olusia... 28.11.10, 20:28 Macie swoje magiczne miejsce? Jak było to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliiviia taa 28.11.10, 20:36 takie małe miejsce w turcji. piękny widok i trudno było tam wejść, więc nikogo nie było. wprost idealne miejsce jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Tak, Norwegia - Skotselv (niedaleko Oslo) wodospad 28.11.10, 21:11 cuddownie ! <33 Odpowiedz Link Zgłoś
greeneska Re: Magiczne miejsce... 28.11.10, 20:37 To ja będę wyjątkowa: wanna xD Uwielbiam polanę w lesie, niedaleko wsi w której mieszka moja babcia. Jak byłam mała to mieliśmy tam ogniska... No i oczywiście stadnina! Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Magiczne miejsce... 28.11.10, 20:48 Mam ! A łużko jest jednym z nich xd Wsumie są to 3 miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Magiczne miejsce... 28.11.10, 21:03 Aaah no wanna też jest magiczna Mój rekord to 5 i pół godz Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Magiczne miejsce... 28.11.10, 21:07 Tak. Właściwie to dwa. Jedno jest w Niechorzu. Taka jakby mała kawiarenka, gdzie można sobie usiąść na zewnątrz i patrzeć na morze. Drugie, i dla mnie najbardziej magiczne, to plaża w Kołobrzegu. Nieważne, w którym miejscu, ważne, że jest niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
fuckinbad Re: Magiczne miejsce... 28.11.10, 21:10 mam. opuszczona, kamienna kładka przy wielkim magazynie, na którą kiedyś były wyładowywane towary przywiezione pociągami właśnie do tego magazynu. Odpowiedz Link Zgłoś
julciak Oj, tak... 28.11.10, 21:15 Tak, to takie rozgałęzione drzewo, po którym się świetnie chodzi... Na profilu mam zdjęcie na nim xD Nawet jak jeste brzydka pogoda to tam jest pięknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Magiczne miejsce... 28.11.10, 21:17 stary mostek nad małą rzeczką bliziutko mojego domu Odpowiedz Link Zgłoś
khepri tju 28.11.10, 21:20 za moim domem jest pole. Idziemy przez nie tak 150m. I dochodzimy To łąka otoczona drzewami. Na jednym końcu przepływa rzeka (wody po kolana). Przez drzewa świeci ksiezyc, oswietla te wode. Tam jest niesamowicie Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy W ogrodzie 29.11.10, 13:16 W ogrodzie u mnie za domem.Sama nie wiem,czemu.Po prostu jest chyba tak zaprojektowany,że przypomina ogród z bajek.Strasznie lubię w nim przebywać! Odpowiedz Link Zgłoś
dilaw_ Jak chcesz to wejdź ;) 29.11.10, 15:32 Nie mam. Ale keidyś na pewno będe miała. Jak na razie to uwielbiam przebywać w swoim pokoju xD Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: Magiczne miejsce... 29.11.10, 15:39 Jedną taką magiczną dla mnie miejscówą jest park przy tzw. 'Chińskich Domkach'. Uwielbiam przychodzić tam i gapić się na te cudowne budowle *__*' Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Alicante. 29.11.10, 15:48 To małe miasteczko w południowej Hiszpanii, zamieszkałe w połowie przez Hiszpanów i w połowie przez turystów różnych narodowości - więc jest ciekawie. Ponadto, jest zbudowane na wzgórzu, w dole jest plaża i morze, oraz większe miasto. Nocą wygląda to bajecznie, gdy w dole palą się małe światełka - lampy w oknach domów tego miasta, rozciągające się aż po horyzont, razem z morzem. Bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Magiczne miejsce... 30.11.10, 05:07 mój pokój wiem żee to jest oklepane, ale to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: Magiczne miejsce... 04.12.10, 22:33 Moje wspaniałe pola za osiedlem ! Kocham to miejsce ! cisza spokój ahh zawsze jak mam doła idę tam poleżeć pobiegać Odpowiedz Link Zgłoś