Dodaj do ulubionych

Centra Handlowe :)

• dirty Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 15:42
      ja mieszkam we wrocku, tam jest dużo galerii.
      często chodzę i kupuję, ale ceny często mnie zbijają.
      lumpeksy i bazarki też odwiedzam smile
      • bella20 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 16:01
        Mieszkam na wsi więc nie ma tam CH i mogę tylko pomarzyćsad
    • czarownica_xd Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 15:48
      niestety nie wink Ale nie kupuję ubrań w moim mieście wink Tylko we Wrocławiu bo mam bardzo blisko wink Tam mam dwa ulubione centra handlowe wink
    • ecia95 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 16:04
      w moim miasteczku nie ma żadnego centrum handlowym...sad
      niestety..sad

lubię zakupy,ale bez przesady.wink
      Nie poznaje się ludzi po ubiorze,ale po tym jacy są.
      Nie oznacza to że ktoś jest gorszy jak kupuje w tzn.lumpeksach.
    • made_in_italia Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 16:04
      Ja mieszkam w dość dużym mieście i jest tu dużo takich, lubię chodzić po cętrach handlowych ; ) Ale też lubie sobie pójść na rynek i kupić coś na bazarku : )
    • karolina1997 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 16:08
      nie jest gorszywink

u mnie najpopularniejsza jest galeriawink no i są jeszcze oczywiście centra handlowe tongue_out
      tam robię zakupy smile

serceserceserce
    • lovegaga13 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 16:09
      Ja również lubię kupować w galeriach, bo zawsze kiedy wyrwę się na zakupy czy z mama czy z kumpelą to poprawia mi sie nastrój , ale nie uważam że ludzie,którzy kupują gdzie indziej są gorsi. Niby czemu?
    • werka1819 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 16:11
      Ja czasem chodzę, ale kupuję ciuchy jak są promocjewink
    • miastowa. Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 16:15
      owszem są , lubię , kupuję serce
    • kontrastowa Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 16:28
      nie mieszkam w dużym mieście. Jednak ubrania kupuje tylko w centrach handlowych : )
    • sopwil / 16.02.11, 16:32
      Mieszkam na wsi, więc to raczej niemożliwe, żeby było tu jakieś centrum handlowe. tongue_out
      Lubię zakupy w nich, i nie uważam że ktoś kto kupuje ciuchy w lumpeksach czy na targu jest gorszy. To zależy od jego zachowania, nie ubioru.
      • kacha_21 Re: / 16.02.11, 16:43
        Mieszkam w mieście, lubię zakupy z centrach handlowych. Choć w sumie czasami ceny rzeczy ze sklepów w centrach są przerażające. Czasami wolę kupić coś na "bazarze" a może być ładniejsze i tańsze smiletongue_outbig_grin
    • karolcia.96.96 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 17:05
      kocham takie centra handlowe, ale jak ktoś kupuje w małych sklepikach to co mnie to smile
    • sexy_girl Centra Handowe :) 16.02.11, 17:08
      ja bardzo lubię chodzić po centrach handlowych i kupować różne rzeczy :d
      u mnie w mieście nie ma takich dużego centrum aczkolwiek mają budować.
      są małe sklepy. typu big star, butik itp. ja jeżeli mam kupować to jadę do innego miasta z mamą czy z babcią i dziadkiem albo z koleżanką , ale tak żeby kupić jakąś bluzkę czy coś to da się kupić u mnie :d. na targi też chodzę :d moim zdaniem tam są identyczne rzeczy jak w dużych sklepach. a są tańsze czasami na bazarach. ja np w new yourkerze kupiłam bluzkę za 50 zł a na targu taka sama była za 20zł . i wg nie było różnicy.
      a w ciuchach na wagę czy jakiś używanych to nie kupuje i wg nie chodzę tam ; P
    • nick_jonas_jb Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 17:12
      ja... zbyt często w centrach nie kupuje bo nie jeżdże często do dużego miasta ;p
      kupuje w tych normalnych sklepach smile
      • monixx Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 17:24
        nie ma u mnie centrów handlowych, dojeżdżam do sql i tam jest jedno, a do kilku galerii mam 25 km drogi...
        lubię zakupy w lumpie big_grin
    • secrets. Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 17:19
      Ja kupuję wszędzie, lubię sh ( ciucholandy ) głównie dlatego, ze można tam znaleźć cudowne rzeczy, wiele perełek, uwielbiam szperać tam i ta radość kiedy znjadę coś pięknego w bardzo małej cenie. Uwielbiam też małe butiki i centra handlowe. Nie gardzę też bazarami, gdzie można znaleźć wiele biżuterii i różnych apaszek.
    • sensitive Centra Handlowe. 16.02.11, 17:28
      Jest jedno. Niewielkie, ale jest. Tak, owszem, bywam w nim i zwykle sprawia mi to przyjemność, choć czasem jest uciążliwe. Ale to nie znaczy, że kupuję ubrania tylko w tych sklepach, czasem znajdę coś na hali, targowisku, czy jakimś zupełnie pobocznym sklepie. Wg mnie nie ważne jest skąd jest to ubranie oraz to, czy jest modne. Ja noszę tylko to, co mi się podoba, zwykle bardzo uniwersalne rzeczy. Gdybym miała kupić jakiś ciuch, który wcale nie jest jakiś "super trendy" i jego marka też nie byłaby taka znana, to wcale, a wcale by mi to nie przeszkadzało. Noszę tylko i wyłącznie rzeczy, które mi się podobają. Czasem są to rzeczy, które akurat "się nosi", a czasem nie. Po prostu jak patrzę na jakieś ubranie, to wiem, czy mi się podoba czy nie. Myślę, że mój styl jest trochę pomieszany, oryginalny i w sumie, to jestem z tego zadowolona. Gdybym miała ubrać coś, co w ogóle mi się nie podoba, ale jest np. bardzo modne i z bardzo modnego sklepu, to nie zrobiłabym tego. Nie pokazałabym się w czymś, w czym źle się czuję - chodzi i o wygląd i o komfort. Nawet, gdyby wszyscy wokół twierdzili, że wyglądam super. Także chodzę do centrów handlowych, bo tam najczęściej znajduję ciuchy, które mi się podobają i dlatego, że jest ono dość blisko.
    • magdalena13072 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 17:36
      U mnie w mieście jest większe centrum nie dawno otworzyli Agoretongue_out
      W tych sklepach markowych często się zdarzają fajne promocje, na których można znaleźć świetne ubrania i za niską cenęwink
    • blood.marry Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 17:44
      Tak, jest jedno ale często jeżdżę do pobliskich miast.
      Często kupuje tam i lubię.
      Wcale nie przeszkadza mi gdy ktoś kupuje w lumpach bo sama mam z stamtąd parę ciuchów i wiem że nikt nie będzie miał takiego samego ubrania a często można natrafić na coś jeszcze z metką. tongue_out
    • baby_wamp Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 17:55
      Coz, totalnie sie z Toba zgadzam, dancer_ . smirk
      Ja mieszkam w W-wie i, no wiadomo, jest pelno centrow handlowych. Bardzo, bardzo lubie w nich kupowac, ale jak wiecie, trzeba miec na to sporo kasy. Dlatego, tak jak Ty, nie mam nic przeciwko kupowaniu na targach i bazarach. Czesto jest w nich sporo ladnych i przydatnych rzeczy i to za mala cene! cool
      Zachecam ! smile

baby_wamp
    • ensuite Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 18:01
      tak, w moim mieście jest masa centrów handlowych.
      kupuję tam ale kupuję też w zwykłych sklepach czy lumpeksach.
      nie uważam, że ludzie, którzy nie ubierają się w markowych sklepach są gorsi, są lepsi bo nie mają bogatych rodziców i na wszystko pracują sami smile
      • mikessa Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 18:09
        W moim mieście jest dużo centum handlowych. Tak, czesto w nich kupuję. Nie przeszkadza mi, że ktos inny kupuje np. w lumpeksach wink
    • natala12 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 18:39
      hmm sama nie kupuje w lumpeksach ale nic nie mam do niech zazwyczaj na zakupy jeżdżę do warszawy ponieważ mam do niej blisko zazwyczaj kupuje te rzeczy o normalnej cenie nie kupuje sobie przyłóżmy spodni za 160 czy T-shirta za 50 zł czekam aż będzie przecena smile kiedyś sama kupowałam w lumpeksach i nie mam nic do osób którzy się tam ubierająwink
    • star_is_best Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 18:58
      moim zdaniem w taniej odzieży nie ma nic złego czasem mogą to być fajne ciuchy i co z tego że noszone
    • ladies_frutti Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 19:49
      Ja mieszkam w Warszawie, więc na każdym kroku mam jakieś centra handlowe, ale tylko jak są jakieś wyprzedaże. Jeśli chodzi o lumpeksy, to wokół mnie jest ich pełno, ale chodzę tylko do jednego, ponieważ tam są często markowe ubrania o wiele tańsze wink
      • witka Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 20:01
        Pewnie że są i to nie jednosmile Kupuje w galerii bo ogólnie wole i lubie. A to że ktoś inny kupuje na bazarze lub w lumpeksach mi nie przeszkadzam i nie uważam go za gorszego bo kogos np. moze nie stac na markowe ciuchy albo wygodniej mu w małych sklepikach.
      • kropeczka23 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 20:07
        Ja mieszkam w miasteczku nie daleko Bydgoszczy. W S.K(gdzie mieszkam) nie ma centrum handlowego ;/ niestety.. To zależy gdzie kupuję ciuchy. bo np: nie jestem taka jak co niektóre dziewczyny że brzydzą się i wstydzą kupić ciuch z lumpeksu, ale ja nie -zawsze mogę wyprać. W niektórych sklepach z odzieżą używaną nie daleko mnie można nawet znaleźć ciuchy z metkami. I w lumpku kupię za np: 20 zł , a w centrum handlowym za 200zł. zawsze jest ta różnica. I to nie jest tak że mnie na markowe ciuchy nie stać tylko czasem lepiej jest kupić kilka ciuszków taniej w sklepie z używaną niż 1 ale za to z "metką" w H&M czy New Yorker .. Ale to nie jest tak że ja nie bywam w centrum handlowym w Bydgoszczy , bo tez tam często dosyć bywam =)
    • delta52 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 23:05
      Mam jedno wielkie centrum handlowe i wole chodzić do bardziej lepszych firm niż np.na bazarze.big_grin
    • alicia100 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 23:24
      Nikt kto kupuje w ''lumpeksach'' nie jest gorszy. Niestety w tym temacie wśród znajomych nie jestem wiarygodna, bo najczęściej noszę te markowe ciuchy. Ale lubię kupować na bazarach itp., bo można tam znaleźć bardzo dużo ciekawych dodatków smile. Ważne powinny być dla nas nasze upodobania i pamiętać o byciu sobą wink.
    • paulina88 Skoro mieszkam w Warszawie to tych CH jest dużooo 17.02.11, 11:49
      I w nich kupuję . ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka