blender Re: 15 innych pytań. ^^ --> 26.12.10, 19:30 1. Chyba każdemu na żarty. A na serio, oprócz rodziny, to chyba dwóm. 2. Nie pamiętam, trzy-pięciu. 3. Haha, no. 4. Dwoma. 5. Oczy. 6. Jestem. 7. Wierzę. 8. "Chory na wszystko" Strachy na lachy, "Miss World" Hole, "Wild World" Skins Cast. 9. Nie posiadam takiej. 10. pięć spokojnie, haha. 11. No ba. 12. Nie. 13. Nie. 14. Nie. 15. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 26.12.10, 19:56 1. Kilku. 2. Kilka. 3. Może... ;> 4. Nie liczyłam. 5. Sposób mówienia. 6. Taak. <3 7. Jak najbardziej. 8. Dużo takich jest. 9. Metallica - "Unforgiven II". 10. Ile chce. Zapraszam. ;> 11. Chyba tak. 12. Noo... ;D 13. Kocham nadal. 14. Nie. 15. Nie.;P Odpowiedz Link Zgłoś
error_ Re: 15 innych pytań. ^^ --> 26.12.10, 20:07 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? Nikomu, słyszałam to już x razy, ale dla mnie miłość to nie pierwszy lepszy chłopak. 2. Ile osób całowałaś/eś? 1 liczyć kolegę z przedszkola . 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? Niee.. nie dla mnie. 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? Ee.. 2 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? Wzrost . 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? Koledze.. podobny do Johnatana Rhysa Meyersa 7. Wierzysz w przeznaczenie? Tak 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? O ile wierzyć koledze,to Rolling Stones- She's like Rainbow 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? Aerosmith-I don't wanna miss a thing 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? 4..Jest duże, uwielbiam spać . 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? Niby niee.. ale w sumie.. nie,jednak,nie 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? Nie.. 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? Niee.. Chyba, że rodzinę 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? Nie.. to jest świństwo wobec tych osób i wobec mnie samej. Tak myślę 15. Udawałaś/eś orgazm? Yyy.. niee! Nie robiłam 'Tego' jeszcze i nie zamierzam robić w przeciągu... najbliższych 4-5 lat c:. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk Re: 15 innych pytań. ^^ --> 26.12.10, 20:51 1. Poza rodziną i koleżankami, tylko jednej osobie. 2. Jedną na 'na serio' 3. Tak, ale na żarty. 4. Chyba tylko z jedną, ale nie klasyfikowałabym naszych spotkań jako randki. 5. Nie mam pojęcia. 6. Jestem zakochana. 7. Nie. 8. Jedna piosenka, ale jej autor niestety zniszczył wszelkie dowody na jej istnienie, gdyż mu się nie podobała. 9. "Mother" i "Deth Red Moon" Danzig, "Roulette" SoaD i "Deserving?" Serj Tankian 10. Parę koleżanek wygodnie spało; tylko jedną osobę płci przeciwnej bym wpuściła do łózka "na serio" 11. Tak. 12. Tak! 13. Kocham, no. 14. Nie. 15. Udawałam podniecenie xD Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: 15 innych pytań. ^^ --> 26.12.10, 20:58 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? nie liczyłam 2. Ile osób całowałaś/eś? - ;* 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? mama może być ? xD 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? takiej , że oficjalnej?? 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? charakter 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? taaak jakby 7. Wierzysz w przeznaczenie? może 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? nie ma takiej 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? alejandro, everytime 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? hahahaha 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? chyba nie 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? nieee xD 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie 15. Udawałaś/eś orgazm? [wtf???] na to wchodzą dzieci, ogarnij się ! Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 26.12.10, 21:00 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? Po co Wam to? 2. Ile osób całowałaś/eś? Książkę o mnie piszesz? 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? nawet jeśli jestem lesbijką, to co z tego;d? 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? Ufff, nie zliczę tego. 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? To, czy jest innej płci. 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? Wtf.?! 7. Przeznaczenie? Dobry żart. 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? Za dużo ich xD. 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? Duuuużo... 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? Tylko ja, one jest moje i tylko moje! 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? Tak, dla jaj. 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? Nie, bo po co? 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? Bo to jedna... 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? Nie, lepiej działać solo. 15. Udawałaś/eś orgazm? Porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: 15 innych pytań. ^^ --> 26.12.10, 21:13 1. Tylko rodzince, hehe. d; 2. Ziiiiiiro. ;-D 3. Nein. 4. 2? Nie pamiętam, ale to w sumie nie były takie poważne.. xD 5. Oczy. <: 6. Mhm. ;-D 7. Nie. 8. Nie mam pojęcia. <: 8. Żadna. xDD 9. 1. ;-P 10. Nie. 12. Nie. 13. Yyy, nie. 14. Nie. 15. HAHAHAHAHA NEIN! Odpowiedz Link Zgłoś
k.c.a.k. Re: 15 innych pytań. ^^ --> 27.12.10, 10:45 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? 2 2. Ile osób całowałaś/eś? nie całowałam sie chyba że z rodziną 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? niee oprucz mamy. 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? 0 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? oczy 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? nie 7. Wierzysz w przeznaczenie? nom 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? nie wiem 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? richanna-cry 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? nie 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? tak i nie raz 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? nie wiem 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie 15. Udawałaś/eś orgazm? eem nie Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: 15 innych pytań. ^^ --> 27.12.10, 10:49 O kur*a, co za pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: 15 innych pytań. ^^ --> 27.12.10, 12:07 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? nie liczyłam 2. Ile osób całowałaś/eś? nie chcesz wiedzieć 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? nie 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? kilkoma 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? kolor oczu 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? możliwe xdd 7. Wierzysz w przeznaczenie? nie 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? ignorance 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? jest kilka takich. np. closer to the edge 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? z 4 osoby max 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? nie 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nie.przyjaciel to przyjaciel 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? tak 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie 15. Udawałaś/eś orgazm? nie Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka. Re: 15 innych pytań. ^^ --> 27.12.10, 12:14 1. Jeśli mam liczyć ile razy powiedziałam mamie kiedy byłam mała to dużo. A jeśli chłopakowi to raz/ 2.ale tak poważnie o.O to... z2-4 3.nie fuuuuuu 4. z15 .. 5. oczy i kolor włosów 6.tak 7.nie 8.Moje oczy są nadal zielone 9.Sometimes 10.1 11.tak jeden raz przez 2 dni 12. tak i jest OK 13.nie 14.nie 15.nieeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
sniegusia Re: 15 innych pytań. ^^ --> 27.12.10, 12:24 1. 5 2. 5 3. tak 4. nie pamiętam xdd 5. włoooosy 6. nie ;D 7. taaak 8. what do u want from me. 9. girl i'm tryin 10. jedna ; d 11 nie raz nie dwa ;D 12. nie 13. nie 14. tak. 15. NIE ; D Odpowiedz Link Zgłoś
thepretty Re: 15 innych pytań. ^^ --> 27.12.10, 12:36 1. Wgl, bo chcę to powiedzieć szczerze, gdy będę pewna. 2. 3. Nie. Chyba, że w policzek np. koleżankę. 4. Nie wiem, nie liczę, ale raczej mało. 5. Oczywiście wygląd rzuca się w oczy, ale wolę osobowość. 6. ooo tak! 7. Nie wiem sama do końca. 8. Nie zastanawiałam się nad tym. 9. Kilka jest. 10. 2. 11. Nie zdarzyło mi się to. 12. Tak. 13. Tak. 14. Nieee 15. Co za pytanie! (?) Jestem za młoda na takie rzeczy ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
nusska Re: 15 innych pytań. ^^ --> 27.12.10, 12:36 1. Prawdziwie - jednej. 2. 1 3. nie 4. 1 5.włosy xd 6. taak 7. nie 8. Nelly - Just a dream 9.JLS - Love you more 10. 2 11.nie 12.nie 13.tak 14.nie 15.nie Odpowiedz Link Zgłoś
aparatkaa. dziwne trochę *_* 27.12.10, 12:37 1. tylko osobom z rodziny m.in. mamie , tacie , bratu . po za tym to nikomu . 2. zero . 3. nie . 4. zero . 5. oczy . 6. chyba nie . 7. hmm , chyba nie . 8. jest kilka takich . 9. 'Cudownych Rodziców mam' 10. yy.. trzy ? <lol2> 11. hm. tak . 12. nie . 13. chyba nie . albo rodziców . 14. nie . 15. nie . Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 27.12.10, 12:54 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? mało, niewiem 2. Ile osób całowałaś/eś? kilka 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? no pewno XD ale nie w usta... 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? 0 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? oczy i włosy 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? nie 7. Wierzysz w przeznaczenie? tak 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? żadna... 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? też żadna 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? tylko ja ! XD 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? taaak 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? mhmm 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie 15. Udawałaś/eś orgazm? eeeeeeee o_O Odpowiedz Link Zgłoś
majabaja Re: 15 innych pytań. ^^ --> 27.12.10, 13:54 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? 2 2. Ile osób całowałaś/eś? 1 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? 1 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? 0 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? usta 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? nie 7. Wierzysz w przeznaczenie? tak 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? niewiem.. 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? dzień dobry kocham cie. 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? 1 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? tak 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? tak 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie 15. Udawałaś/eś orgazm? nie Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki rikkki 27.12.10, 23:27 > 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? żadnej... > 2. Ile osób całowałaś/eś? trzy lub cztery > 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? niee > 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? z żadną > 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? ogólnie rysy twarzy, później oczy (: > 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? tak i to bardzo > 7. Wierzysz w przeznaczenie? tak > 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? wszystkie 30STM > 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? heh nie wiem > 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? dwójka > 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? nie > 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nie > 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? nie wiem > 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie > 15. Udawałaś/eś orgazm? hahah nie xd Odpowiedz Link Zgłoś
bieber_forever Re: 15 innych pytań. ^^ --> 27.12.10, 23:32 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? tak 2. Ile osób całowałaś/eś? 4-5 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? tak mame xD 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? 0 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? zachowanie 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? kuba w 7. Wierzysz w przeznaczenie? nie wiem 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? nie wiem ale moze jb pick me ?!? 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? a ja kocham moja mame xD 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? 1 albo pol 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? 2 razy ups.......... 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? wariatka nie jestem 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? tak 15. Udawałaś/eś orgazm? no coments Odpowiedz Link Zgłoś
hanela. Re: 15 innych pytań. ^^ --> 28.12.10, 00:10 1. 2 2. 2 3.nie 4.3 5.twarz 6.noo 7.nie 8.nie wiemm 9.kocham Cie na zawsze-verba 10.2 11.taak 12.takk 13.niee 14.takk 15.nieee Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: 15 innych pytań. ^^ --> 28.12.10, 00:13 5 4 tak (raz po pijaku) 2 włosy, oczy tak tak Stiff Dylans - ever fallen in love . 3 nie nie tak nie nie Odpowiedz Link Zgłoś
paattii Re: 15 innych pytań. ^^ --> 28.12.10, 00:19 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'?wielu ale jeśli chodzi o chłopaków to 3... z tym że jednego tak jak się kocha przyjaciela, brata > 2. Ile osób całowałaś/eś?2 > 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci?nie. No chyba, że nie pamiętam tego > 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce?3 > 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci?ogólnie wygląd i ich sposób bycia > 6. Jesteś w kimś zadurzona/y?oj tak... ojciec mówi, że mnie wzieło > 7. Wierzysz w przeznaczenie?chyba tak > 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu?nie ma takiej lub jej nie słyszałam > 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym?"secrets" one republic > 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku?2. 3--->ale wtedy było by mało wygodnie > 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś?taaak... > 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem?tak. i to był błąd, który na szczęście udało się naprawić, > 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie?tego się nie wie nigdy. Czy kocha się jakąś osobę tak bardzo, żeby oddać za nią życie. Ale myślę, że byłabym naprawdę wiele w stanie poświęcić dla tej osoby. > 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz?nie. to jest paskudne;/ > 15. Udawałaś/eś orgazm?nie musiałam udawać;p Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: 15 innych pytań. ^^ --> 28.12.10, 00:50 1. Nie wiem dokładnie. Kilku osobom 2.nie licze takich zeczy 3.tak 4.Nie wiem, 2? 5.Wlosy, 6.raczej nie... 7.mam mieszane mysli na ten temat 8.Ich bin da- tokio hotel 9.Leb die sekunde- rowniez th. przypomina mi o "tamtym" Billu z przed 6 lat... 10.Wygodnie to jedna haha Ale spokojnie zmiescilyby sie 3 11. oj tak... 12.Nie 13.Tak... Zylam i zyje nadal . Dla kilku takich szczegolnych osob 14.Nie. 15. haha. Nienienie! Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. piętnaście innych odpowiedzi. 28.12.10, 01:14 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? nie wiem. 2. Ile osób całowałaś/eś? osiem? 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? tak. 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? nie wiem o.o 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? oczy 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? chyba tak. 7. Wierzysz w przeznaczenie? nie. 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? nie wiem 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? silverstein -my heroine 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? pięć? chociaż nawet osiem się zmieści! <: 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? lol, chyba 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? tak. zły pomysł. 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? nie wiem. 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie. 15. Udawałaś/eś orgazm? nie. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: 15 innych pytań. ^^ --> 28.12.10, 01:19 1. Pomijając rodzinę, jednej. 2. Dużo. Koło 15. 3. Tak. 4. Ze dwiema, może trzema. 5. Oczy. 6. Tak. 7. Tak. 8. Dużo. Nothing left to lose (The Pretty Reckless), Anna (Stone Sour)... 9. Jest kilka takich piosenek. 10.Trzy, może cztery. 11. Nie, zawsze przy tym myślę. 12. Tak. 13. Nie wiem. 14. Tak. 15. Raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 tu:) 28.12.10, 01:58 1. moim chłopakom. 2. dużo na serio.. około 15, albo więcej.. ale nie miej odrazu złego zdania o mnie całowałam się tylko z moimi chłopakami 3. taaak.. ;P 4. 3 ;D 5. oooczęttaa ;D 6. nom po uszka ;D 7. tak 8. oj każda po trochu.. 9. noł koments 10. nie wiem xD 11. no a jak 12. nie. 13. tak. 14. niestety tak... 15. tak jak gramy w zadania albo prawde z kumplami Odpowiedz Link Zgłoś