niunia1993 Re: Polskie kino jest żałosne ? 30.01.11, 14:01 W moim przypadku to zależy od rerzysera i aktorów . Jeżeli kiepski rerzyser jest to na pewno do bani film i tak smao w przypadku aktorów . A sądze że niektóre polskie filmy są fenomenalne . Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowa33 Re: Polskie kino jest żałosne ? 31.01.11, 20:14 Hmm ja powiem tak. ktoś tam nakręcił NIGDY NIE MÓW NIGDY czy jakoś tak.no i po tym sie posypał grad filmów o IDENTYCZNEJ fabule IDENTYCZNYM temacie o IDENTYCZNYCH tekstach itp......moim zdaniem niektóre filmy takie jak KATYŃ czy SKAZANY NA BLUESA są wyjątkami.ale ludzie BEZ JAJ!ileż można w kółko wałkować ten sam temat Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock wcale nie! 31.01.11, 20:22 nie. może czasem, ale amerykańskie kino też nie jest jakieś tam cudowne. głupie romantyczne pseudo komedie.... takie filmy są głupie . obejrzyjcie film RYŚ, zarąbisty jak na wg. niektorych "głupie" kino polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_rose Re: Polskie kino jest żałosne ? 31.01.11, 20:35 wole oglądac filmy zza granicy ( amerykańskie itd.) bo są fajniesze ;d mają lepsze efekty i w ogóle . Zauważyłam ,że w Polsce są najcześciej produkowane jakieś głupie komedie ... A inne filmy ? Może jakiś taneczny ( był Kochaj i tańcz nawet fajny ) ? Albo muzyczny ? Albo jakiś thirrler ? Woow to by było coś !!! Technika ,technika ! ;d ;d Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Tutaj, tutaj. 22.02.11, 17:03 Jeśli chodzi o romantyczne pseudokomedie na jedną nutę, praktycznie niczym się od siebie nie różniące, nawet plakatami i aktorami, żałosne kopie równie żałosnego Lejdis to tak, są głupie. Jednak polskie kino to nie tylko ten szajs. Jak w każdym innie kinie-amerykańskim, niemieckim, francuskim, mongolskim, są filmy słabsze i lepsze. W Polsce jest wielu utalentowanych, pomysłowych reżyserów, zarówno młodych, jak i starszych klasyków, którzy kręcą świetne filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Polskie kino jest żałosne ? 22.02.11, 17:02 czasem zdarzają się dobre polskie filmy. razdko, ale jednak. obejrzałam zwiastuny, i się zakochałam w filmie "sala samobójców". mimo że całego nie obejrzałam, bo jeszcze nie wyszedł, uwielbiam ten film.! chyba to będzie, najlepszy polski film, jaki obejrzałam. xd Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 22.02.11, 17:08 szczerze, to polskie filmy mi się nie podobają .. przeważnie same komedie , a każda z nich taka sama . -,- nuda ! nuda ! nuda ! wole iść na zagraniczny film niż mam sie nudzić przy takim polskim gó...e ! Odpowiedz Link Zgłoś
kotecekkk Re: Polskie kino jest żałosne ? 22.02.11, 17:09 Nie uważam żeby Polskie kino było załosne, jest ekstra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
desert_flower bosh ; // 22.02.11, 17:11 W polskim kinie , co drugie słowo zaczyna lub kończy się na k***a . I to ma być śmieszne ? Polscy reżyserzy są żałośni. Owszem kiedyś były fajne. " Tylko mnie kochaj " czy " Nigdy w życiu" . Ale teraz ? "Jak się pozbyć cellulitu" , bosh Żałosne i jeszcze raz żałosne . Odpowiedz Link Zgłoś