Dodaj do ulubionych

Polskie kino jest żałosne ?

• niunia1993 Re: Polskie kino jest żałosne ? 30.01.11, 14:01
      W moim przypadku to zależy od rerzysera i aktorów . Jeżeli kiepski rerzyser jest to na pewno do bani film i tak smao w przypadku aktorów .
      A sądze że niektóre polskie filmy są fenomenalne .
      • zmierzchowa33 Re: Polskie kino jest żałosne ? 31.01.11, 20:14
        Hmm ja powiem tak. ktoś tam nakręcił NIGDY NIE MÓW NIGDY czy jakoś tak.no i po tym sie posypał grad filmów o IDENTYCZNEJ fabule IDENTYCZNYM temacie o IDENTYCZNYCH tekstach itp......moim zdaniem niektóre filmy takie jak KATYŃ czy SKAZANY NA BLUESA są wyjątkami.ale ludzie BEZ JAJ!ileż można w kółko wałkować ten sam tematshock
    • ann_rock wcale nie! 31.01.11, 20:22
      nie. może czasem, ale amerykańskie kino też nie jest jakieś tam cudowne. głupie romantyczne pseudo komedie.... takie filmy są głupie . obejrzyjcie film RYŚ, zarąbisty jak na wg. niektorych "głupie" kino polskie.
    • lady_rose Re: Polskie kino jest żałosne ? 31.01.11, 20:35
      wole oglądac filmy zza granicy ( amerykańskie itd.)
      bo są fajniesze ;d
      mają lepsze efekty i w ogóle .
      Zauważyłam ,że w Polsce są najcześciej produkowane jakieś głupie komedie ...
      A inne filmy ? Może jakiś taneczny ( był Kochaj i tańcz nawet fajny ) ? Albo muzyczny ?
      Albo jakiś thirrler ? Woow to by było coś !!!
      Technika ,technika ! ;d ;d
      • niemampomyslu Tutaj, tutaj. 22.02.11, 17:03
        Jeśli chodzi o romantyczne pseudokomedie na jedną nutę, praktycznie niczym się od siebie nie różniące, nawet plakatami i aktorami, żałosne kopie równie żałosnego Lejdis to tak, są głupie.
        Jednak polskie kino to nie tylko ten szajs. Jak w każdym innie kinie-amerykańskim, niemieckim, francuskim, mongolskim, są filmy słabsze i lepsze.
        W Polsce jest wielu utalentowanych, pomysłowych reżyserów, zarówno młodych, jak i starszych klasyków, którzy kręcą świetne filmy.
    • nikawika Re: Polskie kino jest żałosne ? 22.02.11, 17:02
      czasem zdarzają się dobre polskie filmy. razdko, ale jednak.
      obejrzałam zwiastuny, i się zakochałam w filmie "sala samobójców".
      mimo że całego nie obejrzałam, bo jeszcze nie wyszedł, uwielbiam ten film.!
      chyba to będzie, najlepszy polski film, jaki obejrzałam. xd
    • corba 22.02.11, 17:08
      szczerze, to polskie filmy mi się nie podobają .. przeważnie same komedie , a każda z nich taka sama . -,- nuda ! nuda ! nuda !
      wole iść na zagraniczny film niż mam sie nudzić przy takim polskim gó...e !
    • kotecekkk Re: Polskie kino jest żałosne ? 22.02.11, 17:09
      Nie uważam żeby Polskie kino było załosne, jest ekstra!!!

• desert_flower bosh ; // 22.02.11, 17:11
      W polskim kinie , co drugie słowo zaczyna lub kończy się na k***a . I to ma być śmieszne ? Polscy reżyserzy są żałośni.
      Owszem kiedyś były fajne.
      " Tylko mnie kochaj " czy " Nigdy w życiu" .
      Ale teraz ? "Jak się pozbyć cellulitu" , bosh uncertainuncertain
      Żałosne i jeszcze raz żałosne .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka