Dodaj do ulubionych

wejdźcie prooooszę!!! <3

23.12.10, 12:23
Cześć, od dłuższego czasu moje profile twarzy nie wyglądają za dobrze, dlategio szukałam różnych informacjii w internecie i dowiedziałam się, że mam "mikrogenie" - nie jest ona w stanie krytycznym, ale podbródek jest b.mały , przez to wyglądam nie korzystnie. Z przodu ładna dziewczyna a z boku .. dziwne stworzenie. Wysłałam zdjęcie swojego profilu do pewnej pani doktor, która stwierdziła, ze własnie mam mikrogenie i zaproponowała operację. Mówiłam o tym mojej mamie, dużo razy przez to płakałam, ona twierdzi, że wcale nie mam mikrogenii. Nie pokazalam jej tego emaila, bo dopiero dostalam dzis potwierdzenie, ze to mikrogenia. Co mam robić? Przekonać mamę do operacji? Pomocy!!
Obserwuj wątek
    • mysky Re: wejdźcie prooooszę!!! <3 26.12.10, 18:43
      Yyy... Noo...
      A co to jest mikrogeniaa? ;c
    • kasil2402 Re: wejdźcie prooooszę!!! <3 26.12.10, 18:58
      Nie radze ci poddawać się temu zabiegowi. Tu masz odpowiedź dlaczego forum.dentonet.pl/viewtopic.php?t=15870.
      • azi1002 Re: wejdźcie prooooszę!!! <3 26.12.10, 19:05
        Cóż, pomijając fakt, iż jesteś młoda i twoja antropologia twarzy w okresie dorastania zmieni się tysiąc razy, zabieg ten nie gwarantuje pełnego bezpieczeństwa i poprawy wizerunku. Twoja mama ma świętą rację.

Acha, i o ile mnie pamięć nie myli, to jest jeden "profil"(prawy, bądź lewy), a nie "profile".
    • marsjanka115 x__x 26.12.10, 19:12
      idź do prawdziwego lekarza w realu net ci prawdy niee powie.
    • zmierzchowka Re: wejdźcie prooooszę!!! <3 27.12.10, 19:27
      operacja jest bardzo powarznym zabiegiem nie wiem na czym polega to schorzenie ale poczytaj w internecie jak sie przeprowadza ten zabieg o co w nim chodzi moze zostac po nim jakas blizna poza tym sama musisz jeszcze to przemyslec jezeli chodzi o mame porozmawiaj z nia na spokojnie xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka