Dodaj do ulubionych

programy do ściągania, błagam ! :)

15.12.10, 17:01
znacie jakieś darmowe strony do ściągania muzyki? nie chodzi mi o żadne programy, bo trochę nie chcem nic ściągać,zazwyczaj po takich programach, coś dzieje mi się z kompem.
no więc wchodzę na dwrzutę.pl ale jeżeli chcem ściągnąć np. najnowsze piosenki rihanny, to ich nie ma.

proszę podajcie mi jakieś strony z darmową muzyką ! smile
Obserwuj wątek
    • dirtymoney. Re: programy do ściągania, błagam ! :) 15.12.10, 21:27
      www.mp3.teledyski.info
      www.wrzuta.pl
      Tylko to mi przychodzi do głowy.
    • meggi_13 Re: programy do ściągania, błagam ! :) 15.12.10, 21:32
      mp3.teledyski.info albo wyszukiwarkamp3.me
    • karmel_ Re: programy do ściągania, błagam ! :) 15.12.10, 21:32
      beemp3.com
      twojanuta.pl
    • lilow. Re: programy do ściągania, błagam ! :) 15.12.10, 21:39
      wpisuj w google tytul piosenki+wykonawca i download mediafire czy kopiujac adres z yt uzwyc tej strto jest dobre jako bez programu, a z programow to ares jest dobry
    • dorr Re: programy do ściągania, błagam ! :) 15.12.10, 21:45
      ja najczęściej używam filestube.com
    • marsjanka115 x__x 15.12.10, 21:49
      mała karteczka i długopis . just kdding. masz jakąś piosenkę na wrzucie. np.
      exstasyxdoll.wrzuta.pl/audio/67hPztNJI0l/30_seconds_to_mars_-_the_kill
      abu ściągnąć wystarczy dodać
      exstasyxdoll.dwrzuta.pl/audio/67hPztNJI0l/30_seconds_to_mars_-_the_kill
      piwo
      • marsjanka115 Re: x__x 15.12.10, 21:54
        ahhhhhhhaaaaaaaaa .... no to ... spróbuj ściągnąć z yt wideo.
    • sztabanty Re: programy do ściągania, błagam ! :) 22.12.10, 15:45
      Sztab Antypiracki informuje, że ściąganie muzyki i filmów podlega odpowiedzialności cywilnej, jeśli nastąpiło bezprawnie. W takim wypadku uprawniony (twórca, producent i artysta wykonawca) może, między innymi, domagać się zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) – jeśli naruszenie ma charakter zawiniony – lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści.

Podstawa prawna: art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych

Przy okazji pobrania muzyki i filmów może dojść do ich rozpowszechniania – tak jest w wypadku wielu sieci typu P2P, a rozpowszechnianie bez zgody uprawnionego jest już przestępstwem, o którym mowa w art. 116 ustawy o prawie autorskim, zagrożonym karą grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do lat 2 a nawet 3 lat, jeśli sprawca działał w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub 5 lat, jeśli sprawca z przestępstwa uczynił sobie stałe źródło dochodu lub działalność przestępną lub ją organizuje lub kieruje.

Podstawa prawna: art. 116, ust. 1-3 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych
      Uważaj na internetowe aukcje oprogramowania! Strzeż się przed konsekwencjami piractwa! Więcej na: sztab-antypiracki.pl/pl/aktualnosci/pokaz/109. Bądź bezpieczny. Audytuj oprogramowanie, więcej informacji znajdziesz na stronie Rada Ekspertów Oprogramowania - PRO LEGAL | reo.org.pl i SAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka