zeroplastic Re: Klasowe ksywki :) 27.03.11, 16:58 U mnie sa przezwiska jak np. Chłopaki: mucha. ogon, kuczyniak, słowik, kojot, matejko, zielek Dziewczyny: malina, byłeńka, sznela, szluga, fochwomen, pobudka Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Klasowe ksywki :) 27.03.11, 21:55 U nas chyba nie ma takich ksywek, jest jedna: Mama xd chłopaki tak kiedyś zaczęli mówić na jedną dziewczynę i juz tak zostało Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Klasowe ksywki :) 28.03.11, 21:04 U mnie jest dośc oryginalnie xD Szałma (ja ^^), Women (taki pedałek, nie dziewczyna ;P), Plastik, Mieciu, Rumun, Czesia (gościu, nie dziewczyna), Zioło, a na pewną grupę osób mówimy cioty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie O czymś zapomniałam... ;) 28.03.11, 21:07 Są jeszcze Nikt (właściwie to dwóch) i Pedobear Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 ;] 28.03.11, 21:14 Dośka , Donia , Kaulitz, KillBill, Motel, Billowa, Pani D [ od boy`a] sadełko [odrazu wytłumaczę nie mam sadła poprostu w jakimś durnym przedstawieniu grałam lisa który tak się nazywał ], Emo , Kura , Świr ...oj dużo tego ..hehe to zależy od dnia , ale najczęściej Kaulitz Odpowiedz Link Zgłoś
dziurka Re: Klasowe ksywki :) 28.03.11, 21:18 Gruszka, Gumiś, Dziura, oLenka, Gruby, Mariola (chłopak ) , Lu$, Cornelia, Smerfetka, Jula (w rzeczywistości dziewczyna ma na imię Justyna) Edek (Ewelina), Kajko, Adocha, Petit, Baszunia, Grzybek, i to chyba tyle. Często mówimy do siebie po nazwisku ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_bejbe Re: Klasowe ksywki :) 28.03.11, 21:58 Sępuś- nw dlaczego Boja- taki duży jest Kaziu- od nazwiska Szczurek- twarz xd Siwy- włosy Kudłaty- włosy Gizon- nikt nie wie dlaczego, ale i tak jest Gizon ;p i to chyba tyle, ale jak mi się przypomni to dopiszę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kc_bejbe Re: Klasowe ksywki :) 28.03.11, 22:10 i jeszcze Mikrofalówka z Gumisiolandii ;d Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 29.03.11, 16:35 leśny kret sierota mudżyna czarna stalowa noga headshot tutek karaś duchu erni ptachu dida koza i EMO that's me haha nie że mam styl scene no ale skoro mają mnie za gatunek muzyki no to faaajnie Odpowiedz Link Zgłoś
edziu xD 31.03.11, 18:16 U nas jest duuużo xD np.: Futrzak, Bizon (to jest ten sam koleś), Dżonny, Maniek, Szczypior, Jamnik, Slantingajs(ma zeza, a jak co to to właśnie jest po angielsku), Adaśko (ale to raczej od imienia), Kowal, Czałder, Paker, Grubcio, Gremlin, Mercia, Skrzacik no i jeszcze Mop xD wiem, mam trochę zrytą klasę, ale i tak myślę, że jest najlepsza pod słońcem xD Odpowiedz Link Zgłoś
ziemniak < 33 08.04.11, 13:27 Seba , Wiesia , Hochland , Buła , Sienkiewicz < wszystkie te przezwiska są na dziewczyny > , xd Odpowiedz Link Zgłoś
yyep : D 08.05.11, 10:50 Deway, Stelmach, Rutek, Jajo, Mięso, Mucha, Loczek, Kudłata, Gnom. Odpowiedz Link Zgłoś
sutanisuwafu Re: Klasowe ksywki :) 10.06.11, 17:43 Gołąb, Szatan, Kędzior, Buźka, Józek, Fredzio, Niunia, Czoko, Matrix, Psorka, Milka, Pyśka.. Tyle sobie przypomniałam <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Klasowe ksywki :) 10.06.11, 19:55 na taką jedną dziewczynę mówimy Andrzej xd , albo też na taką innną KUTAS haha xd a tak to różne inne ale już takie 'zwykłe' ;p Odpowiedz Link Zgłoś
milk.a Mały Potwór 12.06.11, 22:57 Na mnie mówią Emajla (od Emilii), prócz tego to: Kulfon, Królik, Jajo, Budzik... Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen13 Re: Klasowe ksywki :) 12.06.11, 23:16 Na mnie mówią po prostu Ada, albo Andzia, ale zdarza się też podpaska.. A reszta: Kubuś, Maciuś, Kupa, Tampon, Smalec/Smalczyk, Szkieletor, Smrodek, Voldi, Snape... Odpowiedz Link Zgłoś
yorks Re: Klasowe ksywki :) 14.06.11, 19:23 eMiL Carloss Sherszeń\Sher Kisiel Gad\ Gadzik jDj\AnDzIa Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Klasowe ksywki :) 14.06.11, 19:59 Kromka, Cycu, Wazel, Tosik, Pepe, Kości itp. Ajj. dużo tego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch99 Re: Klasowe ksywki :) 14.06.11, 20:05 Heh. My mamy klasową rodzinke i to nam tworzy przezwiska. np. Bridge , Buła , Maniek , bożena (to chłopak) , Genowefa , Szyszka , Wasik itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Klasowe ksywki :) 14.06.11, 20:07 dziewczyny: kindżol, dusia, dżasta, oldża, święta/święciol, emsi, feru/ferumbras panowie: marciol, ładet/czarny, chomik, szczurek, waweł, hojar, macias, budziol, dżazga, sandał, major, lucek, dżony, polak/polaczkowski, grzywa, berli Odpowiedz Link Zgłoś
nietwojasprawa Re: Klasowe ksywki :) 14.06.11, 20:12 Maniuś- ja : D Guma,Jozin,Afroedyta,Skols,Zeszyt,Buszmen(buszmen ma jeszcze inne przezwiska między innymi Foka, Morświn i Sobońka),Kura,Sznycel,Wronionka i Szakal. : D Odpowiedz Link Zgłoś
malowana505 Re: Klasowe ksywki :) 14.06.11, 20:12 Dżaga-i od razu mówię,że nie moje,bo dody nienawidzę (celowo napisałam z małej litery) Odpowiedz Link Zgłoś
magicaleks Hah xd 14.06.11, 20:17 Moja to jest Aleks. Ale np. na moją przyjaciółką Paulę mówią Paulin! ;p Na jednego chłopaka mówią Eliza, a na drugiego, największego fana Seleny Gomez w szkole mówią Selena. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
litte_pearl Re: Klasowe ksywki :) 14.06.11, 20:53 Olvis (Ja ;D) Żydek Edek Tosia Kozioł Utas (od Łukasz ) Chudy albo Duży Rolnik (dziewczyna ;p) Tomaszek Natka Królik albo Króliczek No i to tyle ;D Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5008 Re: Klasowe ksywki :) 15.06.11, 17:27 My oryginalnych ksyw nie mamy... Ja (Martyna) -Marta,Mersi Martyna-Martyskia,Martii Szymon-Szym,Szymo,Szampon Michał- Micha,Barcelona Magda-Madzia Luiza-Iza,Lui Kuba-Kubek,Kupka Paulina-Paula,Palka,Pralka Mikołaj-Miki,Mikuś,Święty Kacper-Kacpi Norbert-Norbi,Sędzia Sebastian-Sebs,Seba Bartek-Barti,Bat Kacper-Kacpek Kuba-KUBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Martyna-Martysia Amelka-Mela Amelka-Amela Karolina-Karo,Kara Ola-Olka Dominika-Domka,Domi Zuzia-Zuza,Zozol Łucja-Łuci,Łuk Wiktoria-Wiki,Chudzielec Julia-Jula,Luka Klaudia-Klaudiak wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Klasowe ksywki :) 15.06.11, 17:40 Na mnie mówią Wiewiór lub Wiewióra i to już od podstawówki. W 6 czy 5 klasie mielismy przedstawiać takie jakby krótkie scenki i ja byłam wiewiórką i od tego czasu zostałam Wściekłą Wiewiórą a potem po prostu Wiewiórą. Oprócz tego w mojej klasie jest Oscyp, Makaron, Koza, Kłoda, Żaba i takie tam różne Odpowiedz Link Zgłoś
paulainka13574 Re: Klasowe ksywki :) 15.06.11, 17:51 Doma,Dida,Kadzia,Kiszkin,Kudlik,Rychu,Muraś,Lewy,Strzała, Odpowiedz Link Zgłoś