Dodaj do ulubionych

Wredna wychówka ;/

• naomi. ₪ ø ||| ·o. 28.01.11, 15:20
      u nas wszyscy drą się , baba coś gada to dziewczyn z pierwszej ławki bo nikt inny nie słyszy. ogólnie jest strasznie przymulona i pojebana i nienawidzi mnie.
    • zuzka1802 Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 15:25
      moja wychowawczyni uczy j.polskiego i jest miła a na gdz wychowawczej robi nam poski tylko wedy , gdy klasa jest niegrzeczna albo jak jest za głośno
    • jonasofanka moja też jest wredna ; dd. 28.01.11, 15:29
      prawie nigdy nie ma godz. wycho. Ciągle jest "aa to pół godziny wychowawczej poświęcimy polskiemu" . jak to słysze, mam jest tak dokopać, że żal . Wredne babsko ; ))
    • invasionn Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 17:06
      NIGDY się jeszcze nie zdarzyło żebyśmy na wychowawczej robili geografię. ; o
      Weźcie idźcie do dyrektora/dyrektorki albo coś.
    • nikawika Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 17:15
      moją wychowawczynią też jest pani od matmy.
      i mimo że matematyki nie cierpię, to panią lubię.
      jest bardzo miła, można z nią pogadać.
      ale wiesz. nie mów od razu "uwięła się na mnie".
      może na początku coś zrobiłaś, narozrabiałaś ??
      pomyśl.
    • trufla z moją wych. żadna inna się nie równa 28.01.11, 21:39
      Moja wychowawczyni uważa moją klasę za "zło wcielone". Jesteśmy gadatliwi, niedobrzy, nieodpowiedzialni, niesolidarni, wredni i w ogóle be. Poza tym żyje we własnej rzeczywistości - oskarża nas o rzeczy, które nie miały miejsca, koloryzuje i ubarwia fakty (m.in dlatego mam bdb z zachowania). Lekcje wychowawcze przebiegają głównie na uciszaniu moich kolegów i koleżanek i rozmawianiu o dupie maryni...
      • olgx . 28.01.11, 21:48
        Moja wychowawczyni uczy mnie matmy. Nie dość, że nie umie zapanować nad klasą, to nawet nie umie nic wytłumaczyć z matmy, ;/
    • beemazzy Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 21:45
      moja jest... bardzo nietypowa XD. jeśli chodzi o godziny wychowawcze, to mamy ich w tygodniu aż za dużo, nie można nas nazwać grzeczną klasą ;D. ale za bardzo się nas czepia, mało rzeczy jej pasuje. ale można się z niej pośmiać ;d.
    • mejbelajn. Re: Wredna wychówka ;/ 28.01.11, 21:49
      Moją wychowawczynią jest biologiczka. Często mamy biologię na godzinie wychowawczej, ale większość klas tak ma (co się u mnie równa czterem biologiom na tydzień). Jest bardzo miła i zorganizowana, jest dobrą wychowawczynią, ale jako nauczyciel biologii trochę przynudza.. trochę bardzo.
    • emisia1 Moja jest bardzo miła ! 28.01.11, 21:49
      To Pani od geografii i jest bardzo miła big_grin
    • anahi011 tu ;) 28.01.11, 21:59
      moja wychowawczyni jest fajna ale babka od majcy to tez koszmar ta co mnie uczyła w tamtym roku bo teraz mam inna świata pozasoba nie widziała i ciagle powtarzała że ona jest wspaniała i że ludzie jej latami dziękują sciana
    • 12miley12 Przesrane 28.01.11, 22:12
      Nasza wychowawczynią jest pani od niemca , która ma już trójkę dzieci a teraz zaszła sobie w ciążę (znowu) a my jesteśmy przez nią poszkodowani bo mieliśmy jechać na 2-dniowa wycieczkę do Warszawy ale przez to ku*wę nie pojedziemy . Przed naszą klasą miała klasę brata mojej koleżanki i im zrobiła ten sam numer pouczyła przez rok a potem spier*oliła i dostali strasznie wredną babę którą prawdopodobnie my też dostaniemy , a na zebraniu które było w czwartek rodzicom powiedziała tak " Tak się stało jak się stało " zamiast powiedzieć wprost że jest w ciąży bo widać to po niej słynie też z tego że wycieczek nie potrafi zorganizować bo kiedyś pewna klasa miała z nią jechać na wycieczkę wszystko było juz popłacone wszyscy byli już uszykowani ale ona zapomniała autobus zamówić
    • kuksik Re: Wredna wychówka ;/ 29.01.11, 14:42
      Moja wychowawczyni jest od matematyki. Jest nawet spoko, tylko czasem jak się zatnie na lekcji, to potrafi przez 5 minut robić "eeeee, eeee, eeee". Ale jest spoko, tylko czasami nam robi matme na wychowawczej, ale to z tego powodu, że na lekcji czasem mamy wychowawczą (na odwrót). Wycieczki robi nawet spoko. smirk Jeszcze jest taki minus, że jak dajemy jej jakiś dodatkowy zeszyt, to oddaje go dopiero po 2 tygodniach (licząc od momentu sprawdzenia-2 tygodnie) i ciągle, każdego dnie mówi "Jutro..., jutro...". Ale w porównaniu z Waszymi, to moja to anioł. serce
    • biedronka983 tak samoooo 29.01.11, 14:48
      • poziomka3583 Re: masakra ! 29.01.11, 14:54
        Moją wychowawczyni jest babą od polaka masakra ! na mnie sie totalnie uwzięła i co bym nie powiedziała to minusowe albo przesadza mnie . Wycieczki robi nawet spoko ale w klasie istny horror ! Jak ktoś sie odezwie to sie drze ''ręka noga mózg na ścianie !'' OMG całe szczęście że ostatni rok z nią big_grin
    • karolcia3486 Re: Wredna wychówka ;/ 29.01.11, 14:49
      Moja też jest od matmy ale nie jest taka zła
      • szukajmnie Re: Wredna wychówka ;/ 25.02.11, 17:26
        Mam dokładnie tak samo jak Ty.
        Trzeba jakoś wytrzymac. ;3
    • koniara8 Re: Wredna wychówka ;/ 29.01.11, 15:02
      Ja też cierpię na godzinie wychowawczej. U nas baba prawi nam kazania, bo się źle zachowujemy itd. No rozumiem, poświęcić jedną dwie lekcje na to.. No, ale każdą lekcje ?! Przez to tracimy czas na rzeczy organizacyjne, tj.: kto co przyniesie na choinkę i musimy zostawać na przerwach ;/ To nie w porządku!
    • truskawkowa0105 Re: Wredna wychówka ;/ 29.01.11, 15:05
      lubię moją wychowawczynię, uczy nas polskiego. nie to żeby byla bardzo miła, ale ja do niej nic nie mam. Chociaż potrafi powiedziec coś, że pojdzie komuś w pietysmile
      • kiiin55 Re: Wredna wychówka ;/ 26.02.11, 18:09
        moją wychowawczynią jest babka od polaka . jest na dodatek wicedyrektorką . więc często na godz. wych . jej nie ma . a jak jest to mamy luz ;] .
    • shakira_ Re: Wredna wychówka ;/ 29.01.11, 15:28
      Na tym świecie jest bardzo mało miłych wychowawczyń i za smutkiem przyznaję, że ja takiej nie znam. Moją wychowawczynią jest babka od polskiego. Zawsze na godz. wych. jest polski. W ogóle cały czas prawi nam kazania o tym, że jesteśmy jej porażką wychowawczą, że jesteśmy beznadziejni, że nie zasługujemy na nią itp. Cały czas się wtrąca i na nic się nie zgadza. Np, dyrektor szkoły spytał ją czy możemy dostać na dwa miesiące mini laptopy na przerwy, a ona się nie zgodziła, bo powiedziała, że i tak mamy zbyt dużo luksusu. A po za tym jest gruba wstrętna i beznadziejnie uczy polskiego.
      Nie przejmuj się, olewaj ją tak jak ona olewa cię i będziecie kwita. Jeśli to nie pomoże skontaktuj się z rodzicami, oni porozmawiają z nią na wywiadówce (oczywiście jeśli twoi rodzice są spoko i nie powiedzą, że zmyślasz. Pozdrawiam i życzę wiele cierpliwości.
    • ann_rock jesteśmy w podobnej sytuacji! 23.02.11, 22:32
      też moją wych. jest MATEMATYCZKA (brrr...) i też na GW często robi nam MATMĘ!!! GW nie mieliśmy już chyba ze 3 tygodnie uncertain i kiedy już o czymś rozmawiamy z nią i MY MAMY RACJĘ ona mówi: "eeee.... yy... to zapiszmy temat...."

moja rada:
      1. wkurzaj ją przy każdej możliwej sytuacji.
      np. szepcz coś pod nosem, (z pierwszej ławki powinna usłyszeć big_grin )
      Np. ONA: "Do domu macie zadanie 1,2,3,4,5,6, itd"
      TY: "am oże frytki do tego?!"
      2. Podlizuj się.
      np. ONA: "Do domu macie zadanie 1,2,3,4,5,6, itd"
      TY: "och jak miło! dzięki pani nie będziemy się nudzić, i wiele sie nauczymy!"

2. sposób może zniechęcić do ciebie ludzi z kL.
      mam nadzieję że pomogłam smile
    • pauliska1212 Re: Wredna wychówka ;/ 26.02.11, 17:48
      moją nawet lubię, bo jest raczej przeciwieństwem tej co miałam w podstawówce.
      Zamiast wstawiać uwagi woli z nami porozmawiać, wyjaśnić itd a tamta to była masakra, nic ją nie obchodziło, bylebyśmy tylko mieli jak najniższe zachowanie.
      na lekcji wychowawczej nam daje dłuuuuuugie kazania co do zachowania i to mnie w niej tylko wkurza, generalnie jest w porządku.,
    • tsst przepisz sie. 26.02.11, 17:54
      a nie przezywasz.
      • morphine_ Tuuu 26.02.11, 18:08
        Facet od Polaka ;D W suumie częściej przegada całą lekcje, nie musimy przynosić usprawieldiwień bo on nam sam usprawiedliwia, także z lekcji można zwiewać big_grin
    • madzia2710 Re: Wredna wychówka ;/ 26.02.11, 18:12
      Moją wychowawczynią też jest pani od matmy. Nie lubię jej.
      • kari116 26.02.11, 18:17
        dla niegrzecznych jest niemiła, a dla milusich milusia. c;
        • mikessa Re: ▼ 26.02.11, 18:38
          Moja jest bardzo miła, ale godzina wychowawcza jest nudna... Robimy jakieś beznadziejne referaty, o życiu codziennym, np.'' przemoc w szkole'' i co tydzień dwie osoby, które miały przygotowac to to czytają, zadają pytania itp. Nudyyy xd
    • jb002 Re: Wredna wychówka ;/ 26.02.11, 18:36
      Od polaka jest troche dziwna a i od matmy to juz nie wspomne jaki z niego frajerbig_grin
    • julkalove . 26.02.11, 18:47
      Moja tak samo i tez jest od matmy uncertain
    • ladies_frutti Re: Wredna wychówka ;/ 26.02.11, 19:08
      Najgorsza babka ze szkoły. Na dodatek uczy przyrody uncertain Kiedyś źle się czułam, wymiotowałam, mama musiała po mnie przyjść. No i na wychowawczej się okazało, że zgubiłam jakąś durną samoocenę, więc baba drze na mnie mordę oczywiście, nagle wchodzi moja mama mówiąc, że mnie odbiera, a ona już "Choć, podaj mi swojego e-maila, wyślę Ci to" itp. Okropna. Na dodatek nie raz słyszałam jak obgaduje uczniów z matką mojej kumpeli. Wydziera się z byle powodu, obniża oceny itp. A rok temu jak dostałam szóstkę, ponieważ wygrałam jakiś konkurs, to cały czas mnie zawalała jakąś robotą, że niby nie zasługuję na tą szóstkę itp. A w tym roku jak miałam same piątki, to wredota zrobiła sprawdzian z czego innego niż zapowiadała i dostałam dwóję uncertain Jest okropna, często na wychowawczej robi przyrodę, ale to tylko dlatego, że lekcje przyrody tracimy, aby mogła się na nas z byle powodu powydzierać. Teraz jest na zwolnieniu, więc mamy spokój, ale jak wróci to znowu się zacznie uncertain
    • green_alien Re: Wredna wychówka ;/ 26.02.11, 19:16
      niksa44 napisał(a):

> Moją wychowawczynią jest pani od matmy,i jest okropna.Na godz.wychowawczej zaws
      > ze robi nam matmę,ZAWSZE!Siedzę w pierwszej ławce,przez mojego gadatliwego kole
      > gę z ławki.Kolega z ławki,już nie jest z nami w klasie,ale ja i tak ciągle sie
      > dzę w pierwszej.Kiedy się jej o coś pytam,udaje że nie słyszy.Uwzięła się na mn
      > ie!
      > Czy wy też nie macie godz.wychowawczej,czy wasza wychowawczyni jest wredna,czy
      > może miła?smile
      Ja też z całego serca "kocham" moją wychowawczynię indifferent. Również robi nam matmę na godz. wychowawczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka