erise 28.01.11, 21:16 Hej kociaki Mam do Was pytanie dotyczące kosmetyków marek Avon i Oriflame. Zamawiacie produkty którejś z tych firm? Która z nich jest Waszym zdaniem lepsza? Ja parę razy zamawiałam kosmetyki z Avonu, jednak zastanawiam się nad Oriflame....Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapolka Re: AVON vs. Oriflame 28.01.11, 21:17 ja obecnie pracuje w innej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
dont_forget Avon <3 28.01.11, 21:19 koleżanka mojej siostry jest konsultantką Avonu, więc często zamawiam mają świetne lakiery do paznokci i kredki do oczu Odpowiedz Link Zgłoś
asica_ Re: Avon 30.01.11, 14:48 ja zamawiam w AVONIE jest tańszy a na prawdę dobry Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: AVON vs. Oriflame 28.01.11, 21:41 z AVonu mam duzo kosmetyków, bo mama mi czasem zamawia. A kosmetyki są dobre. Co do Oriflame nie znam żadnej konsultantki to nie zamawiam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 Avon :) 28.01.11, 21:44 Nie znam żadnej konsultantki oriflameu Za to Avonu dużo i zawsze coś kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 dla mnie ... 28.01.11, 22:02 dla mnie Oriflame jest beznadziejny miałam tusz do rzes i błyszczyk masakra a avon nie wiem nigdy nie używałam ale wiesz każdy lubi co innego Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 28.01.11, 22:04 od czasu do czasu zamawiam kosmetyki z AVON i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: AVON vs. Oriflame 29.01.11, 11:43 lubię i tą i ta obie są spoko ale kosmetyki dobre są też w drogeriach : douglas , sephora , yves rocher i firma mac jest spoko . Odpowiedz Link Zgłoś
loveboy. moje zdanie: 29.01.11, 17:52 zamawiam z obu firm i nie widzę między nimi różnicy;q Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: AVON vs. Oriflame 30.01.11, 12:55 Nie wiem czemu ale jakoś wolę Avon. W oriflame są czasami fajne błyszczyki i mydełka. Jednak mimo wszystko najlepiej iść do drogerii i wybrać jak komu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: AVON 30.01.11, 13:03 nie zamawiam ani z Avonu, ani z Oriflamu, ale z sentymentu wybieram drugą firmę. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_jasper Re: AVON vs. Oriflame 30.01.11, 13:06 moim zdaniem wybrałabym Avon... chociaż Oriflame jest też OK Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: AVON vs. Oriflame 30.01.11, 13:09 avon zapraszam do mnie ola-ka.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: AVON vs. Oriflame 30.01.11, 13:12 ja z Avonu zamawiam, kiedyś częściej, a teraz rzadziej, ale zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Moja mama... 30.01.11, 13:19 jest konsultantką AVON . Fajne mają perfumy i ogólnie wszystko mają dobre (: Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: AVON vs. Oriflame 30.01.11, 14:40 Ja byłam konsultantką Oriflame już nie jestem bo mi się nie chcę :p teraz jest moja siostra,generalnie wolę Oriflame jest jak dla mnie bardziej naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: AVON vs. Oriflame 30.01.11, 15:07 Lubię kosmetyki Oriflame, bo zawsze są dobre jakościowo i w sumie nigdy mnie nie zawiodły. Piękne perfumy, pachnące żele, pyszne błyszczyki Natomiast Avon strasznie, ale to strasznie mnie wkurza. Wszyscy zachwycają się niby tymi kosmetykami, a w zasadzie nie mają do zaoferowania nic oprócz pięknego wyglądu. Mówię tak, bo kilka razy zawiodłam się już na tej marce: przeterminowany żel do mycia twarzy, zostawiająca tłuste ślady na ubraniu "Celebre Cooling Summer Spritz". Jednak ostatnio zamówiłam jakiś regenerujący krem do rąk, jak z nim będzie coś nie tak, to po prostu znienawidzę Avon do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
inka13 Re: AVON vs. Oriflame 30.01.11, 15:10 Zamawiam z obu firm kosmetyki . ; ) Obie są dobre . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ AVON vs. Oriflame 30.01.11, 15:13 AVON <3 2/3 moich kosmetyków jest właśnie z Avon'u. Odpowiedz Link Zgłoś