Dodaj do ulubionych

fryzuraa!!

15.12.10, 21:16
chciałabym sobie ściąc wkońcu te moje wlosy ; d chce sobie je sciąc na takie krótkie tylko niejestem do konca pzrekonana . Podoba mi sie ta fryzura :

Tekst linka

co sądzicie o tej fryzurze ? niewiem czy włosy bedą sie odpowiednio ukladały ... Niewiem czy niebede potem załowac.

Wyraźcie swoje zdanie smilekiss
Obserwuj wątek
    • anja_ Re: fryzuraa!! 15.12.10, 21:22
      jeżeli masz tak samo proste włosy i podobny kształt twarzy to nie zastanawiaj się : -)
      • domissiaa Re: fryzuraa!! 15.12.10, 21:25
        właśnie włosów nie mam prostych tylko mi sie tak falują ; d ale zawsze mozna wyprostować ;p
        • meggi_13 Re: fryzuraa!! 15.12.10, 21:27
          mi też się podoba taka fryzura ale nie ścinam się, bo właśnie włosy mi się falują i nie mam zamiaru ich codziennie prostować tongue_out ale rób jak chcesz, byle tylko pasowała do ciebie smile
        • virginkaa Re: fryzuraa!! 20.12.10, 22:19
          Jeśli:
          1. włosy Ci się nie puszą.
          2. Masz trójkątny lub owalny kształt twarzy

Możesz zrobić sobie taką fryzurę. smile
      • kamusia99 Re: fryzuraa!! 20.12.10, 20:54

ooooooooooooooooooooooo ja ale dziwne mi sie podoba ta sama i tesz chce sie tak sciąc już nawetwczesniej o tym yslałam
    • klaudia2081 Re: fryzuraa!! 15.12.10, 21:26
      bardzo ładna. moja koleżanka właśnie sobie zrobiła taką fryzurę i ślicznie w niej wygląda : D
      • anja_ Re: fryzuraa!! 15.12.10, 21:29
        chcesz sobie niszczyć włosy, prostując je? Ja wolałabym wybrać inną fryzurę, przy której nie musiałabym ich niszczyć. chyba, że będziesz prostować czasami, wszystko to zależy jak będą Ci się układać.
    • hilaryn Re: fryzuraa!! 15.12.10, 21:31
      To znaczy, jeśli fryzura ci się podoba to możesz sobie ściąć tak włosy.
      Jeśli masz zamiar je prostować to używaj odżywek, bo włosy potem wyglądają jak siano, wiem o czym mówię bo ja to doświadczyłam i od pewnego czasu pokochałam moje kręcone włosy, chociaż nadal wymagają krótkiej pielęgnacji. Więc prostowanie ci odradzam, może ładnie ci będzie w krótkich i pofalowanych włosach, a i grzywkę możesz prostować fajnie to razem wygląda. kiss

Pozdrawiam hilaryn.kiss
      • wyobraznia Re: fryzuraa!! 15.12.10, 21:39
        racja , zawsze możesz nosić fale i grzywkę prostować, dobre połączenie .
        ja tam też codziennie prostuję włosy i jakoś są dobree, włosy jak włosy , zawsze się będą niszczyć , wystarczy chodzić regularnie do fryzjera , a od czasu do czasu ściąć więcej włosów . szczerze mówiąc każdy chce jakiejś zmiany , małam kiedyś długie włosy i ściełam na trochę dłuższe od tych na zdj, szczerze mówiąc znowu chciałabym mieć dłuższe , naturalne , mmmmmmm. ! ; )
        dobrze się zastanów. ; >
    • lilow. tak, ale ... 15.12.10, 21:36
      bob jest dobry o ile wlosy ci sie nie kreca, nie sa latwe do ukladania chyba, ze masz prostownice, produkty do utrzymania wlosow prostych i jedwab(taki z rossmana zeby sie nie elektryzowaly wlosy). ja mialam taka fryzure, ale mam falowane wlosy wiec to byla masakra teraz mi juz jednak odrosly, chwala bogu xd
      • nathaliee. Re: tak, ale ... 15.12.10, 21:56
        Zależy jaki masz kształt twarzy , jeżeli taki jak Staub to będzie Tobie , dobrze , ale nie jest to łatwa fryzura do ułożenia.
      • mervelous zależy. 20.12.10, 20:46
        Może się okazać, że fryzura akurat nie będzie do Ciebie pasować. To zależy od typu twarzy... Powinnaś się zapytać fryzjerki, czy w takiej będzie Ci ładnie. Ale odradzam, bo dochodzi jeszcze kwestia ciągłego prostowania, modelowania itd. Niektóre typy włosów się w tej fryzurze nie będą układać.
    • kajka11 mi się podoba 15.12.10, 21:38
      sama taką miałam jakiś czas temu
      • domissiaa Re: mi się podoba 15.12.10, 21:59
        moja kolezanka tez ma tak sciete i jej bardzo ładnie w tej fryzurze ale mi strasznie szkoda obcinac włosy ; d no ale tak jak mówiłyscie czasami potzrebne sa jakies zmiany smile
    • zlababa -.- 15.12.10, 21:57
      Mi się nie podoba, w ogóle nie lubię krótkich włosów.
      Rób ja pod warunkiem że masz proste , łatwo układające się włosy i będziesz miała cierpliwość ja codziennie rano układać.
    • selena127 Re: fryzuraa!! 15.12.10, 22:11
      powinnaś stopniowo obcinaćbig_grin
    • adzia1517 Re: fryzuraa!! 15.12.10, 22:11
      mi sie podoba aale masz proste czy kręcone włosy ? ; ]
      • domissiaa Re: fryzuraa!! 15.12.10, 22:45
        adzia1517 napisał(a):

> mi sie podoba aale masz proste czy kręcone włosy ? ; ]

mam po umyciu takie troche falowane ale nie tak bardzo smile
    • seneka4 Re: fryzuraa!! 15.12.10, 22:20
      Nie jest źle ,ale mi się podobają bardziej pocieniowane włosy ,które pasują do każdej twarzy. zrób sobie takie;
      https://www4.pictures.gi.zimbio.com/Premiere+Sony+Pictures+Step+Brothers+Arrivals+-EaSaSf5l69l.jpg

jakbym wyglądała dobrze w krótkich włosach nie zastanawiałabym się. ;* to marzenie. ;D
    • kiwi Re: fryzuraa!! 15.12.10, 22:29
      ja taką miałam fryzurę 2 lata temu i była bardzo wygodna, ale mi się już znudziła.
      • domissiaa Re: fryzuraa!! 15.12.10, 22:46
        kiwi napisał(a):

> ja taką miałam fryzurę 2 lata temu i była bardzo wygodna, ale mi się już znudzi
        > ła.

a jakie miałas wtedy włosy> kreciły ci sie czy miałąs proste same z siebie ?? i jak je układałaś?
        • kiwi Re: fryzuraa!! 15.12.10, 22:57
          tzn ja z natury mam kręcone włosy i zawsze po umyciu suszyłam włosy na szczotce okrągłej do wewnętrznej strony włosów, a potem prostowałam je c;
    • kara4454 wiadome że będziesz musiała prostować 15.12.10, 22:34
    • dominikax3 Re: fryzuraa!! 15.12.10, 23:09
      fryzura ładna, ale nie wiem jak będzie na tobie wyglądać.l
    • cukiereczka Re: fryzuraa!! 16.12.10, 20:12
      Matko ta fryzura mi sie bardzo podoba!wink
      wiesz dlaczego??juz ci mówie sama jestem tak obcięta;D
      polecam ci ta fryzurkę-czasami mam sterczące ale to rzadkość jeszcze raz polecam:p
      • domissiaa Re: fryzuraa!! 17.12.10, 11:29
        cukiereczka napisał(a):

> Matko ta fryzura mi sie bardzo podoba!wink
        > wiesz dlaczego??juz ci mówie sama jestem tak obcięta;D
        > polecam ci ta fryzurkę-czasami mam sterczące ale to rzadkość jeszcze raz poleca
        > m:p

a jak na długość z tyłu masz obciete ?? z przodu masz bardzo tak na skos te koncówki ? jakbys mogła to wytlumacz jak masz to ściete bo ja niebardzo wiem jaka długosc . a wlosy masz proste czy prostujesz i masz takie troche krecone ??jak je układasz?
    • miley Re: fryzuraa!! 17.12.10, 11:34
      jest ładna moja przyjaciółka ma taką i fajnie to wygląda ja bym sobie tak nie sicieła bo mam długie włosy prawie do tyłka i było by mi szkoda 4 lata zapuszczania
      • daisy002 Re: fryzuraa!! 17.12.10, 13:32
        też chciałam mieć takiego boba. poszłam do fryzjera, ścięła mi włosy, musiała wyprostować i super smile jednak nie trwało to długo... jak doszłam do domu nie przypominały one tej fryzury. Mam trochę kręcone włosy i niestety się puszą, więc u mnie to nie wypaliło... sad musiałabym chodzić wszędzie z prostownicą i co chwilę je prostować. jeśli masz proste włosy, które nie robią się w sianko po wyjściu na deszcz to myślę, żę będzie dobrze
    • magy10041996 Re: fryzuraa!! 18.12.10, 15:37
      Tak może być
    • 07tofik w sumie... 20.12.10, 20:37
      jest spoko, ale wydaje mi się że dla nastolatki troche za poważna
    • anonimowa13 to zależy od... 20.12.10, 20:41

tego jakie masz włosy- proste czy kręcone lub takie "nijakie" jednak z fryzurą jest trudno. najlepiej żeby dobrał stylista ale raczej osoba w twoim wieku niee.... smile
      jeśli masz swoje włosy proste to będzie to wyglądało ładnie jednak jeżeli "nijakie" to raczej nie a z kręconymi może być fajnie zależy też jaki masz owal twarzy smile
    • 12miley12 Re: fryzuraa!! 20.12.10, 20:47
      ma ten sam dylemat ! zapuszczałam włosy kilka dobrych lat i sięgają mi już do pasa i trochę mi ich szkoda ale chciałam podobnie je sobie obciąć też zastanawiałam się czy będą mi się tak układać i tu jest właśnie pies pogrzebany będziesz musiała wydać trochę pieniędzy na jakieś pianki ale na pewno nie będziesz miała dokładnie takiej fryzury ja Chelsea bo pewnie jej fryzurę układają specjaliści ale może będziesz mieć taki fajny fryz jak ona życzę powodzenia piwo
    • elusha_21 Re: fryzuraa!! 20.12.10, 20:50
      Też myślałam ostatnio o tej fryzurzee .; D
      ALe tobie napewno będzie pasowac. smile
    • nicoole Ładna:) 20.12.10, 20:53
      • olusia... 1 pytanie 20.12.10, 21:19
        Czywłosy puszą si się?? Jak tak to odradzam, taką fryzure nie łatwo ułożyćbig_grin
        • domissiaa Re: 1 pytanie 21.12.10, 16:40
          jednak zdecydowałam się na obcięcie włosówsmilesmile
          i jak narazie jest calkiem spoko .. nawet wlosy całkiem dobrze się układają

jak narazie nie żałuję smilesmile
          • domissiaa fryzura! 21.12.10, 16:42
            jednak zdecydowałam się na obcięcie włosów smiletongue_out
            i jak narazie jest calkiem spoko .. nawet wlosy całkiem dobrze się układają

jak narazie nie żałuję smilesuspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka