ
      tak niestety mam niedowagę ;/
      A to co zjem idzie na tłuszcz także nie mam płaskiego brzucha..
      ale mimo to jestem nawet szczupła..
      Więcej zachowam dla siebie.. ;p
      www.kotek.pl/i/emoticons/cool.gif
    • liebe.th Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 14:28
      Ooo ... Dużo by tego było . wink
      Z wyglądu , to chciałabym być szczupła , żebym nie musiała nosić gOOgli , żebym miała czarne włosy i zielone oczy . ;D
      Z charakteru ... Bardzo lubię mój charakter , hehe . ;p Ale jedyna rzecz której u sb. nie cierpię , to to , że jestem bardzo zazdrosna , dosłownie o wszystko . ;] i chciałabym być bardziej `crazyy` . xD
      A co do życia , chciałabym być bogata , by móc spełniać swoje zachcianki i pomagać biednym , chciałabym mieć duże mieszkanie , mieszkać w NY lub Niemczech , urodzić się w 1989r , w Lipsku . ( TH.♥ ) i.i.i ... Oo ! Mieć powodzenie u chłopaków . xdd
      i to tyle . ;D
    • laurilla Nie cirpię w sobie jednej rzeczy. :c 26.11.10, 14:31
      Nie umiem tanczyc.Jestem beznadziejna pod tym względem.
    • martucha027 Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 14:34
      Może nie umiem obiektywnie ocenić swojego życia,ale nie podoba mi się ono. Mam nadzieję, że uda mi sie krótko i zwięźle napisać, co chciałabym zmienić...
      A więc tak: w wyglądzie!
      * chciałabym schudnąć (duuuuużo)
      * chciałabym mieć taki bardziej południowy typ urody
      * chciałabym mieć długie, piękne włosy.... big_grin
      * chciałabym mieć ładniejsze zęby i pełniejsze usta

Charakter:
      * wiem, że z pozoru jestem chłodna. Chciałabym się zmienić. Z tego powodu nikt się do mnie nie odzywa, wszyscy myślą, że traktuje ich z góry, a to nie prawda... Ja już taka jestem! Chciałabym być bardziej sympatyczna tongue_out
      * chciałabym SIĘ NIE WSTYDZIĆ, NIE MIEĆ KOMPLEKSÓW.... Mam ich mnóstwo!
      * to zabrzmi głupio, ale źle mi z moją wrażliwością- bolą mnie uwagi innych, wolalabym mieć na wszystko wyJe****.

Inne:
      * chciałabym miec talent matematyczny tongue_out
      * chciałabym miec wenę!!! Ostatnio w ogóle jej nie mam..>!
      * chciałabym pisać książki, które mają wpływ na ludzkie życie, z przesłaniem
      * chcialabym umieć ująć w kilku krótkich zdaniach moje uczucia...
      * chciałabym nie przeklinać tongue_out
      * chciałabym miec chłopaka i przyjaciół sad( Ale jestem za niesmiała, by robić cokolwiek w tym kierunku...
      * chciałabym móc pracować w wymarzonym zawodzie....!
    • julka_18 Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 14:36
      chciałabym nie być taka leniwa, być ładna,
      być trochę milsza... dużo tego jest x.x
    • mela14 piosenkarkaa :)) 26.11.10, 14:39
      Całe zycie marzyłam zeby zostac piosenkarką ;d Mam 15 lat , i z marzenia nie zrezygnyje .!!
      Choc mieszkam w małej wiosce mi sie nie przelewa,będe walczyć smile
    • marszalinka Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 14:46
      Z wygladu, troche schudnac, ale doslownie troche. I nos. A z charakteru chcialabym byc systematyczna i zrownowazona emocjonalnie.
    • jade Re: Co chciałybyście zmienić w swoim życiu? 26.11.10, 14:47
      Ja mam dużo rzeczy które chciałabym w sobie zmienić... Ale są też takie które chciałabym jak najbardziej zostawić smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka