Dodaj do ulubionych

Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku/

• apollina ___ Tu 15.01.11, 14:03
      serio nie wiesz ??
      nie widzisz ludzoi w szkole ? o.O

no co sie nosi ? rurki, bluze ?
      czego słuchają ? - 1/10 biebera, 4/10 pop, 3/10 metal, i inne

no na logike pojdz, albo zmyśl, tak trudno ?!
    • riki1246 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 14:03
      1. Słuchać muzyki , spotykać się z przyjaciółmi ( znajomymi ) , bawić się z psem
      2. humor , szczerość , punktualność , optymizm , bycie sobą , zaufanie
      3. Przeważnie rurki i t - shirt , buty za kostke lub trampki
      4. Różnie
      5. Pop i Hip -Hop
      6. Różme
      • ta_obca Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 14:09
        1. pisanie, komponowanie, gra na komputerze, słuchanie muzyki
        2. szczerość, punktualność, altruizm
        3. t-shirty, rurki, trampki
        4. zależy
        5. rock, alternatywna, klasyka, ew. pop
        6. siatkówka, koszykówka, ręczna, nożna, baseball, halówka, tenis stołowy itd...
    • phraine Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 14:15
      -co lubicie(np.robić), rysowa,robic zdjecia
      -co cenicie(w ludziach,jakie wartości), przedewszystkim szczerość
      -co ubieracie,skinny jeans,tunika,baleriny głównie : )
      -jak spędzacie czas,najczęściej na sportowo : ) eq. rysuje / robię zdjecia
      -jakiej muzyki słuchacie(gatunek) rock
      -jaki sport uprawiacie głównie jazda konna ale wszystkigo próbuję : )
    • rabid_squirrel Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 14:19
      - grać na gitarze
      - inteligencje, praktycznoć
      - rurki t-shirty
      - grając na gitarze i spotykać się z przyjaciółmi
      - rock,metal
      - karate, siatkówka
    • kasia23101 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 14:26
      - słuchać muzyki, imprezować, odpoczywać, oglądać filmy..
      - szczerość..
      - zależy gdzie się wybieram ale najczęściej t-shirty, rurki, adidasy
      - zależy
      - klubowej
      - siatkówka i pływanie
    • mweezy . 15.01.11, 19:15
      Co lubię robić: spać, spacerować, jeździć na rowerze, czytać, pisać, śpiewać, fotografować, pozować do zdjęć, oglądać filmy, interesuję się też aktorstwem i masą innych rzeczy.

Co cenię w ludziach: głównie tolerancję, inteligencję, obiektywność, takt, empatię, szczerość, pewność siebie, konsekwencję w dążeniu do celu.

Co ubieram: ee, ubrania?

Jak spędzam czas: robiąc to co lubię, bądź wypełniając jakieś swoje obowiązki.

Jakiej muzyki słucham: pop, rock, metal, punk, trochę takiego nie do końca electro, muzyki poważnej.

Jaki sport uprawiam: ćwiczę na wf, to wystarczająco dużo. W wolnych chwilach jeżdżę na rowerze dla przyjemności, jeśli oczywiście warunki sprzyjają.
    • meggi_13 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:20
      -co lubicie: rysować, a z jedzenia to owoce, naleśniki i sok pomarańczowy, ze słodyczy to Maltesers albo Magic Stars
      -co cenicie: szczerość i lojalność jak nić w świecie
      -co ubieracie, na luzie ale ze stylem.
      -jak spędzacie czas, różnie, przyjaciele, komp, hobby etc.
      -jakiej muzyki słuchacie(gatunek) pop/rock/dance(ostatnie rzadko)
      -jaki sport uprawiacie uwielbiam pływanie, jajzdę na rowerze, tenis i badminton smile
    • muszelka Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:22
      1 kocham czytać i słuchać muzyki.
      2 szczerość ,pomoc w potrzebie.
      3 trampki ,rurki ,za duże bluzy.
      4 metal serce ,hard rock ,blues.
      5 łyżwy/rolki. XDD
    • jonaska97 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:29
      -grać na gitazre,czytać książki
      -szczerość,prawdomówność
      -t-shirty,rurki,jeansy
      -ze znajomymi,w domu z rodziną,chodze na sesje zdjęciowe itp
      -rock
      - --
    • arasha Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:32
      1.sluchac muzyki (eminem),ogladac horrory, spiewac pod prysznicemsmile
      2.poczucie humoru, szczere, zero plastiku, zadni fani bibera!
      3.legginsy, jeansy, bluzy z kapturen,t-shirty, ogólnie nie nosze "dziewczecych" ciichów
      4.muza, net, filmy, kumpele
      5.eminem -rap, hip-hop!!!!
      6.ja biegam, plywam, gram w basetball(bajsboj)
    • green_alien Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:33
      Masz dziwną szkołę, w której nauczyciele myślą, że każdy nastolatek jest taki sam. Nie da się zrobić "portretu nastolatka", każdy jest inny. No, ale teraz większość nastolatków pali, ćpa, jest emo/pokemonem. Dziewczyny zachowują się jak .......(pomińmy to) i lesbijki. Całują się ze sobą, noszą skąpe stroje i zawsze mają prezerwatywę w torebce na imprezie. Istnieją również metale, grunge'owcy, punki etc. Oraz przeciwna grupa czyli pokemony,parapety....
      Są również normalni, niczym się nie wyróżniający na pozór ludzie. Spróbuj to pomieszać, powodzenia. I gratuluję inteligentnych nauczycieli. Współczuję takiej pracy domowej.
    • akka Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:38
      -czytać książki, słuchać muzyki, spotykać się z przyjaciółmi
      -szczerość
      -zazwyczaj rurki i jakaś bluza
      -uczę się, pisze na gg
      -pop,rock,metal, punk, wszystkiego po trochu
      -siatkówkę big_grin
    • green_alien Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:38
      Przepraszam, zapomniałam odpowiedzieć na pytania.
      - Lubię słuchać muzyki, czytać książki, grać na gitarze.
      - Szczerość i pomysłowość.
      - Ubranie tongue_out. Nie no, dobra : spodnie, buty, koszula.Nic szczególnego. Ma być po mojemu, nie rzucające się w oczy i wygodne.
      - Przeróżnych odmian rocka. Od alternatywnego po funk rock'a.
      - Unihockey, piłka nożna, żeglarstwo.
    • linda Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:42
      Lubię : siedzieć na kotku , śmiać , kąpać i spać

Cenię w ludziach uczciwość , normalność , rozsądek , szczerość

Ubieram najczęściej ubrania wink ściślej mówiąc spodnie ( rurki ), T-shirt itp.

Spędzam czas raz miło , raz beznadziejniee....zależy od humoru , otoczenia. Przeważnie wracam ze szkoły po południu , siadam na kompa , jem , uczę się , może wyjdę gdzieś od czasu do czasu... Kąpię się i idę lulu wink

Słucham muzyki każdej...najczęściej pop , rock

Jaki sport uprawiam ? Śpię ......
      • limka Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:49
        Lubię spać.
        Wrażlwość.
        W ubrania.
        Różnie.
        Rock.
        Aktualnie jeżdżę na łyżwach.
    • sopwil / 15.01.11, 19:53
      - lubię słuchac muzyki, robic zdjęcia, spotykac się z przyjaciółmi, czasem/często lubię się uczyc. o.o i robic zakupy, oczywiście lubię. tongue_out Linkin Park i Nirvanę lubię, albo raczej uwielbiam. Marsów lubię, i lubię moją szkołę. lubię też powtarzac cały czas słowo "lubię"
      - szczerośc, to że nie pożądają za modą (dobrze to ujęłam?), to że są inni, i nie czują się lepsi.
      no i poczucie humoru ofc, ale to nie jest tak ważne.
      - zazwyczaj ubrania/ciuchy jak kto woli. ;d
      - na czytaniu książek, łażeniu po wsi tongue_out, "siedzeniu" na komputerze, robieniu zdjęc.
      - rock i podgatunki rocka, czasem pop.
      -ojej. zależy. jak mam fazę na siatkę, to gram w siatkę, jak na piłkę nożną, to gram w nożną itd...
    • mila13 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:54
      No to tak!
      co lubicie(np.robić),- Chodzić na koncerty,oglądać TV,czytać książki,słuchać muzyki,robić zdjęcia,siedzieć na necie itd.
      > -co cenicie(w ludziach,jakie wartości),- szczerość,poczucie humoru,tolerancje,inteligencje.
      > -co ubieracie,-zalezy kiedy bo jak chodzę do szkoły to zazwyczaj spodnie rurki i bluza albo jakiś sweterek,za to jak nie ma szkoły zupełnie inaczej się ubieram.
      > -jak spędzacie czas,- to co wymieniłam w pierwszym punkcie tongue_out
      > -jakiej muzyki słuchacie(gatunek) rock,pop,punk,funk,grunge,reggae,muzyka alternatywna
      > -jaki sport uprawiacie - na dzień dzisiejszy nie uprawiam żadnego sportu ale przez pewien czas(dość krótko)jeździłam konno(teraz nie mam jak bo mieszkam na takim zadupiu że tu nie ma stadnin).
    • decode okej. 15.01.11, 19:54
      -spać.
      -szczerość, poczucie humoru.
      -to, co mi się podoba.
      -z przyjaciółmi, przed laptopem/tv, przy książce.
      -rock/pop.
      -siatkówka.
    • nick_jonas_jb Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:57
      -co lubicie(np.robić), rysować, słuchać muzyki, grać na gitarze
      -co cenicie(w ludziach,jakie wartości), szczerość, otwartość, poczucie humoru
      -co ubieracie, ciuchy xd a jeśli chodzi o to jakie to takie normalne, nie lubię wyróżniać się z tłumu ;p
      -jak spędzacie czas, oglądając TV
      -jakiej muzyki słuchacie(gatunek) POP
      -jaki sport uprawiacie jedyne co robię w kierunku sportu to WF a i tak go nienawidzę
    • kropeczka23 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:57
      - serwować po necie, spotykać się z przyjaciółką, dyskoteki ;*
      - szczerość, poczucie humoru (nie cierpię kłamstw i oszustwa)
      - legginsy lub rurki, t-shirt lub tuniki, trampyy xd
      - na necie, spotkania z ludźmi, zajmowanie się rocznym bratem
      - reggae, hip-hop, pop
      - właściwie żaden, ale najbardziej lubię kosza i siatkę, a najlepiej mi idzie w nożnej xd

big_grinkropeczka23
    • linnel Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:59
      - lubię czytać, oglądać filmy, biegać : )
      - szczerość, oraz to że mają własne zdanie, myślą samodzielnie
      - Ubieram się normalnie, jeansy T-shirt, bluza
      - Różnie
      - Indie rock, rok, rock alternatywny
      - Biegam ; )
    • kingella24 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 20:04
      Lubię czytać książki i grać w pasjansa (kocham). W ludziach cenię szczerość i uczciwość, wkurza mnie jak ktoś nie ma tych cech. Ubieram się na luzie, najczęściej bluza z kapturem, t-shirt i jeansy. Najwięcej wolnego czasu spędzam na pogaduchach z przyjaciółkami. Słucham popu, reagge, techno i czasem rocka. Ze sportów najbardziej lubię pływanie i kolarstwo.
    • rememberina Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 20:07
      - lubię słuchać muzyki, oglądać filmy, robić rzeczy, których nigdy wcześniej nie robiłam
      - cenię sobie szczerość, lojalność i poczucie humoru
      - ubieram się jak chcę, nie dożę za modą
      - najczęściej spędzam czas we własnym pokoju (czytam, oglądam filmy itp.), ale lubię też wypady na miasto
      - słucham rocka i bluesa
      - najczęściej jest to siłownia... albo joga smile
    • elenkaa Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 20:15
      - lubię słuchać muzyki, grać na gitarze.
      - cenię w ludziach szczerość, prawdomówność.
      - ubieram... rurki i koszulke zwykle big_grin
      - znajomi, muzyka, rysowanie, czytanie, gitara.
      - rock, rock alternatywny, punk rock.
      - siatkówka.
    • by_moonlight Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 22:01
      - Lubię słuchać muzyki, oglądać filmy, czytać książki, czasem też pisać opowiadania
      - Szczerość i wyrozumiałość
      - Głównie jeansy, jakaś bluzka i bluza
      - Głównie słuchając muzyki (w domu czy na dworze - muzyki słucham praktycznie bez przerwy wink ), spotykając się ze znajomymi
      - Najczęściej metalu
      - Nie uprawiam konkretnego sportu. Lubię pływać i jeździć na rowerze. Czasem siatkówka czy ping-pong ( big_grin ), jeśli mnie zmuszą. ^^
    • janvier Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 22:06
      - czytać, oglądać filmy, spotykać się z przyjaciółmi, siedzieć na komputerze i jeść słodycze smile
      - lojalność, uczciwość, wyrażanie własnych myśli, oryginalność smile
      - to co chcę smile
      - tak jak chcę smile
      - ogólnie to rock, ale lubię też inne gatunki. Ogólnie to co mi wpadnie w ucho smile
      - siatkówka i lubię też ćwiczyć np. na siłowni.. na bieżni smile i ćwiczenia rozciągające smile
      • theafelicitatis Odpowiedzi... 15.01.11, 22:15
        1. Grać na gitarze, śpiewać, czytać książki, pisać.
        2. U ludzi zwracam uwagę na to, czy są oni empatyczni, pomocni, jak mowią i czy nie przeklinają.
        3. Ale że my w co się ubieramy? Yhm... spodnie, koszulki (zazwyczaj T-shirty), czasami elegancko (rzadko). Buty - normalne, nie lansiarskie, w zimę chodzę w glanach smile
        4. Na komputerze, grając na gitarze, spotykając z przyjaciółmi.
        5. Hm... rock i czasami metal.
        6. Chyba żaden... Może ręczną i koszykowkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka