Dodaj do ulubionych

koncert StarGuardMuffin we Wrocławiu!

03.12.10, 20:52
hej. mam bilet na koncert SGM we Wrocławiu 9.12. Problem tkwi w tym, że nie mam z kim iść a bilety są już wyprzedane, więc nikt ze znajomych nie ma jak kupić. Mam pytanie do Was.. czy jest na kotku ktoś z Wrocławia, kto również nie ma z kim iść albo chętnie pozna nową koleżankę, fankę SGM? big_grin <br />
za odpowiedzi typu 'sprzedaj bilet' serdecznie dziękuję -,- nie zmarnuję takiej szansy, jak nikt się nie znajdzie to wiadomo że pójdę sama, ale lepiej byłoby mieć towarzystwo ;D
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: koncert StarGuardMuffin we Wrocławiu! 03.12.10, 21:05
      z tymi biletami na koncerty sgm to jakaś paranoja.
      chciałam iść na brzeski, jutro. spoczi, bilety od wtorku, w środę wieczorem się zorientowałam, że można robić rezerwacje, w czwartek w szkole spytałam się koleżanki, czy jedziemy, i gdy ona się zgodziła, po szkole wchodząc na stronę miejsca, gdzie miał być koncert, powitała mnie wiadomość, że 'bilety wyprzedane'. phi.

a do wro się fatygować nie będę, jeszcze w czwartek. ale udanego koncertu życzę. c;
      • bouche2 Re: koncert StarGuardMuffin we Wrocławiu! 03.12.10, 21:42
        ja pierniczę, przestańcie robić z tego bednarka jakieś gów.. dla mas. idziesz sobie na koncert, super. bilety wyprzedane, trudno, idź sama, albo próbuj odkupić od kogoś w dniu koncertu. proste i logiczne
        ja średnio co dwa tygodnie jestem na jakimś koncercie, czy w związku z tym mam ciągle i wciąż tworzyć nowe wątki, czy ktoś się przypadkiem nie wybiera i co zrobić, jak nie ma biletów?

ja rozumiem, można kochać, lubić, szanować, cieszyć się z tego koncertu, prosić o radę. no ale boli mnie, jak tak wszyscy przeżywają, jak kury okres
        • jane_ Re: koncert StarGuardMuffin we Wrocławiu! 04.12.10, 08:09
          no i wszyscy mamy do tego prawo.

jedyne, po co mi był ten koncert, to po to, żeby chłopaka sobie sprawdzić. i moja sprawa, czy będę mdleć, piszczeć jak napalona fanka, bawić się, czy stać jak słup. a nawet mogę mieć okres. i przeżywać go jak kura. i mimo to, mogę iść na ten koncert. sorry.
          • cumeel. Re: koncert StarGuardMuffin we Wrocławiu! 04.12.10, 09:24
            a czy Tobie, bouche, ktoś wypomina, że chodzisz na koncerty kogoś kogo lubisz, czy szanujesz? nie wydaje mi się. więc jak nie masz do powiedzenia nic na temat to nie fatyguj się smile
            /chyba sprzedam bilet i pójdę na koncert we wro 14 grudnia, zamówię już teraz bilety, żeby później nie było takiej sytuacji jak ta. ;d
            • bouche2 Re: koncert StarGuardMuffin we Wrocławiu! 04.12.10, 13:52
              a czy czytacie ze zrozumieniem, czy zwracacie uwagę tylko na co drugie słowo? chodźcie sobie na te koncerty, ale po jakiego tworzone są kolejne wątki o tym chłopaku i o jego zespole? ja pierniczę, chyba chcecie z Niego zrobić kompletne dno, wymyślając co raz to nowe- takie same- wątki. to wszystko o starguardmuffin można umieścić w jednym temacie, nie trzeba robić takiego szumu, bo koncercik, bo kamilek, bo jego dziewczyna, bo bilety -.-
              a róbcie sobie co chcecie na tych koncertach, przecież ja w to nie ingeruje, Jane_

zaczyna się robić jak z bieberem, a chyba o to chodzi, żeby z bednarka nie zrobić komercyjnego szajsu. zresztą on sam tego nie chce
            • nicole123 bilet 09.12.10, 14:43
              hejjjjjj, chcesz sprzedać bilet??? chętnie kupię wink
    • dirty JAAA . 09.12.10, 15:02

zazdroszcze ci maxxx.
      ja chciałam tak bardzo być na tym koncercie ale nie ma biletów ; ///
      masakra w ch....

ale poodbno bednarek ma byc dzisiaj w empiku w renomie ; >
      • naomi. Re: JAAA . 09.12.10, 15:15
        we Wrocławiu?

pójdę , se z nim zrobić słit focie ;d
        • unrealizable__ ehemmm 09.12.10, 15:28
          to koncert nie dla pełnoletnich ??

bo czytałam gdzieś że od 18 lat można byc na ich koncercie . zdziwiło mnie to .
          • cyrusmiley Re: ehemmm 09.12.10, 21:51
            unrealizable__ napisał(a):

> to koncert nie dla pełnoletnich ??
            >
            > bo czytałam gdzieś że od 18 lat można byc na ich koncercie . zdziwiło mnie to .
            Bardzo dobrze ,że od 18 lat .Jakieś ebnięte nastki nie będą przychodzić
        • dirty Re: JAAA . 09.12.10, 19:52
          haha ja już mam + autograf <3
          ten człowiek jest zajebisty . był dzisiaj taki naturalny a ja stała 100 m od niego . ooooo !
          • cyrusmiley paranoja... 09.12.10, 21:49
            Biedny Kamil ,będzie musiał znowu patrzyć na podjarane Hot nastki ,których interesuje tylko jego wygląd ,a nie jego muzyka PARANOJA jakaś- nie jest tyo tylko moja opinnia,
            Współczuje chłopakowi.
            I tylko o jedno proszę jeśli lubisz SGM ,nie mów że jesteś fanką Reggae bo to nie o to w tej muzyce chodzi, Reggae to nie jest tylko jeden zespół (zwracam się BEZPOŚREDNIO) Pozdrawiam.
            • shut_up Re: paranoja... 10.12.10, 16:54
              cyrusmiley napisał(a):

> Biedny Kamil ,będzie musiał znowu patrzyć na podjarane Hot nastki ,których inte
              > resuje tylko jego wygląd ,a nie jego muzyka PARANOJA jakaś- nie jest tyo tylko
              > moja opinnia,
              > Współczuje chłopakowi.
              > I tylko o jedno proszę jeśli lubisz SGM ,nie mów że jesteś fanką Reggae bo to n
              > ie o to w tej muzyce chodzi, Reggae to nie jest tylko jeden zespół (zwracam się
              > BEZPOŚREDNIO) Pozdrawiam.

już nie przesadzaj, od czegoś trzeba zacząć. a niech sobie mówią, później i tak pójdę do biebera, majli czy jakiś innych szajsów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka