Dodaj do ulubionych

''przyjaciółka''

14.12.10, 14:38
Dowiedziałam się dzisiaj od moich przyjaciółek ,że Justyna ( udająca moja przyjaciółke) zaprosiła wszystkich na sylwestra potajenie tylko nie mnie ! scaredangry co to ma być !?
Myslicie że moge sie na niej jakoś odegrać ?
Jak tak to mówcie !
Przynajmniej na was moge liczyć indifferent
Obserwuj wątek
    • izoolka Re: ''przyjaciółka'' 14.12.10, 21:36
      nie wiem co to masz za przyjaciółke która nie zaprosiła Cię na impreze.;/ Uważam że jak Twoje kumpele byłyby wporządku wobec Ciebie to by jej powiedziały że nie idą na impreze bez Ciebie. moje tak zawsze robią. Jeżeli Twoje zostawią Cie samą w sylwestra to je olej. Co to za przyjaciółki ? A ty idź i wkręć sie na jakąś mega genialną impre żeby one wszystkie Ci zazdrościły ! wink powodzenia wink
      • scarrlet Ostatnie co bym o niej powiedziała to przyjaciółka 14.12.10, 21:44
        To się nie nazywa przyjaźń w takim razie. chamsko postąpiła nie ma co ukrywać, i to bez skrupułów. Dlatego jeśli teraz wpadnie na pomysł żeby Cię zaprosić jednak, to nie zgadzaj sie. Każdy ma swój honor. Zrób imprezę i pozapraszaj wszystkich prócz niej. W nauczkę spędzi sylwestra sama. Albo wkręć sie na jakąś inną imprezę, gdzie jej nie będzie i dobrze sie baw.
        Proszę zagłosuj smile Klikaj i pomóż świątecznym aniołkom
    • linda Re: ''przyjaciółka'' 14.12.10, 21:43
      To w takim razie nie jest twoja przyjaciółka. Zwykła dwulicowa szuja ! Uważaj na nią i nie przejmuj się nią. Nie odgrywaj się bo to nie ma sensu. Sami się kiedyś na niej przejadą a tylko obruci się to przeciwko tobie smile Manipulantki tak mają
      • martussiaaa ale przyjaciółka . 14.12.10, 21:47
        Pfee to nie jest żadna przyjaciółka . Skoro nie chciała z tb spędzać sylwestra olej ją . Zgadzam się z dziewczynami u góry . smile
    • seneka4 Re: ''przyjaciółka'' 14.12.10, 21:48
      Ale przyjaciółka ,po prostu śmieszna. Na pewno nie jest prawdziwa. Nie przejmuj się nią umów się z kimś innym na sylwestra i dobrze się baw. A do niej się nie odzywaj. ]; ->
    • meggi_13 Re: ''przyjaciółka'' 14.12.10, 21:57
      tak, to nie jest przyjaciółka... nie zachowała się zbyt miło. olej ją, a jak zaprosi cię(z litości -.-) to powiedz nie i tyle! idź na jakąś wyczepistą imprezę żeby ci zazdrościły big_grin może nawet kogoś poznasz(nowego) smile)
      • kajka11 Re: ''przyjaciółka'' 14.12.10, 22:01
        może ci jeszcze zaprosi.
        nie dramatyzuj.
        ma na to jeszcze sporo czasu.
        ja np. zawsze kumpele zapraszam ostatnie bo wiem, że i tak wpadną.
        jeśli tak zrobi to nie odmawiaj.
        idź na imprezę.
        na pewno będzie super.
        kajka11brawo
        • olusia... Re: ''przyjaciółka'' 14.12.10, 22:03
          Jesli celowo cię nie zaprosiła nie jest przyjaciółką. Może jeszcze zaprosi, lub myslała, że to oczywiste, że jestes zproszonasmirkkiss
    • kropeczka23 Re: ''przyjaciółka'' 14.12.10, 22:43
      JAKA DEBILKA!! No sorry ale jak ja bym robiła sylwestra u siebie to zaprosiłabym wszystkich xDee. żadna z niej przyjaciółka.. Olej ją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka