xxxninciaxxx 26.11.10, 19:14 niedługo są urodziny mojej koleżanki i chcemy na nich założyc zakład... wiemy już o co ale nie wiemy jaki... ...mamy 15 lat.. czekamy na SENSOWNE odpowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalony_chomik Re: Zakłady... 26.11.10, 19:32 o to kto przegra to będzie musiał ściągnąć skarpetkę xd Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Re: Zakłady... 26.11.10, 19:32 o błyszczyk. o naklejki na paznokcie. o pizze. o kase. o miśka. xD to mi tylko wpadło do głowy. pozdrawiam . ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
xxxninciaxxx Re: Zakłady... 26.11.10, 19:39 dzieki ale my wiemy juz jaka bedzie kara za przegraną a le jaki to ma być zakład.. Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Zakłady... 26.11.10, 19:41 czy ktoś wytrzyma kilka dni bez słuchania i gadania o ulubionym zespole/piosenkarzu - ja bym nie wytrzymała xd Odpowiedz Link Zgłoś
szaksel Re: Zakłady... 26.11.10, 19:40 Ja się z kolegą zakładam , ale on to mięczak Ostatni nasz zakład był oo to aby podejść do najładniejszej kumpeli z klasy i ,,puścisz się ze mną " , jak my do niej to ona wie ,że to nasz głupi zakład Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy A jak myślałam, że jaka kara.xD więc tak : 26.11.10, 19:43 Że np. osoba która nie wie o zakładzie ile zje żelków. ;p haha : D albo kto przegra w zabawie BUTELKA hahah xD całusy. wymyślcie coś. ;pp pozdrawiam ; * Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Zakłady... 26.11.10, 22:03 Zakład o to ile wytrzymacie bez śmiania się. Ja bym godziny nie wytrzymała. Oo już się śmieje , na samo hasło ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Zakłady... 28.11.10, 12:17 Ale jak Coś to możecie np. się założyć o to czy ktoś z was np. zapuka do drzwi i powie coś w stylu ma pani cukier ? czy coś takiego xd . mogą być też o wiele , wiele głuupsze pytania . Odpowiedz Link Zgłoś