Dodaj do ulubionych

Problem z włosami ;//

14.01.11, 17:33
Mam problem z elektryzującymi się włosami! Czy macie może jakieś sprawdzone sposoby na tego typu problem?? Próbowałam moczoną szczotką do włosów, ale przestałam, bo mogą się potem łamać. Pomóżcie! kiss* ;//
Obserwuj wątek
    • linda Re: Problem z włosami ;// 14.01.11, 17:37
      Łamać ?! pierwsze słyszę !!! Nie wiem .....ale dużo osób ma z tym problem W ZIMIE wink
      • totallyscrewed Re: Problem z włosami ;// 14.01.11, 17:48
        a może stosuj odżywkę i szampon prostujący włosy. Ja tak robie i mi się nie elektryzuja ani nic smirk
        • stop_it Jedwab do włosów;) 14.01.11, 21:53
          zapobiega elektryzowaniu sie wlosow i nie beda ci sie po nim napewno lamac bo dziala troche jak odzywka. wlosy sa gladkie, miekkie , ale nie przesadz z iloscia bo je przetluscisz wink lepiej miec za malo i dolozyc niz za duzo i myc glowe wink
          • zuzia_29 Re: Jedwab do włosów;) 14.01.11, 23:05
            nie wiem jak ci pomoc, ale mi tez sie elektryzuja wlosy i wystarczy jak po prostu uzywam odzywki do wlosow za kazdym razem jak myje i juz sie nieelektryzujasmile
            Bez odzywki ani ruszsmile
        • paulina88 Re: Problem z włosami ;// 18.02.11, 23:25
          Jak rozmawiałam z nauczycielem od fizyki to on mówił, że wtedy są włosy przesuszone czy coś . więc jeśli sie tak elektryzują to może są zbyt suche ? ..
    • nati123 Re: Problem z włosami ;// 18.02.11, 23:15
      też tak mam. uncertain i mi to bardzo sie elektryzują i nic nie pomaga. ; //
    • kasiulqa Mam taki sam problem xD 19.02.11, 18:05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka