azi1002 Niewiele? 11.01.11, 20:50 W jakim ja się towarzystwie obracam, że nie spotkałam jeszcze na tyle głupiej osoby, która by robiła sobie "słiit focie". Stanowczo muszę zmienić wysublimowane kręgi inteligencji na plebejskie Barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 11.01.11, 20:53 taaa...skąd ja to znam... też sobie takie robiłam(jestem żałosna) i tak się będę śmiać XD najlepsze to są z kaczym dziobem masakra -.- robię sobie sama zdjęcia, bo nie lubię pozować pod czyjeś dyktando. ale z UMIAREM I UWAGĄ XD Odpowiedz Link Zgłoś
mavestha Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 11.01.11, 20:54 W sensie "z pozycji loda" No, z moim aparatem jest to raczej a-wykonalne zadanie. Poza tym nie lubię takich zdjęć, wole bardziej kreatywne prace. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_love Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 11.01.11, 21:03 Czasem .. bo nie ma mi kto zrobić..;D Ale to jest aż odrażające i na maxxa tandetne, to co opisałaś.. te 'laski' Wytapetowane i wyciągające usta..'-' zgadzam się z tobą..;] Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 11.01.11, 21:05 jestem uczulona na takie coś. brr. to mnie odrzuca XD Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 11.01.11, 21:08 Po prostu już nie mam na to słów. Jest to strasznie żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa ... 11.01.11, 21:14 Ja znam laski, które robią sobie fotki w szkolnych kiblach. Żałosne są... zresztą u mnie w szkole dziewczyny przynoszą do szkoły PROSTOWNICE. szczyt wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakcyjna ;/ 11.01.11, 21:12 A w życiu ! Jak widzę takie zdjęcia na nk czy fb to normalnie pękam ze śmiechu, no bo ludzie czy tak trudno jest ustawić samowyzwalacz, ale żeby chociaż nie było widać na zdjęciu tej pół metrowej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek29 zależy 11.01.11, 21:14 niektóre są nawet fajne...a inne to tylko do wyśmiania się nadają xD Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 11.01.11, 21:23 Nie robię sobie zdjęć. Zdjęcia ze słit dzióbkiem ani trochę do mnie nie przemawiają... Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 12.01.11, 17:52 te zdjęcia są obrzydliwe . kiczowate żałosne wkur.... mnie i to fest. słit focie z rączki , z góry , w kiblu , w lusterku albo w sklepach w przymierzalniach w ciuchach które tlko przymierzają aby być fajne , np w h&m a naprawdę ubierają się na bazarach i te miny i spojrzenia żałosne nienawidzę takich pustych lasek , bo zazwyczaj one takie są słit fotencje tak jak ich plastikowe właścicielki mnie odrzucają ; // ja nie mam żadnych śłit foci Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 12.01.11, 17:59 mhmm mam takie dwie. w końcu też jestem nastolatka, ale nie przepadam zbytnio za nimi . Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie ;) 12.01.11, 18:09 Robię sobie... ale nie myślę jak ty to ujęłaś... 'słit focie z rączki'... tylko po prostu tak zdjęcia moim zdaniem wychodzą lepiej gdy widzisz swoją twarz... robię sobie zazwyczaj z kumpelą i uważam ,że takie fotki są fajne i nie wyśmiewam ich jestem tolerancyjna (w stosunku do ciebie) żadnych i od nikogo zdjęć nie wyśmiewam... a jak ci się nie podobają to twój problem... Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia99 {klik} 12.01.11, 18:12 ja osobiście robie sobie sama foty tylko ustawiam czas i po załozmy 2,5,lub 10 sekundacvh smao robi mi zdjecie nawet na hustawce sama sobie robiłam takie ładne jak ktoś chce to może a takie sweet chcąś sie pochwalić a paratem i lustrem xD Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 12.01.11, 18:16 O Matko. Jasne, że sobie nie robię. Jak ktoś lubi, to niech sobie trzaska sweet focie. Nie ma to jak dodać 10 zdjęć np. na naszą klasę, a wszystkie z rączki i jeszcze takie same:p Zabawne są takie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 12.01.11, 18:22 nienawidzę fotek w lustrze, do tego jak lustro jest brudne lub gdy widać inne rzeczy z łazienki lub pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy002 Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 12.01.11, 19:20 ciekawe jak "słitaski" zareagowały na ten wątek ja jeśli już robię sobie jakieś fotki sama to ustawiam samowyzwalacz. hello, nawet w zwykłej cyfrówce jest coś takiego! a te usteczka to już w ogóle porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 14.01.11, 20:37 I na co im lustrzanki, skoro one robią tylko badziewne słit focie, nie? :o Hah! Mam jedną fotkę w lusterku. Looool! Z koleżanką w łazience zrobiłyśmy sobie dla łachu. Ona aparatem a ja telefonem, ale jeszcze wtedy takie zdjęcia nie były modne. A tak ogółem, to jak widzę takie zdjęcie to.... mam mieszane uczucia. o,- Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: / 16.01.11, 20:38 niektóre są tak żałosne , że tylko puknąć się w czoło -.- albo w ścianę . Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 16.01.11, 20:50 ;o wątek był nawet u mnie ale dawno temu ;d mnie to osobiście irytuje albo jak zdj. jest w lustrze... i widać jakieś plamy np. fluid albo tusz...wrr..masakra Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 16.01.11, 23:03 mnie te zdjęcia strasznie bawią, czasami robię takie zdjęcie przy lustrze i z śmiesznymi minami razem z koleżankami żeby się pośmiać,ale nigdzie nie wstawiam tych zdjęć . Odpowiedz Link Zgłoś
kika1702 Re: 'słit focie z rączki' jak to mówią... 19.01.11, 20:36 ja lubię robić zdjęcia ale bardziej komuś niż sobie Odpowiedz Link Zgłoś