Dodaj do ulubionych

Problemy nastolatek wejdz!

04.12.10, 20:11
z czym w zyciu macie najwieksze problemy ? powiedzcie , bo.chce o problemach nastolatek napisac na moim blogu .
Obserwuj wątek
    • jbmiley no prosze ! 04.12.10, 20:45
      to nie az takie trudne pytanie ; d
    • asia.xx Re: Problemy nastolatek wejdz! 04.12.10, 23:49
      Hmm ;P Teraz do przyjaciolki.!! ;D przyjacioli, i chlopacyy wink

Tez szkola nauczyciele i RODZICE.!! jak np. nie pozwalalja cic czegos robic albo wrzeszcza na cb za nic ;p
      • paramore_lol Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 08:03
        Chyba największy problem u mnie to chłopaki wiadomo,ale u innych dziewczyn to jest jeszcze uroda (np.trądzik),dojrzewanie itp
        • majson Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:14
          Chłopacy! Jeju ile oni kłopotów przynoszą.... No i też jakieś przyjaciółki które na boku obgadują, rodzice którzy albo w ogóle się nie interesują dziećmi albo do przesady.....
          • pola16 Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:24
            Moim największym problemem tutaj są pokemony,a sprawy prywatne, niech zostaną po części prywatnymi. Chociaż czasem zdarza mi się coś na forum opowiedzieć...
      • crezyyy codzienny problem każdej nastolatki. klik ;) 05.12.10, 10:58
        np.
        - chlopcy (chyba każdy się domyśli dlaczego)
        - rodzice ( nie pozwalają wyjść do kina, są bardzo ambitni w sensie ; SZKOŁA )
        - fałszywi ,,przyjaciele" ! ( są niby twoimi przyjaciółmi, a za plecami obgadują sciana )
        - ogólnie SZKOŁA ( szkoła jest naszym problemem nie tylko jako przedmiot, którego trzeba się nauczyć, ale też z tego, że zamiast wyjść z kumpelą na dwór , spacer to trzeba kuć z biologii albo polskiego. )

pomogłam ?
        mam nadzieję. wink
        pozdrawiam, crezyyy ^ ^
    • moniss_ Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:25
      nauka i oczywisty problem chłopaki big_grin
    • karolina1997 Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:32
      kłótnie z przyjaciółmi, stres w szkole, nie dogadywanie się z rodzicami... - oczywiście to nie są moje problemy!wink
      • vanulek19 Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:38
        wydaje mi sie ze prawie każda nastolatka ma problemy z przyjaciółmi , mozę z chłopakiem , albo z próbą jego ' zdobycia' , rodzicami i w szkole . ?
    • monik4 Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:39
      Najwieksze problemy to albo z chlopakami lub nauka xd
    • frutella_xd Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:40
      Proszę bardzo:
      - kłótnie z rodzicami
      - kłótnie z rodzeństwem
      - kłótnie ze znajomymi
      - moja cholernie słaba psychika
      - nauka, szkoła
      - matematyczka
      jest tego dużo więcej, ale to prywatne sprawy, którymi nie chcę się dzielić na forum.
    • tooskafka Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 10:58
      z samotnością i odrzuceniem..
      • nektarynka123 Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 11:07
        tak ogólnie to problemy rodzinne...długo by opowiadaćcrying no i oczywiście czasami problemy z naukąwink
      • kitty_emo Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 11:09
        u mnie najgorsze jest to jak leżę na łóżku ze słuchawkami w uszach i uświadamiam sobie, że nic jeszcze nie osiągnęłam, nie mam żadnej pasji, talentu, do niczego nie dążę, że nie mam nikogo komu by mnie brakowało ...
      • jbmiley Re: Problemy nastolatek wejdz! 05.12.10, 11:10
        okey super niektore odpowiedzi naprawde pomogly . dzieki "kociaki" i zapraszam na moj blog (adres w profilu ) ;**
    • werona112 Tuu ;( 08.12.10, 13:16
      Chłopaki i niska samoocena crying

Pozdro kwiat

werona112.
    • paramore_lol Re: Problemy nastolatek wejdz! 08.12.10, 14:14
      Problemem nastolatek jest też wygląd (za chuda ,za gruba,za wysoka,za niska itp.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka