apollina ___ Tu 15.01.11, 14:03 serio nie wiesz ?? nie widzisz ludzoi w szkole ? o.O no co sie nosi ? rurki, bluze ? czego słuchają ? - 1/10 biebera, 4/10 pop, 3/10 metal, i inne no na logike pojdz, albo zmyśl, tak trudno ?! Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 14:03 1. Słuchać muzyki , spotykać się z przyjaciółmi ( znajomymi ) , bawić się z psem 2. humor , szczerość , punktualność , optymizm , bycie sobą , zaufanie 3. Przeważnie rurki i t - shirt , buty za kostke lub trampki 4. Różnie 5. Pop i Hip -Hop 6. Różme Odpowiedz Link Zgłoś
ta_obca Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 14:09 1. pisanie, komponowanie, gra na komputerze, słuchanie muzyki 2. szczerość, punktualność, altruizm 3. t-shirty, rurki, trampki 4. zależy 5. rock, alternatywna, klasyka, ew. pop 6. siatkówka, koszykówka, ręczna, nożna, baseball, halówka, tenis stołowy itd... Odpowiedz Link Zgłoś
phraine Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 14:15 -co lubicie(np.robić), rysowa,robic zdjecia -co cenicie(w ludziach,jakie wartości), przedewszystkim szczerość -co ubieracie,skinny jeans,tunika,baleriny głównie : ) -jak spędzacie czas,najczęściej na sportowo : ) eq. rysuje / robię zdjecia -jakiej muzyki słuchacie(gatunek) rock -jaki sport uprawiacie głównie jazda konna ale wszystkigo próbuję : ) Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 14:19 - grać na gitarze - inteligencje, praktycznoć - rurki t-shirty - grając na gitarze i spotykać się z przyjaciółmi - rock,metal - karate, siatkówka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia23101 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 14:26 - słuchać muzyki, imprezować, odpoczywać, oglądać filmy.. - szczerość.. - zależy gdzie się wybieram ale najczęściej t-shirty, rurki, adidasy - zależy - klubowej - siatkówka i pływanie Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 15.01.11, 19:15 Co lubię robić: spać, spacerować, jeździć na rowerze, czytać, pisać, śpiewać, fotografować, pozować do zdjęć, oglądać filmy, interesuję się też aktorstwem i masą innych rzeczy. Co cenię w ludziach: głównie tolerancję, inteligencję, obiektywność, takt, empatię, szczerość, pewność siebie, konsekwencję w dążeniu do celu. Co ubieram: ee, ubrania? Jak spędzam czas: robiąc to co lubię, bądź wypełniając jakieś swoje obowiązki. Jakiej muzyki słucham: pop, rock, metal, punk, trochę takiego nie do końca electro, muzyki poważnej. Jaki sport uprawiam: ćwiczę na wf, to wystarczająco dużo. W wolnych chwilach jeżdżę na rowerze dla przyjemności, jeśli oczywiście warunki sprzyjają. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:20 -co lubicie: rysować, a z jedzenia to owoce, naleśniki i sok pomarańczowy, ze słodyczy to Maltesers albo Magic Stars -co cenicie: szczerość i lojalność jak nić w świecie -co ubieracie, na luzie ale ze stylem. -jak spędzacie czas, różnie, przyjaciele, komp, hobby etc. -jakiej muzyki słuchacie(gatunek) pop/rock/dance(ostatnie rzadko) -jaki sport uprawiacie uwielbiam pływanie, jajzdę na rowerze, tenis i badminton Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:22 1 kocham czytać i słuchać muzyki. 2 szczerość ,pomoc w potrzebie. 3 trampki ,rurki ,za duże bluzy. 4 metal ,hard rock ,blues. 5 łyżwy/rolki. XDD Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska97 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:29 -grać na gitazre,czytać książki -szczerość,prawdomówność -t-shirty,rurki,jeansy -ze znajomymi,w domu z rodziną,chodze na sesje zdjęciowe itp -rock - -- Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:32 1.sluchac muzyki (eminem),ogladac horrory, spiewac pod prysznicem 2.poczucie humoru, szczere, zero plastiku, zadni fani bibera! 3.legginsy, jeansy, bluzy z kapturen,t-shirty, ogólnie nie nosze "dziewczecych" ciichów 4.muza, net, filmy, kumpele 5.eminem -rap, hip-hop!!!! 6.ja biegam, plywam, gram w basetball(bajsboj) Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:33 Masz dziwną szkołę, w której nauczyciele myślą, że każdy nastolatek jest taki sam. Nie da się zrobić "portretu nastolatka", każdy jest inny. No, ale teraz większość nastolatków pali, ćpa, jest emo/pokemonem. Dziewczyny zachowują się jak .......(pomińmy to) i lesbijki. Całują się ze sobą, noszą skąpe stroje i zawsze mają prezerwatywę w torebce na imprezie. Istnieją również metale, grunge'owcy, punki etc. Oraz przeciwna grupa czyli pokemony,parapety.... Są również normalni, niczym się nie wyróżniający na pozór ludzie. Spróbuj to pomieszać, powodzenia. I gratuluję inteligentnych nauczycieli. Współczuję takiej pracy domowej. Odpowiedz Link Zgłoś
akka Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:38 -czytać książki, słuchać muzyki, spotykać się z przyjaciółmi -szczerość -zazwyczaj rurki i jakaś bluza -uczę się, pisze na gg -pop,rock,metal, punk, wszystkiego po trochu -siatkówkę Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:38 Przepraszam, zapomniałam odpowiedzieć na pytania. - Lubię słuchać muzyki, czytać książki, grać na gitarze. - Szczerość i pomysłowość. - Ubranie . Nie no, dobra : spodnie, buty, koszula.Nic szczególnego. Ma być po mojemu, nie rzucające się w oczy i wygodne. - Przeróżnych odmian rocka. Od alternatywnego po funk rock'a. - Unihockey, piłka nożna, żeglarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:42 Lubię : siedzieć na kotku , śmiać , kąpać i spać Cenię w ludziach uczciwość , normalność , rozsądek , szczerość Ubieram najczęściej ubrania ściślej mówiąc spodnie ( rurki ), T-shirt itp. Spędzam czas raz miło , raz beznadziejniee....zależy od humoru , otoczenia. Przeważnie wracam ze szkoły po południu , siadam na kompa , jem , uczę się , może wyjdę gdzieś od czasu do czasu... Kąpię się i idę lulu Słucham muzyki każdej...najczęściej pop , rock Jaki sport uprawiam ? Śpię ...... Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:49 Lubię spać. Wrażlwość. W ubrania. Różnie. Rock. Aktualnie jeżdżę na łyżwach. Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 15.01.11, 19:53 - lubię słuchac muzyki, robic zdjęcia, spotykac się z przyjaciółmi, czasem/często lubię się uczyc. o.o i robic zakupy, oczywiście lubię. Linkin Park i Nirvanę lubię, albo raczej uwielbiam. Marsów lubię, i lubię moją szkołę. lubię też powtarzac cały czas słowo "lubię" - szczerośc, to że nie pożądają za modą (dobrze to ujęłam?), to że są inni, i nie czują się lepsi. no i poczucie humoru ofc, ale to nie jest tak ważne. - zazwyczaj ubrania/ciuchy jak kto woli. ;d - na czytaniu książek, łażeniu po wsi , "siedzeniu" na komputerze, robieniu zdjęc. - rock i podgatunki rocka, czasem pop. -ojej. zależy. jak mam fazę na siatkę, to gram w siatkę, jak na piłkę nożną, to gram w nożną itd... Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:54 No to tak! co lubicie(np.robić),- Chodzić na koncerty,oglądać TV,czytać książki,słuchać muzyki,robić zdjęcia,siedzieć na necie itd. > -co cenicie(w ludziach,jakie wartości),- szczerość,poczucie humoru,tolerancje,inteligencje. > -co ubieracie,-zalezy kiedy bo jak chodzę do szkoły to zazwyczaj spodnie rurki i bluza albo jakiś sweterek,za to jak nie ma szkoły zupełnie inaczej się ubieram. > -jak spędzacie czas,- to co wymieniłam w pierwszym punkcie > -jakiej muzyki słuchacie(gatunek) rock,pop,punk,funk,grunge,reggae,muzyka alternatywna > -jaki sport uprawiacie - na dzień dzisiejszy nie uprawiam żadnego sportu ale przez pewien czas(dość krótko)jeździłam konno(teraz nie mam jak bo mieszkam na takim zadupiu że tu nie ma stadnin). Odpowiedz Link Zgłoś
decode okej. 15.01.11, 19:54 -spać. -szczerość, poczucie humoru. -to, co mi się podoba. -z przyjaciółmi, przed laptopem/tv, przy książce. -rock/pop. -siatkówka. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:57 -co lubicie(np.robić), rysować, słuchać muzyki, grać na gitarze -co cenicie(w ludziach,jakie wartości), szczerość, otwartość, poczucie humoru -co ubieracie, ciuchy xd a jeśli chodzi o to jakie to takie normalne, nie lubię wyróżniać się z tłumu ;p -jak spędzacie czas, oglądając TV -jakiej muzyki słuchacie(gatunek) POP -jaki sport uprawiacie jedyne co robię w kierunku sportu to WF a i tak go nienawidzę Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:57 - serwować po necie, spotykać się z przyjaciółką, dyskoteki ;* - szczerość, poczucie humoru (nie cierpię kłamstw i oszustwa) - legginsy lub rurki, t-shirt lub tuniki, trampyy xd - na necie, spotkania z ludźmi, zajmowanie się rocznym bratem - reggae, hip-hop, pop - właściwie żaden, ale najbardziej lubię kosza i siatkę, a najlepiej mi idzie w nożnej xd kropeczka23 Odpowiedz Link Zgłoś
linnel Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 19:59 - lubię czytać, oglądać filmy, biegać : ) - szczerość, oraz to że mają własne zdanie, myślą samodzielnie - Ubieram się normalnie, jeansy T-shirt, bluza - Różnie - Indie rock, rok, rock alternatywny - Biegam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 20:04 Lubię czytać książki i grać w pasjansa (kocham). W ludziach cenię szczerość i uczciwość, wkurza mnie jak ktoś nie ma tych cech. Ubieram się na luzie, najczęściej bluza z kapturem, t-shirt i jeansy. Najwięcej wolnego czasu spędzam na pogaduchach z przyjaciółkami. Słucham popu, reagge, techno i czasem rocka. Ze sportów najbardziej lubię pływanie i kolarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 20:07 - lubię słuchać muzyki, oglądać filmy, robić rzeczy, których nigdy wcześniej nie robiłam - cenię sobie szczerość, lojalność i poczucie humoru - ubieram się jak chcę, nie dożę za modą - najczęściej spędzam czas we własnym pokoju (czytam, oglądam filmy itp.), ale lubię też wypady na miasto - słucham rocka i bluesa - najczęściej jest to siłownia... albo joga Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 20:15 - lubię słuchać muzyki, grać na gitarze. - cenię w ludziach szczerość, prawdomówność. - ubieram... rurki i koszulke zwykle - znajomi, muzyka, rysowanie, czytanie, gitara. - rock, rock alternatywny, punk rock. - siatkówka. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 22:01 - Lubię słuchać muzyki, oglądać filmy, czytać książki, czasem też pisać opowiadania - Szczerość i wyrozumiałość - Głównie jeansy, jakaś bluzka i bluza - Głównie słuchając muzyki (w domu czy na dworze - muzyki słucham praktycznie bez przerwy ), spotykając się ze znajomymi - Najczęściej metalu - Nie uprawiam konkretnego sportu. Lubię pływać i jeździć na rowerze. Czasem siatkówka czy ping-pong ( ), jeśli mnie zmuszą. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Re: Bardzo ważna sprawa.../wejdź/ /nie o chłopaku 15.01.11, 22:06 - czytać, oglądać filmy, spotykać się z przyjaciółmi, siedzieć na komputerze i jeść słodycze - lojalność, uczciwość, wyrażanie własnych myśli, oryginalność - to co chcę - tak jak chcę - ogólnie to rock, ale lubię też inne gatunki. Ogólnie to co mi wpadnie w ucho - siatkówka i lubię też ćwiczyć np. na siłowni.. na bieżni i ćwiczenia rozciągające Odpowiedz Link Zgłoś
theafelicitatis Odpowiedzi... 15.01.11, 22:15 1. Grać na gitarze, śpiewać, czytać książki, pisać. 2. U ludzi zwracam uwagę na to, czy są oni empatyczni, pomocni, jak mowią i czy nie przeklinają. 3. Ale że my w co się ubieramy? Yhm... spodnie, koszulki (zazwyczaj T-shirty), czasami elegancko (rzadko). Buty - normalne, nie lansiarskie, w zimę chodzę w glanach 4. Na komputerze, grając na gitarze, spotykając z przyjaciółmi. 5. Hm... rock i czasami metal. 6. Chyba żaden... Może ręczną i koszykowkę. Odpowiedz Link Zgłoś