miss...nothing 20.12.10, 15:44 Hej kociaki, znacie jakieś fajne rockowe piosenki? Na ogół słucham 30 seconds to Mars, Nirvana, Pink Floyd.... Chodzi mi raczej o mocne brzmienie coś w stylu attack czy From Yesterday 30STM. Czekam na podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hooodooo Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 15:51 the pretty reckles ? czy jak to się tam pisze. może muse ? Odpowiedz Link Zgłoś
wunia . 20.12.10, 16:01 taaa jasne , bo 30 seconds to mars to taki nniby rock... jeśli chcesz posłuchać czegoś sensowniejszego to kliknij na takie zespoły, jak: Red hot chili peppers, Coldplay, Radiohead itp ale to jest muzyka dla nieco ambitniejszych, więc nie nalegam, żebyś koniecznie ich posłuchała. wunia Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: . 20.12.10, 18:42 marsi to niby rock? hahahaah to sie dziewczyno chyba mylisz. Oni maja mocniejsze brzmiienie niz coldplay wiec prosze nie pisz tutaj takich glupot, a marsi to rock, rock aternatywny jest ... A co do autorki: marilyn manson, guns n roses the maine three days grace , metallica, alie cooper, fall out boy, blink182, all time low. hmm no nie wiem duzo tego jest Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: . 24.12.10, 19:07 red hot chili peppers i Radiohead są spoko, ale jak twoim zdaniem Coldplay to fajny rockowy zespół to ja lubie biebera...i przestań się wymądrzać Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 16:10 Ostanio mam fazę na tę piosenkę. Ogólnie tez zespół wydaje się być w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
adafmx Rock 20.12.10, 16:17 Dead Poetic-Narcotic Papa Roach-One track mind (w ogóle cała ich dyskografia jest super ) My Chemical Romance (też cała dyskografia) Coma Disturbed Billy Talent Green Day ( to z takich Punkowych) Guano Apes happysad (coś słabszego) Life House Linkin Park Metallica Accept AC/DC Motley Crue Oedipus Ptaky Rise Against Serj Tankian Story of the year the offspring three days grace Buckcherry i jeszcze duużo duużo innych fajnych zespołów bo jakbym miała pisac tytuły piosenek to bym do jutra siedziała i pisała I jak chcesz to słuchaj eski rock tam leca fajne piosenki Miłego słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa ;;;D 20.12.10, 16:21 1. we are the ocean nie zwracaj uwagi na clip , bo jest załamujący 2. Blessthefall 3.from first to last i dwie lżejsze 1.pencey prep 2. plan white ts Odpowiedz Link Zgłoś
miss...nothing Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 17:19 Wunia nie pieprz ze 30 seconds to mars to nie jest rock. słuchałaśich kiedyś? nie mówie o płycie This Is War bo rzeczywiście jest słabsza ale np.1 albo 2 płyta Odpowiedz Link Zgłoś
monicaame Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 17:26 Ogólnie uważam, że 30 Seconds To Mars gra alternatywny rock, współczesny rock. Ja jestem osobście ich wielką fanką, ale jedna z dziewczyn ma rację. Prawdziwy rok pochodzi z lat 60, 70 i 80. Ja uwielbiam Queen, Led Zeppelin, Deep Purple. Spróbuj, może Ci się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 18:46 miss....nothing. nie zwracaj na "wunia" uwagi. Bo ona mysli ze jezeli wszyscy tego slochaja to juz ne jest rock.. .Prawda . Marsi stali sie idolami nastolatek no ale coz... Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Wunia :) 20.12.10, 17:31 mimo wszystko 30 sekund to jest rock, z tym że alternatywny :] no i dziewczyna chciała coś mocniejszego, ani Radiohead, ani Coldplay takie nie jest, więc trochę nie trafiłaś. z całym szacunkiem dla tych dwóch zespołów, które zresztą kocham :] ja polecam led zeppelin, system of a down i kings of leon [nieliczne, np. sex on fire, charmer bo reszta jest w miarę delikatna] Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde bouche2 21.12.10, 21:22 zgadzam sie z toba w 100% ) a wlasnie. przesluchaj se bullet for my valentine. Z tym ze jest to metal moze ci przypasc do gustu. a tak to moze queen, Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek1995 Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 17:43 polecam piosenki zespołu 30 seconds to mars ale sądząc po twoim avatarze już ich znasz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sofi. kuurcze. 20.12.10, 17:50 chciałam napisać ' Marsi ' .. ale widze że ich znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 17:51 posłuchaj sobie soadu, sabatonu, linkin park,tenacious d. Odpowiedz Link Zgłoś
diana_rose Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 17:48 Guns N Roses, Slash, Velvet Revolver, AC/DC, Metallica, Bon Jovi.. Odpowiedz Link Zgłoś
nika125d Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 17:57 piosenka the pretty reckles maka me wanna die jest rokowa . jak szukasz czegoś mocniejszego to posłuchaj ac dc Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 18:23 generalnie to cała pierwsza płyta Marsów jest mocno rockowa. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
miss...nothing Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 18:33 Znalazłam juz kilka ale proszę was o jeszcze więcej i najlepiej tytułów piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 19:46 Jeżeli chodzi o prawdziwy rock to polecam Queen, Led Zeppelin, Black Sabbath... Niekwestionowany król rocka- Elvis też nie jest zły ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 19:48 Moja koleżanka uwielbia Guns'n roses. Ja wolę Linkin Park, Marsów, Green Day...Może być też Red Hot Chili Peppers. Odpowiedz Link Zgłoś
xklaudekx Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 19:52 hmm... czy ja wiem... może Three days grace- i hate everything about you, albo System of a Down - Chop Suey Odpowiedz Link Zgłoś
miss...nothing Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 20:41 Szczerze mówiąc Three days grace przypadło mi do gustu... maja swietną muzyke;D oczywiscie nie tak jak marsi ale są dobrzy;D<br /> AC/DC tez swietne chociaz kilku ich piosenek słuchałam juz kiedys <br /> Led Zepelin to słucham Starway to Heavem Odpowiedz Link Zgłoś
miss...nothing Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 21:11 Green Day słuchalam w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 22:29 www.lastfm.pl/user/Raaaawwwwrrr na moim lascie dużo tego. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Fajne rockowe piosenki 20.12.10, 22:32 Jedyne co na szybko przyszło mi do głowy do Avril Lavigne- Together. Podałabym Ci też piosenki 30STM, ale jak widzę nie muszę Odpowiedz Link Zgłoś
miss...nothing Re: Fajne rockowe piosenki 21.12.10, 19:27 No akurat Avril Lavigne to jest pop-roc, nie lubie jej piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom 30stm to nie rock jak już pseudorock... 21.12.10, 21:06 nowe zespoły się tak nazywa może w końcu zrozumiecie RHCP na pewno jest o wiele bardziej ambitne niż 30stm. a Metallica to thrash a nie kurde rock o który prosiła autorka \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: 30stm to nie rock jak już pseudorock... 21.12.10, 21:17 in_bloom napisał(a): > nowe zespoły się tak nazywa > może w końcu zrozumiecie > RHCP na pewno jest o wiele bardziej ambitne niż 30stm. > a Metallica to thrash a nie kurde rock o który prosiła autorka > \m/ Kurde masz coś do Marsów?? Możemy zwołać Echelon i zobaczymy czy dalej będziesz taka mądra. Marsi grają ROCKA ALTERNATYWNEGO, czyli jak sama nazwa wskazuje grają ROCKA. Masz coś jeszcze do powiedzenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka7137 Re: 30stm to nie rock jak już pseudorock... 21.12.10, 21:22 Co za mistrz ciętej riposty.. Na twoim miejscu, in_bloom, drżała bym Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: 30stm to nie rock jak już pseudorock... 21.12.10, 21:29 Niektore laski mnie tu rozwalaja. pisza ze 30stm to PSEUDO rock poniewaz sluchaja klasycznego rocka badz matalu wybaczcie ale ROCK jest jeden i co najwyzej dzieli sie na podrodzaje i jako takie wielkie fanki takowego rodzaju muzyki powinnyście o tym wiedziec a nie pieprzyc ze marsi to pseudo rock bo w tym roku opanowało ich stado napalonych dziewczynek. Trudno czasami tak bywa, ale to im przejdzie. Marsi grają ROCKA tak samo jak queen, gunsi, czy My chemical romance... Niestety tak jest a jak wam sie nie podoba to juz trudno. zrozumcie. Nie mozna wykluczac zespolow ze wzgledu na srednia wieku fanow... Tylko na kotku jest tak wiele fanow bo na koncercie bynajmniej nie bylo osob ponizej 14 roku zycia poniewaz od 16 lat wpuszczali na koncet. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom lieb_de_sekunde 21.12.10, 21:39 fajnie,że Cię rozwalam<3 sorry ale nie nazwałabym np.Gerarda rockmanem Gunsi to klasyk czyli ROCK. już kiedyś się kłóciłam z tego samego powodu. ja rozumiem,że wam jest ciężko przyznać mój ulubiony zespół wykonuje pseudo rocka. ale nowe zespoły niszczą to co wniosły do muzyki stare o wiele lepsze zespoły. a z Queen to palnełaś nawet ograniczona fanka lasta wie,że to classic rock xD dobra zostańmy przy tym rocku xd pamiętam te pierwsze chwile a tatuś znasz taki rockowy zespół The Rasmus ale kochanie to nie rock-to były czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: in_bloom 21.12.10, 21:47 30 seconds to mars nie jest moim ulubionym zespolem. I nie mów tak, jakbyś wiedziała wszystko na temat gatunków rocka, poniewaz ja tez troche czasu go słucham i tez znam sie na tym. to ze mcr jest z "tych" czasów nie oznacza to wcale ze są jacyś bardzo gorsi od Guns n roses na przyklad chociaz wiadomo, Starsza muzyka jednak. Przyznam ci prawde z tym, ze z czasem rockiem nazywany jest pop, ale mowiac np wlasnie o MCR czy 30stm nie na zwiesz ich chyba twórcami popu? Nic nie przebije zajeku...bistego glosu Axela, jednak trzeba takze doceniac artystow z naszych czasow a nie ograniczac sie tylko na tym "prawdziwym" rocku bo w tych czasach na prawde mozna znalesc wiele swietnych artystow... Trzeba tylko dobrze poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom lieb_de_sekunde 21.12.10, 21:58 kurde musisz tak szybko odpisywac xd znam nowy rock moje kol niestety go słuchają MCR to pseudo pop specjalne określenie wymyślone nie wiadomo przez kogo PSEUDO ROCK tak jest zjebana i uparta ale nie przestane nie uznaje nowych zespołów no przykro mi ale jak tu np. porównać The Roling Stones do MCR w końcu zdaniem większości to i to rock. Axl to dobry wokalista uwielbiam jego głos ale czy go lubię to nie wiem rozwalił GN'R "Nie Judaszuj Mnie" Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re:in_bloom 21.12.10, 22:07 Wlasnie wiec widzisz to i to jest rock wiec po co upierac sie na swoim ? Nie tolerujesz nowego Rocka to spoko, ale chociaz go szanuj. i tylko tyle wymagam bo ja slucham chyba kazdego mozliwego rodzaju rocka i ten nowy i ten stary i uwazam ze na prawde warto dac temu szanse. A jak Ci sie nie podoba to okej. ; > nic do tego nie mam A odpisuje szybko bo generalnei mam takie tempo pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom demi2917 mam coś jeszcze do powiedzenia:) 21.12.10, 21:26 ale ja nic do nich nie mam nie znam ich może Jared jest bardzo miły albo po prostu wredny nie znam jego i reszty członków kapeli. jak już to mam coś to muzyki marsów a i tak mam gdzieś waszą opinie gó... o mnie wiecie. wracając do tematu dalej czytaj bravo i wiki o zespołach a daleko zajdziesz. "Nie judaszuj mnie" \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Nie wiem czy dobrze podaję ... 21.12.10, 21:09 Ale lubię The Pretty Reckless i Avril Lavigne ; ] Odpowiedz Link Zgłoś